![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ne Dersiniz? Gerçek Olur mu ?
ADAM, yillarca ulkesinden uzak kaldiktan sonra nihayet yurda donmustur.
Havaalanindan bindigi taksiyle sehre dogru giderken, sofore sigara almak icin tutuncude durmasini soyler. -Tutuncude ne yapacaksiniz beyim?' diye sorar taksi soforu. - Sigara alacaktim... - Sigaralari artik camilerde satiyorlar beyim...- - Camide mi? Yahu cami Allah'in evidir, oraya ibadet etmeye gidilmez mi? - Hayir beyim, ibadet icin artik universiteye gidiliyor... - Allah Allah! Peki o zaman egitim nerede yapiliyor? - Egitim hapiste yapiliyor beyim... - Hapiste hirsizlar yok mu? - Hayır beyim hirsizlar artik iktidarda ... ülkenin şu anki içler acısı halini görünce bana gelen bu maili sizlerle paylaşmak istedim. ne dersiniz? bu yazılanların gerçeklik payı varmı?
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu alintinin gerceklestigi ortada..!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bende Başbakanı görünce şu sahneyi hayal ederim.
Yıl 2028. Erdoğan siyaseti bırakmış; eşi Emine Hanım ile Üsküdar'daki evinde yaşar. Bir gazeteci röportaj yapmak için kapısına gelir. Sohbet şöyle gelişir: 'Efendim Franco Fransa'yı yıllarca 3 F kuralıyla yönettim der. Sizde Türkiye'yi yıllarca yönettiniz. Sizin takdiğiniz ne idi?' Erdoğan zamana yenilmemiştir. Kavgacı tavrıyla cevap verir: '3 şeyle uğraşılır mı? Tek şey yetti. Din yahu din.'
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bazı konuların insanlara an içinde gerçekleşmesi mümkün gelmemektedir fakat, aynı konular zaman içinde insanların savunma mekanizmaları zayıflatılarak, onların gözünde sıradan konular halini alarak gerçekleşmesi mümkün olmaktadır.
Örneğin bundan 10 yıl önce Cumhurbaşkanlığı gibi kutsal bir göreve Abdullah Gül gibi zamanında ziyadesiyle şeriatla haşır neşir olmuş birinin geçmesi zor hatta imkansız bir olay gibi gelmekteydi. Günümüzde ise o kutlu makamda bulunmaktadır. Hele ki böyle bir mevkiye eşi türbanlı birinin geçmesi içinde aynı düşünceler vardı fakat, malumunuz buda gerçekleşti. Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Zaman içinde bizlerin gözünde çok büyük bir tehlike olarak algılanmayan bazı olaylar ilerde kendisinden kat kay büyük olayları ortaya çıkarmakadır. İktidarın ortaya koyduğu hal ve hareketlere dün hoşgörü ile bakanlar bugün dilekdikleri gibi kendilerini yırtsalarda önüne geçemeyeceklerdir. Bu tümceleri yazmamdaki sebep hala Başbuğ ve onun üzerinden siyaset yapan Chp dir. Dün Tayip Erdoğanın, Milli görüş gömleğini çıkardık sözüne inanıp onlara hoşgörüyle davranmaları sonucu bu noktalara gelinmiştir. Bugün istedikleri kadar muhalefet yapsalarda nafile artık… Chp nin ileriyi görmeden diğer bir deyişle Akp nin asıl yüzü hakkında bilgi sahibi olmadan verdiği kararların sonuclarına bugün hem Tsk hem de Laik Türk milleti katlanmak zorunda kalmıştır. Bugün Akp kadar onlara bu imkanı tanıyan Chp de suçludur. Tarih bu iki partinin yanında dönekliğiyle nam salan sözde milliyetçi özde şeriatçı devşirme partisi olan Mhp yi affetmeyecektir.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Dünyanın gelişimine göre hergün yeni ayetler iniyorda bizin haberimiz mi yok? veya bu sahtekarların her şeyi kendilerine göre değiştirme yetkilerimi var? bu zihniyettekiler insanları kandırmak pahasına camide içkide satar tütünde. Tarikatların din iman diyerek evlerine çağırdıkları kadınlarla fuhuş sektörüne en büyük katkıyı yaptıklarını geçmiş zamanda hepimiz şahit olduk.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Güzel bi örneğide ben yazayım, bi arkadaşımın bulunduğu ortama giren tanımadığı orta yaşlarda bir örümcek havadan sudan muhabbetle laf açar ve konuyu dönüp dolaştırıp oğlunun okulundan aylık okula yardım amaçlı topladıkları sadece 2,5ytl'ye getirir onuda öyle bir anlatırki sanki okul hırsız haraç çetesi ve o esnada içeri giren bilmem ne camisine yardım topladıklarını söyleyen iki yaşlıya cebinden çıkardığı 50ytl'yi hiç çekinmeden veriverir ondan sonrada sanki çok önemli bişey yapmış gibi kasıla kasıla oturunca bizimki adam olmayan adama döner artık oğlunu bitince inşatı salarsın bunların yanına doktor olması için der ve adamın yüzüne bile bakmadan mekanı terkeder.Bana anlattığında sinirimden arkadaşımıda azarlamıştım nası olurda o soysuza bitane yapıştırıp defol lan burdan demedin diye.Yaa işte kandaşlarım bu zihniyetle hareket eden bir insan, insan diyorum çünki TÜRK olamıyacağına kesinlikle inanıyorum, gelsinde bu Vatana faydalı olsun yada faydalı bi evlat yetiştirsin yazık çok yazık.....'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Gerçeklik payı olan bir yazı .En büyük hırsızlar iktidarda.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
Çok güzel yazılar,acı olsada gerçek bu Başbuğ Atatürk'ün yerinde şimdi eşi Türkiye'yi türban yüzünden tarihi düşman Avrupa'ya şikayet etmiş bir zat oturuyor,başbakan deseniz sesi sadece Türklere çıkıyor,Avrupa'ya,ABD'ye kedi,Türklüğü yok etmek için ne geliyorsa elinden yapıyor,yobazlar ile Başbuğ düşmanları heryeri sarmış devlete kirli ellerini atmışlar,halkın gözünde milliyetçilik ülkücü denen tiplere kalmış,millet milliyetçiliği ülkücülük sanıyor ne olduğunu tam bilmeden milliyetçilikten,turancılıktan soğuyor...Gerçekten güzel yazılar,sağolun kandaşlarım.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Ne Yazık ki Gerçekleşti Zaten ...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TemüçiN ve İlteriş Kağan'a aynen katılıyorum (Alıntılarla doldurmayalım sayfayı)
Ülkenin bu durumda olduğunu bilmeyen zaten yok. Sessizliğin birkaç sebebi var 1- Parayı yiyen ve yediren baştakiler 2- Yalakalar 3- Korkaklar Tanrı Türk'e intikam alma duygusu ve bunu verecek güç vermiştir. Bunun da hesabı bir gün sorulur.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|