![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ne olacak bu gençlerin hali?!
Bugun eski okulumdan bir kaç öğrenciyle internet üzerinden konuştum. Beyinleri sulanmış. Rusların komunizmi içlerine işlemiş, kör olmuşlar. Asıl düşmanlarımızdan olan rusları kurtarıcı olarak görüyorlar. Ne kadar uğraştıysamda vazgeçiremedim. İlerde bizi kurtaracak olan gençler girmiş bir bataklığa, çırpındıkça batıyorlar...
Hallerini gördükçe sinirlerim bozuldu,umutlarım yokoldu... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İçine komünizm işleyen birileri kalmış mı? Şu anda ülkenin komünistlerden daha büyük derdi ülkücülerdir.Fetoşun ve öğrencilerinin derdi daha ayrıdır.Bir soru soracağım bu gençler demokrat mı komünist mi bu ayrımı nasıl yaptın? Bir ikincisi Türk soylumu yoksa çaşıt mı? ona göre konuşalım yanlışımız olmasın.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Andalar size küçük bir örnek vereyim,benim lise birde okuyan bir tanıdığım bana birgün dedi ki;"abi komünizm nedir?".Dedim ki "ne oldu niye sordun,çok gereksiz birşeydir".Bana dediği "arkadaşlarım hatırla sevgilimi izliyor ve yaşasın komünizm,yaşasın dev-lis diye bağırıyorlar bende birşey anlamadığımdan öylece kalıyorum".Sonra birde odasında bir kitap gördüm adı "darağacında üç fidan" dedim "bunu kim verdi sana?".O da dedi ki "arkadaşım verdi okuyayım diye"....
Elimden geldiğince önlem alıyorum ama sonu nereye varır bilmiyorum.Çünkü görüldüğü üzere çeşitli filmlerle,dizilerle,müziklerle,festivallerle,gençl er en kolay kandırılabilecek yaşta bu zehire özendiriliyor,aynı uyuşturucu gibi.Ve gençler neye hizmet ettiğini bilmeden birbirlerinden etkilenerek saf saf bağırıp çağırıyor,1 mayısta meydana gidiyor,che tişörtleri giyiyor,kızıl komünist kitapları,dergileri,gazeteleri okuyor,yalnızca özentilikle başlayan bu hastalık gitgide onların beyinlerine yerleşiyor ve onları sakat düşüncelere sahip birer birey durumuna getiriyor... Soydaşlar hiçbir düşman küçük görülmemeli,hele ki düzenli ve sürekli propagandası yapılıyorsa...
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Sonra o kitabi veren arkadasina örnegin Atsizin kitaplarini verebilir. Ikisininde dogruyu yanlisi sorgulamayi bu yöntemle ögreneceginden kuskun olmasin. Günü geldiginde senin de yardimin ile o tanidigin damarlarinda dolasan asil kanin geregini yerine getircektir. Kendimden örnek verecek olursam Kizil, kara, yesil icerikli kitaplar okumakla Türkcülük karsiti olunsaydi su anda ben bu otagda olmazdim. Bir tartisma ortaminda Türkcülügü öteki yabanci görüsler karsinda savunabilmek, karsit görüstekilerin yanlislarini yüzlerine carpabilmek icin baska görüsten olan kisilerin kitaplarini okumak gerekir. Otagdaki büyüklerimiz sag olsun gün gectikce bilgime bilgi katiyorum. Atsizin ögrencisi olabilmek bir ayricaliktir.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Yok kandaş yanlış anlamam.Bende bir Türkçülük öğrencisiyim burda... Doğruyu ve yanlışı ayırt edebilmek için tabi ki o yayınların okunması gereklidir,hatta bizde bu yayınları okuyup izlemeliyiz ki düşmanı tanıyalım,onu yorumlayıp zayıf yönerinden tutalım ancak lise çağında bir genç,sığınacak bir yer arayışındadır.Ben herzaman onun yanında değilim,arkadaşlarıyla benden daha çok süre birlikte ve gençliğin verdiği kendini arkadaşlara kabul ettirme çabası var,aynı sigara örneği gibi.İlk özenmeyle ve arkadaşlar arasında hor görülmemek için başlanır,sonra ömrünün sonuna kadar bağımlı kalınır,zararalı olduğu bilindiği halde.Bu durumda iplerin elden kaçma olasılığını herzaman düşünmeliyiz değil mi? Bende bir gencim ve bu dönemlerden daha yeni yeni çıkıyorum ya da öyle zannediyorum.Ama iyi kötü olanların farkındayım.Çevremden etkilensem belki daha farklı olabilirdim belki solcu olurdum,belki sigara bile içerdim ama bunları yapmıyorum.Herkes benim ve bizim gibi şanslı yada iradesine hakim olmayabilir.Saygılar...
