![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Nihal Atsız Türk Dünyası Hizmet Ödülü...
Az önce bir gazete yazısında Fettoşun, Afrika’da okullar açıp, zenci bebelere İstiklal Marşı söylettiği için, Nihal Atsız Türk Dünyası Hizmet Ödülünü aldığını okudum.
Bu olay gerçek midir? Gerçek ise de nasıl olurda Atsız atanın adını kullanarak düşüncelerinin tam zıttı bir herife bu ödül verilmiştir? Bu ödülü kimin verme yetkisi vardır? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yılmaz Özdil'in yazısını okudunuz sanırım..Evet malesef gerçektir. yanlış hatırlamıyorsam ödülü Türk Ocakları vermişti.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu nasıl bir saçmalık ya anlayamadım ben
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gök Yeleli Bozkurt
21.12.2005, 16:13 TÜRK OCAKLARI Bu kuruluşun ne derece Türkçü bir oluşum olup olmadığını anlayabilmek için yapılması gereken; genel başkanını yani Nuri Gürgür'ü iyi tanıyıp tahlil etmektir. Nur cemaatine mensup olduğu bilinen Nuri Gürgür 1994 yılında Fethullah'a Nihal Atsız'ın adına "Türk dünyasına hizmet ödülü" vermiştir. Düşünebiliyormusunuz? Türkçülük, Atsız Ata ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkarak şeriat devleti kurmaya and içmiş fettoş yanyana! Nuri Gürgür'ün ikinci "büyük" eylemi ise bir kaç sene önce Fettoşcuların meşhur Abant toplantılarına katılıp Türkiye'nin bir mozaik olarak lanse edildiği toplantı sonuç bildirgesinin altına imza atmasıydı. Ve Nuri Gürgür'ün en değerli(!) mesajlarından birine gelelim. Nuri Gürgür geçtiğimiz aylarda bir TV kanalında aşagılık Kürt İbrahim Tatlıses'i överek; "İbrahim Tatlıses büyük bir ses sanatçısıdır ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmektedir, bu yüzden kendisini devlet desteklemelidir" gibilerinden bırakın bir Türkçüyü; sıradan, aklı başında olan hiç bir Türk insanının söylemeyeceği bir sözü söyleyip zırvalamıştır. Ayrıca Türk Ocakları'nın yayın organı olan "Türk Yurdu" dergisinde vatan haini, alçak Kürt Aydın Doğan'ın reklamları bulunmaktadır. Takdiri siz saygı değer asil ırkdaşlarıma bırakıyorum. Çağatay Beğ'in 2005 deki mesajı..Yani doğru hatırlamışım. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğ Atatürk'ün Türk Ocağı,Türklük güneşinin ocagıdır sozunu soyledigi bir kurumun başındaki insan da boyle bir şerefsizmiş demek,bilmiyordum...Yazıklar olsun
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Benim anlayamadığım insanların basit bir geçeği görmemeleri veyahut görememeleri.feto okullarında haftalık iki saat Türkçe seçmeli dersi koyar ve göstermelik olarak bir kaç öğrenciye marşımızı öğretir, bu onu Türk milliyetçisi ya da o ödüle layık bir insan mı yapar?
Yazıklar olsun lütfen ATSIZ ATAMIZIN adını bu tip ödülllerle kirletmeyin.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
TÜRK ocaklarınında TÜRKlükle alakası kalmamaış o zaman...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Atsız Ata'mızın ismini kafalarına göre kullanmış şerefsizler...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk ocaklarının başındaki ismin yaptıklarını Gök Yeleli abi açıklamış zaten. Başbuğ Atatürk'ün bıraktığı Türk ocaklarının adını, şerefini lekelediniz zaten, Bari Türkçülerin kutsalı olan Atsız atamızın adını kullanarak, bu ödülü Türklük karşıtı ümmetçi bir zihniyete verdiniz mi Türkçüğlerin nefretini hat safhaya çıkartırsınız. Türk ocaklarına isminden ve kurucusndan dolayı duyduğum saygıyıda yok etti onur yoksunları. Umarım Türkçüler olarak biz bunlara cevabını hiç yoktan internet ortamda vermeliyiz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Dünyası Hizmet Ödülü ve fetoşcular aynı cümle içinde bile yan yana gelmemeli. Fetoşculara yobazlık ödülü verilmeli.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
H. Nihal Atsız gibi bir büyük bir aydının, bilim adamının isminin; Fetullah Gülen gibi bir insanla yanyana anılması bile son derece üzücü oldu benim için. Ancak beni asıl şaşırtan Türk düşmanlarının yalakalık yaptığı Said-i Kürdi delisine, araştırmalarında hakarete varan eleştirilerde bulunan Nihal Atsız büyüğümüzün adını taşıyan ödülü, Fetullah'ın alması olmuştur. Fetullah ve saz ekibi, Nihal Atsız'ın; Nurcular, yobazlık ve Kürtçülük konusundaki fikirlerini bilmiyor olamaz. Buna rağmen onun adına ihdas edilen ödülü alabilmesi, e pes doğrusu. Kişilik sorunları olduğunu bilirdim. Ama bu kadarını da beklemezdim.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|