![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Nihal Atsız a hakaret var
ırkdaşlarım bir sitede avatarıma koyduğum Nihal Atsız resmini gören ümmetci yobaz ülkücüler saldırıyor ve hakaret ediyorlar sürekli, yardımınızı bekliyorum..
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
yardımlarımızı beklemek?? ne olacak yani o siteye üye olacağız arkasından sana arkamı cıkacağız?? sidik yarışına mı gireceğiz ülküsüz çapulcularla?? ayrı mahallenin cocukları kavga eder ya hani o hesap... bence çok saçma ve gülünç bir talep.ve bir o kadarda şaibeli..
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
|
benimki sadce bir talepti düşünce sizin
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Bozkurtlar sokak köpeklerinin seviyesine inmez!.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım muhatap almazsın olur biter sanal ortamda takıldığını unutma atıp tutanı sivrisineklik yapanı çok olur
esenlikler.. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
yobaz ülkücü sitesinde bir TÜRKÇÜ'nün ne işi var ?
BOZKURT'un çakallarla muhabbet yaptığı nerde görülmüş ? ne yardımı yapacağız ? bizde gidip o ülkücü yobaz sitesine üye olup , sana saldıran çakalları dövelim mi ? bunu mu istiyorsun ? dahada önemlisi gerçekten bu talebinde ciddimisin ? yoksa bir şaka mı bu ? TÜRKÇÜ'nün zibidi ülkücülerle muhatap olması bile gereksiz ve mantıksız.. düşüncemiz farklı... hedefimiz farklı .. ruhumuz farklı.. hepsinden önemlisi kanımız ve genetik yapımız farklı... BAŞBUĞ'umuz bile farklı.. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bizim iki hedefimiz var. Bu hedeflerden birincisi, Atatürk istismarcıları ve sahte Atatürkçüler olan kızılca soysuzların elinden büyük Türkçü Atatürk'ü almak, ikincisi de, sahte milliyetçiler olan ümmetin devşirme çapulcularının elinden ırkçı-Şaman Atsız'ı almaktır.
Bırakın itler havlasınlar ki, Başbuğumuz ve Atsız Atamız bize kalsın. Çünkü biz o soysuzların tüm kutsallarını zaten yerle bir ediyoruz.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yalnız bizim ülkücü olmadığımız,Atatürkçü olduğumuz, saf Türk kültürünü yaşatmak ve hayat tarzımızın bu şekilde olduğu, Türkleri tüm dünyada her bakımdan üstün kılmak istediğimiz Türkçülerden başka çok kişi tarafından bilinmemektedir, ve milletimiz bizi tanımamakta, kendisine sunulan dışardan gelme fikirlere(batıcılık-kuzeycilik-güneycilik) itilmektedir.
Kendimizi ve fikrimizi tanıtabilmek için diğer ortamlarda fikirlerimizi sunmalıyız.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçüler asil, bilgili, okumuş Türklüğü yüceltmek için çabalayan ve devamlı çabalayacak insanlardır.
ülküsüz çapulcular ise bir sürü etnik dökünteden meydana gelen ama özellikle çoğunluğu kırolardan oluşan kürt-islam sentezcileri, çay ocaklarında çay, sigara ve sohbetten başka birşey yapmayan, siyah ayakkabının altına beyaz çorap giyinen, sözde ermeni soykırımı dendiğinde ise ne güzel kestik hepsini diyebilecek kadar cahilin önde gidenleridir. Lisede belinde artistlik olsun diye kurusıkı taşıyan, üniversitede gerçek silahla dolaşan, kürtler vadisine ve polat alemdar'a özenen, bozkurt adını ağzına alıp, ikide bir doğru düzgün bilmedikleri Oğuz Han ve Bilge Han diye sayıklayıp dışarı çıkarken arkasında "italia" yazan ve onların bayrağı olan montlardan giyinen onun bunun sevgilisine, karısına, kızına laf atan, yolda "türbanlı asena" sevgilisiyle yürürken tek suçu yanlarından geçmek olan genci bıçaklayacak kadar adi eğer dayak yersede olay mahaline çapulcu arkadaşlarını çağıracak kadar basit ümmetin arap milliyetçisi zibidi devşirmeleridir. Tüm bunlardan sonra TÜRKÇÜ BOZKURT'un çakal sürüsü çapulcularla muhattap olması doğalmıdır? Zamanı gelince çakallara dersleri verilir elbet. