![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ne olacak
arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim dün ve ondan önceki gün k..tler bazı türk arkadaşlara sözlü saldırmışlar ve TÜRK VE TÜRKİYE kelimelerinden tahrik olduklarını söylemişler bunları kim durduracak (yorum sizin)
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bırakın Akp'yi iktidara getiren, din din diyen bu milletin canı iyice bir yansın. O zaman vatansızlara dur demek kolay olacaktır.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Düşünselerdi vermezlerdi bu soysuzlara yüzde elli oy. Tek düşündükleri şey başçaputu,arap ziyaretleri ve hu çekmek. |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
Hangi okulda okuyorsun anda ?
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arkadaşlar kaç yıldır okul sıralarındayım. Onlarca arkadaşım var. Girdiğim ortamlarda Türk'de var kürt de. Ama bu güne kadar okulda özellikle kürtlerin ağzını açıp da bizi tahrik edici sözler söylediklerini, bize meydan okuduklarını görmedim. Bu bizim ağırlığımızdan mı onların hafifliğinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama eminim bize böyle sözler edilseydi tahrik olduklarıyla kalmazlardı biz onları tatmin de ederdik.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
eehh bukadar olacak tabiki. Gercek yüzlerini gösteriyorlar. Acaba 30 veya 40 sene sonra neler yapacak?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
kürtlerle aynı ortamlara mı giriyorsunuz? umarım kantinde kürtlerle aynı masaya oturup memleketi kurtarmıyorsunuzdur? ben de senelerden beri okul sıralarındayım ama kürtlerle değil aynı ortama girmek tek satır laf etmişliğim yoktur... |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kürtlerin tek başına bir fikirleri olamaz zaten.onlar sadece kendini düşünen aptal mahlukatlardır..önlerinde yicek yemeği olsun,ceplerinde parası olsun itlik ipnelik yapsınlar onlara yeter.karaktersiz çapulcu hepsi.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok şanslısınız ki onların bulunduğu ortamlardan kaçınma şansınız olmuş. Benim öğrenim hayatım boyunca sınıfımda kürtlerde vardı. Öyle 50 kişilik sınıflarda da okumadım en fazla 15 kişiydik. Duymamak istesek de duyuyor görmezden gelsek de görüyorduk. Kaçmak imkansızdı. Üstelik okuduğum okulda memleketimin en temiz okullarından biriydi. Diğer okullarda durum daha da kötüydü. Şu anda tarih okuyorum ve inanmakda ben bile tereddüt ettim ama bölümümde bile kürtler var. Tarih bölümünde BİLE kürtlerle beraber okuyor eğitim görüyoruz. Anlayacağınız onların bulunduğu ortamdan kaçınma şansım olmadı. Ama gurur duyarak da söylüyorum ki hayatımın hiç bir devresinde benim bulunduğum bir ortamda hiç bir kürt ağzını açıp da bizim aleyhimize bi laf etmeye cesaret edemedi.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
hele ülkücü kürtler yokmu gülüyorum onlara ama azgın bir çakal bigi saldırıyorlar barbarlıkta üzerlerine yok bu konuda örgütlesek olmuyor yeterli ırktaşımız gelemiyor ne yapalım bilmiyorum? |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kardeşim devir değişti. Artık kavgayla dövüşle zorbalıkla başarıya ulaşılmıyor. Bence sen okulunu uzatmadan başarılı bir şekilde bitir. İstediğin mevki/makamları eline geçirene kadar da rengini belli etme. Gücü elde edince zaten istediğini yapacak duruma gelirsin. Ümmetçiler, kürtçüler hepsi bu şekilde çalışıyor. İlerde bir sürü üniversite hocası kürt ya da ümmetçi olacak.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sayın Balbal zaten lisansüstü öğrencisiyim beni durmaya zorlayan da budur ancak belli mevkilerde bulunursak onlar nasıl kendilerini hep kendilerini savunuyorlarsa bende Türk evlatlarının yanında olacağım
bu arada istisnalar dışında dediğiniz çok doğru okumaya önem veriyorlar dikkat ederseniz artık bu yola başvuruyorlar ank. siyasal neden acaba simge okulları |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|