![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ne Dersin?
Milliyetçi olmayan bir millet yaşar mı dersin?
Cephede her zorluğu aşar mı dersin? Yoksa tavşan gibi kaçar mı dersin? Söyle bana kardeşim, ne dersin? Tengrici idik, Arap olduk kardeş Gerçek idik, serâp olduk kardeş Üstün idik, harâp olduk kardeş Söyle bana kardeşim, ne dersin? Az mı geldi Tengri'nin selâmı Bak hüküm sürüyor Yahudi selâmı Laik Türkiye'de Arap kelâmı Söyle bana kardeşim, ne dersin? Söyle bana nedir bu hâl? Şekil kalmadı, değişti şemâl Mezarında ters döndü Mustafa Kemâl Söyle bana kardeşim, ne dersin? Diskolarda barlarda tepinen kızlar Gördükçe yüreğimin tâ içi sızlar Geldi kışlar, gitti yazlar Söyle bana kardeşim, ne dersin? İnanmayın Kemâlistlere, yalan söylüyorlar yalan Alparslan değil mi Anadolu'yu Türk kılan? Türk târihi 1923'ten mi başlıyor ulan! Söyle bana kardeşim, ne dersin? Türkçü gençlik Atatürk'ün izinde Son Başbuğ Atatürk'tür gözümde Dalkavuk değilim, harbiyim sözümde Söyle bana kardeşim, ne dersin? Kimi çıkar der ki; "değilim Atatürkçü" Atatürkçü değilsen olamazsın ki Türkçü Hem Atsızcıyız, hem Atatürkçü Söyle bana kardeşim, ne dersin? Şükür Tanrı'ya, ölümsüz Atsız var Şükür Tanrı'ya, Türkçü gençler var Sen de yaralarını bâri bunlarla sar Söyle bana kardeşim, ne dersin? Hele bak sen şu soysuz Kemâlistlere Türkçülüğü duydular mı ediyorlar velvele Atatürk maskedir, köle onlar İsmet'e köle Söyle bana kardeşim, ne dersin? Solcusu, orta yolcusu, Kur'ancısı Bitmez milletimin iflâh olmaz sancısı Dünün komünisti, bugünün Turancısı Söyle bana kardeşim, ne dersin? Genç yüreklere Atsızcılık ekilmeli Yurdun her yanına Atsız'ın heykeli dikilmeli Dikmeyenler Türk değildir, bu böyle bilinmeli Söyle bana kardeşim, ne dersin? Sentezciler milliyetçi olamaz Devşirmeler Turana varamaz Hurafelerle Turan kurulmaz Söyle bana kardeşim, ne dersin? Atsız'ı sevmeyenlere dönüp de bir bak Ya Arnavut'tur, ya Lâz'dır, ya Kürt'tür, ya Boşnak Atsızcıların elindedir Kurt başlı sancak Söyle bana kardeşim, ne dersin? Doğru söyler dilim, doğru yazar elim Sorsalar ki bana; "kim senin lîderin?" Tereddüt etmeden "Yüce Atsız" derim Söyle bana kardeşim, ne dersin? Ben ki bir garip Noyan'ım Kendi yaralarımı kendim saranım En azından harbi bir adamım Söyle bana kardeşim, ne dersin? Atsız'dan başkasını görmez gözüm Atsızcılık ateşiyle yanar közüm Tanrı'ya emânet ol, bitti sözüm Söyle bana kardeşim, ne dersin? NOYAN |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kardeşim beynine, yüreğine, kalemine sağlık. Güzel şiirlerinin devamını bekliyoruz.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gerçekten çok güzel olmuş. Elinize, emeğinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tebrik ederim, güzel bir şiir olmuş, gönlünden yeni ilhamların eksik olmaması dileğiyle sağlıcakla kal..
. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sevgili kardeşim edebî ve ilmî makalelerinden sonra güzel şiirlerini de okumak nasip oldu. Üreten, düşünen, sorgulayan, seçkin ve nitelikli Türkçülerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu durum Türkçülüğün geleceği adına umut verici...
Dogmalarla kaplanmış beyinlere ve hurafelerle kirlenmiş gönüllere en sert darbe, kanı ve ruhu ile Türk olanların duygu ve düşüncelerine en güzel tercüman güzel şiirlerinin devamını bekliyoruz... TTK |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Elinize,yüreğinize sağlık.Gerçeklerle dolu bir şiir olmuş.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tebrik ederim, elinize saglik cok guzel bir Siir yazmissiniz :)
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Budunu
|
Gerçekten çok güzel ve anlamlı olmuş. Yüreğine sağlık
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu güzel şiirin için teşekkürler Noyan ırktaşım.Şiirlerinin devamını bekleriz.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eline sağlık,çok güzel bir şiir olmuş.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kimisi hayrandır Arap Muhammed'e
Irkını unutur, övgüler yağdırır ümmete Câhildir, karşı gelir laik devlete Söyle bana kardeşim, ne dersin? Atatürk olmasaydı kılabilecek miydin namazı? Atatürk içki içermiş, sana ne ulan Arap yobazı Seni gidi tatlı su kurnazı Söyle bana kardeşim, ne dersin? Ne Arap'ın bayramı, ne kâfirin yortusu Atsızcı gençlik, şeriatçıların korkusu Kale gibi sağlamdır laik Türk ordusu Söyle bana kardeşim, ne dersin? Atatürkçüyüz ulan, var mı ötesi? Türk'ü esîr alamaz şeriat kafesi Bin imama bedeldir Şamanın bir nefesi Söyle bana kardeşim, ne dersin? Şimdi sıra size geldi haçlı köpekler Câhil cüheyla haçlılar; Îsâ'dan medet bekler Fâtih'in ordusuyuz, Konstantinopolis bizi bekler Söyle bana kardeşim, ne dersin? Hazreti Fâtih'i hatırladın mı hristiyan köpek? Konstantinopolis'i almadık mı tekme tokat kötek? Gemileri karadan yürüterek Söyle bana kardeşim, ne dersin? Bana bak Kemâlist! Nedir senin niyetin? Atatürk'ü sömürmek midir yoksa niyetin Bir sinek kadar yoktur gözümde kıymetin Söyle bana kardeşim, ne dersin? Aklın sıra Avrupa'yı öveceksin Atatürk maskesiyle Türk târihine söveceksin Tanrı Dağı'nda Atatürk'e nasıl hesap vereceksin? Söyle bana kardeşim, ne dersin? Şimdi sıra geldi kahpe Yahudilere Hani şu necip ırk(!) Mûsagillere Egemen olamayacaksınız Yüce Türklere Söyle bana kardeşim, ne dersin? Maşallah, patronsunuz, beysiniz Siz bize Osmanlı'nın emânetisiniz Olmaz olsun sizin gibi emânet, tükeneceksiniz Söyle bana kardeşim, ne dersin? Bâzısı var Hitler piçine özenir Özenir de gamalı haçlarla bezenir Cenk olunca kafaları dipçikle ezilir Söyle bana kardeşim, ne dersin? Sözüm anlayana, anlamayan okumasın bu dizeleri Duydum ki bâzılarının Hitler'miş pirleri Sizi gidi Alman nazi köpekleri Söyle bana kardeşim, ne dersin? Bir maymun vardı, adı Musolîni Ucûbe suratlı, zavallı deli Bitmez Türkçülerin İtalyanlara kîni Söyle bana kardeşim, ne dersin? Çin sarayını basan Kür Şad'ız kardeş Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, üstünüz kardeş Kâbemiz Anıtkabir, biz buyuz kardeş Söyle bana kardeşim, ne dersin? NOYAN |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Eline,yüreğine,ağzına sağlık Irkdaşım mükemmel bi şiir.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|