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Altaykan soydaşın da bahsettiği üzere dev lis adlı komünist örgüt hakkında bende bir iki kelam etmek isterim.
Dev lis adlı örgüt başta Tkp olmak üzere hemen hemen bütün marjinal aşırı sol örgütler tarafından desteklenmektedir. Kendilerine ait bir dergileri bulunan örgüt, bu dergileri sözde okul yönetiminden habersiz bir şekilde liselerde dağıtaraktan her türlü komünist propagandayı çok rahat bir şekilde yapmaktadır. Lise yi okuduğum okulda da fevkalade bir yapıya sahiptiler. Her türlü komünist propagandayı alalade bir şekilde yapmaktaydılar. Hatta başımdan geçen bir olayıda sizlerle paylaşmak isterim. Dev lis adlı örgüt 2003 yılında 1 Mayıs bayramı amacı ile hazırladıkları fakat asıl niyetleri aşırı sol örgütlerin propagandasını yapmak olan afişlerini okul panosuna asmışlardı. Durumu fark etmemizden sonra ben de dahil birkaç milliyetçi arkadaşımla birlikte bu afişleri yırtıp attıktan sonra yerlerine Başbuğ Atatürk ün resimlerini astık. Ardından hemen okul müdürüne durumu izah ettik. Müdürümüz ise okul içinde böyle bir olayın kesinlikle olamayacağını söyleyip bizleri azarlayarak kapı dışarı etmişti. Sonrasında ders saatinin bitimi üzere dışarı çıktığımızda olayı haber alan k.rtlerin çogunlukta olduğu bir grup bizlere okul önünde saldırdı. Okulun gözü önünde gerçekleşen bu olaya müdahale etme gereği bile duymayan okul yönetimi bununlada kalmayıp bizlere disiplin cezası vererek okuldan 3 günlüğüne uzaklaştırdı. Okul yönetimi saldırıyı kız yüzünde çıktığı söylerekten kendisini aklamayı başardı. Ne ilginçtir ki bir k.rde aşık olacak kadar zavallı biri olmadığımızı yakın çevremiz dahil tüm okul bilmekteydi ama nedense bunları göz ardı ederekten olayı bizlerin üstüne yıkmışlardı. Sonuc olarak dev lis adlı k.rtlerin ve her türlü aşşağılıkların cirit attığı örgüt liselerde çok sağlam bir yapıya sahiptir. Hatta bazı liselerde okul yönetimlerinden aldıkları gizli destek ile hareket etmektedirler. Bunun sonucu olarakta her geçen gün onlarca Türk soylu genç bu aşağılıklara inanıp onların yanında saf tutmaktadır. Onları bu bataklıktan kurtarmak için öncelikle bilinçli gerçekten de vatanına milletine sadık eğitimcilere ve tabii ki bilinçli birer ana baba ya ihtiyaç vardır. Şunuda belirtmek isterim ki bu gibi örgütlere kendisini kaptırmış olan bir kişinin son durağı ne acıkdır ki pkk adlı k.rt terör örgütüdür. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Dar ağacında üç fidan kitabını biliyorum. Okuldaki felsefe hocam herkese tavsiye etmişti. Deniz gezmiş yusuf aslan hüseyin inanın hayatlarını anlatıyor bildiğim kadarıyla. Okulda hoca bile bunun propogandasını yaparsa öğrencilerde suç yok bence. Birçok arkadaşım yaşasın marksizim yaşasın leninizm kahrolsun amerikan emperyalizmi yaşasın halkların kardeşliği! diye yırtınıyorlar. onlara sadece amerikan emperyalizmine mi karşı çıkıyorsunuz dediğimde onlar herkesi sömürüyor diyor. E rusya da yapıyor aynısını tarihi düşmanlarımız diyorum çıt yok.
Bana göre emperyalizm che resimli giysileri bastırıp satmaktır. Sonuçta kültür emperyalizmi yapıyorlar. Kültürümüzü sömürürlerse geriye hiçbir şeyimiz kalmaz. YAŞASIN TÜRK IRKI, YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK YAŞASIN HAİNSİZ TÜRKİYE.. TTK! |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kominist tehlike ne yazıkki okullarda yeniden hortluyor....bunun için etkin önlemler alınmalı demekte komik ve yetersiz., bir şeyler yapmak lazım....elimizden geldiğince Türk soylu gençlerimizi bu tehlikeden uzak tutmak için tüm çabamızı sergileyelim....gençlerimizi, genç fidanlarımızı kominist çakallara kaptırmayalım...
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Komünizm tehlikesini bastırmak için gençlerimize ırk bilincini ve Türklüğün önemini aşılamalıyız.
