Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.09.2007, 18:29   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 16
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Nihat Hatipoğlu kürt mü?

Son yillarda insanlar üzerinde derin izler birakan, dinî ve sosyal hayata yön vermege baslayan bu kisinin öz gecmisi hakkinda aydinlanmagi cok önemli sayarim..

Kendi sayfasinda hayati cok kisitli anlatilmistir...

"1955 Diyarbakır doğumlu. Diyarbakır, Siirt ve Malatya'da ilkokulu tamamladı. 1975'de Uşak İmam-Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu.

1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam-Hatip, Kur'an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Kanal A'da 5 yıl dini programları hazırlayıp sundu. Ayrıca Ankara'da yayın yapan iki yerel radyoda 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. 2004 yılında Ramazan ayında Flash tv'de , 2005 Ramazan ayında Star tv'de Sahur programını hayırlayıp sundu. 2006 yılında Star tv de "Dosta Doğru" programı sundu ve 2006 yılında Star Tv de iftar ve Sahur Programlarını sundu. Radyo ve televizyon izleyicileri iftar ve sahur programlarını 1.olarak seçti. Programları Türkiye'de birçok radyoda yayınlanmaktadır.Halen Star tv'de haftalık programları devam etmektedir. Kırk civarında yayınlanmış kaset, CD, VCD'si bulunmaktadır. Yurtiçinde ve yurtdışında seri konferansları devam etmektedir. Yazı makaleleri, panel, Diyanet Dergisi , İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı.

Hatipoğlu evli ve üç çocuk babasıdır."

Bilen irktaslarim bizi de aydinlatirlarsa cok sevinirim... Sahsen programi hic izlemedim ama izleyenlerin cok oldugunu bildigim icin soruyorum...

Tanrinin kutluk eli kirbaci olan Türkün üzerinde olsun!

Esenlikler
Motun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.09.2007, 18:37   #2 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 95
Bu adam Ankarada bize yakın oturuyo gidip sorup öğrenirim aslında görüyorum birçok kez ama değmez kendisinden pek haz almam..
Boramir Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.09.2007, 18:59   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
kürt olduğunu sanmıyorum birkaç defa gördüm bu adamı(daha çok elazığlılara benziyor diyarbakır çüngüşlü olabilir çüngüşte Türkler çoğunluktadır ayrıca orası önceden elazığ'a bağlıymış) ancak Türkçü bilinç taşıdığınıda hiç sanmıyorum zira ümmetçilerin hiçbiri Türkçü bilinç taşımazlar.
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.09.2007, 19:17   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,150
Artık, kendisine değer katmak için mi söylüyor bilmem ama Ömer'in soyundan geldiğini söylüyor. Bu da, O'nun soyunda Araplık olduğunu gösteriyor. Ancak ten rengine falan bakacak olursak, soyuna Türk tohumu da ekilmiş olması kuvvetle muhtemel. Soyu her ne olursa olsun, Türklük için zararlı bir kişidir. Çingenelerle bile evlilik yapılmasını savunan uzman hurafecinin tekidir.
Eklenen Resim

Alt 25.09.2007, 22:53   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 312
BU ADAMLARA GÜVEN OLMAZ KÖKÜNÜ KAZIMAK GEREKİR BU ÜMMETÇİLERİN
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.09.2007, 22:59   #6 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 653
masum gülücükler saçıyor etrafa ama bir söz vardır''DIŞI SENİ YAKAR,İÇİ BENİ''...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
hatipoğlu , KÜRT , mİ? , nihat

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler