![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
nereye kadar
nmereye kadar seyirci kalınacak bunlara artık ne haber izlemek ne gazete okumak geliyor içimden hertaraftan kuşatılmışız televizyon izliyorum istanbuldaki teröristlerin çıkardığı olaylar ve maalesef polisimiz izlemekle yetiniyor bir kaç gaz bombası bunların dağdaki şerefsizlerde bunlarda cana kastediyor ne farkı niye bunlara vur emri yok boşunamı askerimiz dağlarda uğraşıyor önce bu şerefsizleri yok etmeli 5-10 sene öncesi kim cesaret edebilirdi böyle gösteri yapmaya en ufak bir ses çıkarmaya geldiğimiz duruma bakın herkes ermeniyiz kurtuz diyor bağırarak TÜRKÜZ diyenlerin sesi çok kısık yada kısık çıkartılıyor.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet başa geçen her hükümet Türkiye'nin biraz daha küçülmesi, biraz daha alçalması için elinden ne geldiyse ardına koymadı. El kadar itleri tepemize çıkarıp, askerlerimizi topa tuttular. Bununla da yetinmeyip ağzı tezek kokan hayvanlarla koca Türk milletini bir tutup aynı masaya oturtmaya kalkıştılar. Ülkemizi gelene geçene satıp, kendilerine amerikalardan villalar yaptırdılar.. Haysiyetimizi ve şerefimizi hiçe sayarak ab denen lağım yuvasına sokmak istediler. Küçüldükçe küçüldük. Hor görüldük. Kimse umursamadı. Hala daha umursamıyorlar. Yarında umursamayacaklar. Bunları bile bile bir dahaki şeçimde aynı tiyatroyu kendim ve yüce milletim adına izlemek istemiyorum. İyi düşünüp sağlam bir karar verilmeli. Bu milleti küçük görenler yarın hiç de ummadıkları bir manzara ile karşılaşacaklar. Kızgınlığımız ve nefretimiz içimizde büyüyor. Her yapılanla da iyice alevleniyor. Son ana kadar sabredip sonrada neler olacağını en iyi sizler bilirsiniz.. Son olarak şunu da diyeyim; bizlerden öc almak isteyipte yıllarca fırsat kollayan çakallara bu keyfi yaşattıkları için tüm şerefsizlerin allah belasını versin. Her isim yazılıyor deftere. Kimse yaptıklarının unutulacağını sanmasın.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|