Bir insan neden komünist olur? Tüm ırkları tüm sınıfları eşit gördüğü için.Lakin hiç bir şey yaratılış itibariyle eşit değildir eşitlik adil bir yönetimle olur statü farkını kaldırmak hiçbir şeye çözüm değildir. Her insan veya her canlı aynı işi yapamaz aynı özellikde düşünemez aynı değerlerde kalbi atmaz.En basitinden hayvanlar aleminde bile bu böyledir bir arslanın avcılığı ile bir akbabanın avcılığı farklıdır,arslan avlar akbaba yer.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
%100 Türk !
|
Alıntı:
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gençlerin kominist düşünceye kaymasında basının çok önemli etkisi var.Örnek verecek olursak,nazım hikmatov'u tanıtmak için şarkılardan tutun filmlere,belgesellere vs.istemesekte karşımıza çıkıyor.Askere kurşun sıkmış terörist kişiler kahraman ilan ediliyor.Bütün bu tanıtımlar gençleri bilgisizce bir yola itiyor.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu deniz gezmiş madem Atatürkçüydü de neden Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet rejimini kaldırıp yerine konünizmi getirmeye çalıştı. Komünistler zaten kendileri itiraf ediyorlar Atatürkçü olmadığını. Ne Atatürkçüsü ya.
TTK! |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sesli sohbet odasında da belirttiğim gibi yaşadığım yerde çokça bulunan bu tür bulanık insanları inceleme olanağım oldu. komünist kişilerin oluşma sürecindeki etmenler şöyledir:
1)Irk bilinci. Türk ırk bilincini anlayıp, arap, ermeni, yahudi, vs olduğunu anlayan gençler komünizme kaymaktadır. Bir başka deyişle ulaşamadığı dağı, kendi seviyesine çekme isteğidir. 2)Çevre veya aile etmeni. komünizm ile iyi olguları birbiri ile bağdaştırması sağlanan genç bireyler. 3)çapulcu ya da ümmetçi kesime kayanlarda da görünen "güce tapma" 4)ergenlik döneminde görülen "arkadaş baskısı" ya da "topluluğa katılma çabası" 1. tür anlaşılacağı gibi ya Türk değildir. Bunların herhangi bir şekilde kazanılması zaten olası değildir. 2. tür ise Türk olmayan veya Türklüğünü yitiren bir aileden gelmiştir. Geri kazanılması oldukça güç olsa da eğer Türk bir aileden geliyor ise uygun bilinçlendirme çalışmaları ile ulusa kazandırılabilir. 3. ve 4. tür ise kanmış ya da kandırılmış Türk çocuklarıdır. Bu iki türün oluşma sebebi ilgisizlik, bilgisizlik ya da öz güven eksikliğidir. Bu gruptaki gençler mantıklı olduğundan ve doğru bilgiyi çabuk anlayıp kabul ettiğinden ulusa kazandırılması daha kolay, etkili ve kalıcı olur. Özetlemek gerekirse komünist, ümmetçi, çapulcu, vs insanlarla mücadele kaçınılmaz olsa da bir kısmının ulusa kazandırılabileceği görüşündeyim.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Gençlerimiz her ne kadar rus,amerikan özentiliği yapıp kendilerini aşağılayıp, benliklerini kaybedip farklı yollara sapmaları bizi üzsede diğer üzücü bir konu ise gençlerimize kendisini Türkçü gösterip onların üzerinden nemalanmaya çalışan,mafyacılık oynamayı eline yüzüne bulaştırmış kıro dostlarından kardeş diye bahseden kişilerin arkalarından giden gençlerimizdir.
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yakın çevremde 29-30 yaşlarında olmasına rağmen hala hayal bir koministlik yapmacılığıyla yaşayan,halbuki her anı emperyalizm kokan bir erkek var.
bu adamın etrafında erkek çok ender görürüm. Hep saf TÜRK kızlarını, youtube'daki kominist videolarını,uydurma katliam haberlerini göndererek,anlatarak etkilemeye çalışıyor ve etkiliyor da. Sayesinde Kürtleri sevmeyen 2 kız arkadaşım şimdi kardeşlik safsataları anlatıp tuhaf tuhaf şarkılar dinliyor.elimden geldiğim kadarıyla bununla mücadele ediyorum ama adam o kadar uydurma kaynaklarla,demagoji oyunlarıyla,acındırma senaryolarıyla ve günün durumuna göre özgürlükçü-sosyalist-halkçı-laik olup hareket ediyor ki antisimetrik yollarla mücadele etmeye teşvik ediyor beni. Sonuçta demek istediğim,bu adamlar özellikle genç kesime ve kızlara hitap ediyor,sebebi de akılları sıra daha çağdaş-daha insancıl olmaları. Küçümsenecek bir düşman değiller,görüldükleri yerde başları ezilmeli. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|