Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 06.07.2007, 17:41   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Poyraz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 40
Poyraz Rss Beslemesi
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

Bu memleket tarihte Türk'tü, şimdi de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır. (1923, Adana)

M.Kemal ATATÜRK

Türkiye halkı asırlardan beri hür ve bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı hayatın şartı kabul etmiş bir milletin kahraman evlatlarıdır. Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. ( 1922, İzmit)

M.Kemal ATATÜRK

Ne güzel demiş ATAM...
Her kürt, PKKlı olmayabilir, ancak;
ben PKKlı değilim deyipte, PKKlılara göz yumarsan;
ben PKKlı değilim deyipte, PKKlılara kan kusturmazsan;
ben PKKlı değilim deyipte, PKKlılara yardım edersen;
ben PKKlı değilim deyipte, askerden kaçarsan;
ben PKKlı değilim deyipte, ben devlete küstüm dersen;
sen PKKdan daha tehlikelisin demektir!...

Bu ne demek şimdi ?
Şu demek: PKK bellidir vurursun gözünü kırpmadan,
ama seni ayırt edemezsek o zaman işte kürtlerin hepsi PKKlı damgasını yer.

Peki ne yapacaksın ?
Karşı çıkacaksın...
PKKlı denen şerefsizler KARADENİZ'de neden barınamaz?
Çünkü halk izin vermez, alır silahı eline çıkar gerekirse kendi indirir. 1 PKKlının dağda gezmesi için en az 20 kişinin ona şehirden destek vermesi gerekir.
Bu ne demek ? Şu demek: ARANIZDA hainlerin sayısı çok... Önce onları temizleyin sonra her kürt PKKlı değildir deyin...

SAYGILARIMLA...
Poyraz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2007, 17:46   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATAKALP - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 66
ATAKALP Rss Beslemesi
Seni kutlarım kandaşım sırf böyle olduğu için sırf bulunduğum yerlerden kurtulmak için üniversiteyi bitirdiğim halde bir daha öğrenci seçme sınavına gelip nasip olurda kazanırsam Karadeniz li can kandaşlarımı ırkdaşlarımı kucaklayacağım,kandaşım benim soydaşım helal olsun sana , sırf kürtler arasında eriyen Türkleri görmemek için elimden geleni yapacağım , çünkü dilimle bir yere varamıyorum ve herkesi tanımıyorum..esen kal kandaşım..
ATAKALP adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2007, 18:20   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 125
manas Rss Beslemesi
KANDASIM KARADENIZ"DE HAKIKATEN 1 TEK PKK"LI GIRDIMI HALK AYAKLANIR VE PIS KANI BARINDIRMAZ TOPRAGINDA.ANCAK SON ZAMANLARDA kürt ENİKLER UCUZ CALISTIKLARI İÇİN FINDIK VE CAY TOPLAMAK BAHANESIYLE KARADENIZE SIZMAYA CALISIYORLAR.KARADENIZLI IRKDASLARIMDAN RICA EDIYORUM.BU PISLIKLERI SOKMAYIN ORAYA.
HEPINIZI SAYGIYLA SELAMLARIM.
ESENLIKLER.
manas adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2007, 22:02   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 216
Turan efe Rss Beslemesi
Irkdasim yazina katiliyorum

Ne mutlu TÜRK'ÜM basligi üzerine bir iki kelime yazmak istiyorum

Bugün k.rt denen yaratiklarin en büyük silahindan biri olmustur, asimilasyon sürecini Yüce basbugumuzun cümlesini çarpitarak içimize kadar siziyorlar. Tabi bizlerde de suç var tehliken'in farkinda degiliz ve hepsini ayni kefeye koymayi dirençle reddediyoruz, kimlerden bahsettigimi anliyorsunuz.

k.rt ne mutlu TÜRK'üm diyor; birinci yanlis yüce TÜRK'ü pis agzina almasi
ikinci yanlis bu lafi söyleyebileceksin
NE MUTLU TÜRK'ÜM DIYEBILMEK,mantik olarak bunun için Türk olmalisin yoksa ben mi mantiksizim .
Bunlarin durumu sabetaycilardan farksiz.