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Benim anladığım kadarıyla kandaşımın üye olduğu site Ülkücü bir site değil.Her halde tarafsız,herkese açık bir site ki üyeler arasında her görüşten insan olabiliyor,yobazlar da üye olabiliyor. 2 ay kadar önce bir müzik paylaşım sitesine ''Türk Ozanları'' adını verdiğim bir albüm koymuştum.Bir süre sonra baktım ''Türk Ozanları'' nı değiştirip ''Halk Ozanları'' yapmışlar.Yöneticilerinden bunun hesabını sordum,albümü de formdan tamamen kaldırdım.Türk'ün adına bile tahammül edemiyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayin Irkdaslarim,
Kendi sahsim adina konusayim, bu kürt yalakasi, kürtçü ümmet manyaklarinin gerçek yüzünü desifre etmek ve ne kadar satilmis bir hareket oldugunu görmek için o ortami tatmi$ olmak lazim. Benim etrafimda onlarca ülkücü devsirme var. Bundan iki gün önce, israrli bir davet üzerine kendimi çocukluk arkadasim olan 5 çapulcu ve onlarin allahi olan bir kürt eniginin ortasinda buldum. Aslinda çapulcularin bulundugu yerde olmam basli basina bir hata idi ama neyse.. Saat ilerledikçe yeni misafirler gelmeye basladi ,gelenerin arasinda benim candostum, irkdasim Mehmet diye bir çocuk vardi. Bu arkadasim maddi sikintilar yüzünden yurt disina kaçak bir sekilde gelmis, yanlis insanlar ve yanlis ortakliklar sonucu degisik sikintilar geçirmis 21 yasinda bir gençtir. Bu çocugun diger sorunu asker kaçagi olmasi, bu durumu geldiginden beri kendine yediremiyor .Böyle düsünmesi, suhurlu, benligini kaybetmemis bir delikanli oldugunu gösteriyor en azindan.Nihayetinde bu ayin yirmibesinde teslim olacagini önce bana sonra ise oradaki bulunan, askerlik yapmaya niyetleri bile olmayan Vatan hainlerine söyledi. Ben sahsen kirocularin tepkilerine hiç sasirmadim, kisa ve öz bir sekilde arkadasima su sözler söylendi "s git, nereye gideceksen, bunlari konusacak ortam degil burasi, aramizda kürt arkadasimiz var, ve sen bu masayi bozamazsin" seklinde beni çildirtan bir cevap geldi. En yakin arkadasimin böyle ezilmesine tahammül edemeyip önce k.rte sonra çapulculara giristik ::)) Bu tür hareketler bir Türkçüye yakismaz fakat söz anlamaz bunlar, adamlar mal, ortada bu tepkiyi doguracak bir laf da söylenmedi.Ortalikta milliyetçiyiz diye dolasan bu köpekler tatli dilden anlamaz.Bunlar 1 kürt enigini 1000 Türk'e degisirler. kürte karsi ezilip büzülürler. Birakin kürdün kendisine, kürdün yaninda pkk'ya bile sövemezler.Ülkücü dedigin, bir kürde, iki araplara bagimlidirlar, sigara gibi bir sey galiba hayatta birakamazlar, arabin afyonunu yemekten kürde kiz vermekten asla vazgeçemezler.Fikir babalari öz kizini kürdün altina sokmus iken, bunlardan Türklük adina fazla birsey beklememek en dogrusu olur. Esenkalin.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eger bir ulklede milliyetciligi devsirmeler yapiyorsa bunun adi milliyetcilik degil kahpeliktir.Sen kurtsun,cerkezsin osun, busun kalkmis ulkuculuk kesfesi altinda atip tutuyorsun.Duzenbaz herifler.Turk milliyetciligini Turk kanindan olanlar yapar.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
öyle bir arap kültürü ile yabazlaşmışlarki TANRI kelimesini kaldıramıyorlar bile. konuda yarum yapan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim sağlıcakla kalın TANRI TÜRKÜ KORUSUN |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Gerçekten bi TÜRKÇÜNÜN ne işi var onların yanında sahte milliyetcilerin arasında işimiz olmaz bizim olanla da olmaz..
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|