Bu mantikla o zaman bir finlandiyalinin ne mutlu zenciyim demesi gibi bir saçmalik ortaya çikiyor. Bu yüzden bütün olay kanda, genlerde bitiyor. bu zenci finlandiyali örnegi isin kanda bittiginin açik bir göstergesi oluyor.

Esenlikler dilerim
MUHTAC OLDUGUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR
M.KemalAtatürk
Alt 07.07.2007, 10:40   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Poyraz Rss Beslemesi
Benim nelerle karşılaştığımı tahmin bile edemezsiniz.

Şu olaya bakın :

Emir geliyor:
- "Ne Mutlu Türk'üm Diyene! Yürüyüş kararı sayılacak, ... SAY!"

Herkes:
- "Ne ! Mutlu ! Türk'üm ! Diyene !"

Şeklinde tekrarlarken; bir tane şerefsiz, namussuz aynen şöyle diyor:
- "Eeeee ben kürdüm ne olacak şimdi ?"

Bu şerefsiz devletin ekmeğini yiyor ve kene gibi emiyor...
Alt 07.07.2007, 10:44   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: AFYONKARAHİSAR
İletiler: 133
KUTLUŞAD Rss Beslemesi
işte ırkdaşım onu diyen şerefsizi hemen orda linç etmek gerekiyo.her türlü cezayı göze alarak tabi
KUTLUŞAD adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2007, 11:00   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Poyraz Rss Beslemesi
Bulunduğum ortam, ona maalesef müsaade etmiyor. Her gün bunun gibi şerefsizlerle aynı mekanda bulunma zorunluluğu beni ve arkadaşlarımı adeta kahrediyor. Ama bir gün olurda damarıma basarlarsa o zaman .......

Bir de kendilerini haklı gösterme huyları yok mu ? Hepsini boğmak sonrada leşlerini Haliç'in temizlenmemiş haline gömmek geliyor. O değil hepsinden acısı bizim tarihimizi de sahiplenmeye çalışıyorlar.

Tarih Dersi:

Bir önceki gün Çanakkale Zaferi büyük bir ihtişamla anlatılmış ve konu Sarıkamış Harekatı'na gelmişti.

Öğretim Görevlisi:
- "Sarıkamış'taki Turan hayali alınan yanlış kararla ve olumsuz iklim koşulları sebebiyle başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu da diğer cephelere psikolojik olarak olumsuzluklara sebep olmaması için gizlenmiştir. Yıllar sonra Rus kaynaklarından öğrenilmiştir.

Şerefsizin biri:
- "Hocam! Çanakkale'de ölenler Paşa, Sarıkamış'ta ölenlere eyvallah! Doğulu diyemi gizlediler?"

Ulan şerefsiz, haysiyetsiz. Sarıkamış'ta ölenleri de kürt sanıyor gerizekalı herif.

Ulan orada ölenler Karadenizden, İçanadoludan, doğunun birkaç ilinden (Malatya, Kahramanmaraş(MERKEZ) gibi...)toplanan ve Güney Cephelerinden dönen yiğitlerden oluşuyordu! Benim babamın dedesi Sarıkamış'da şehit oldu!

Adamlar hem salak, hem de bizim kahramanlarımızı sahiplenmeye çalışan vicdansızlar. Her gün ilçeme gelen ŞEHİT'lerin hesabı sorulacak. Bize rahat mı batıyor da gelip doğuda şehit oluyoruz ? HAYIR! Hatt ı müdafaa yoktur sath ı müdafaa vardır, o satıh bütün vatandır. En son sınırımdan gidene kadar mücadele devam edecek.

Saygılarımla...

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler