![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Nomad
Nomad - Gocebe adina gelen bu film, Kazak sinemasinin yabanci bir firma'yla is birliginde yaptigi bir filmdir.
Icinde, bir genc, 18.yy'in Kazakistanda savasan kabileleri birlestirmeye calisir. Kazakca olan film alt yaziyla izlenebiliyor, ancak biraz zorlarsaniz, ne denildigini anlarsiniz, ben az cok anlamistim. Ana karakter Mansur'u canlatan, Goal! filmlerinin yildizi Kuno Beckerdir. ![]() ![]() YouTube linki - YouTube - Nomad (The Warrior) Trailer
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu filim Kazaklari ,Turk degilde baska bir Irktanmis gibi gosteriyor.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandas, ben film'in tumunu izleyemedim, ama hakli ola bilirsin. Eyer gecekten oyleyse cok sacma, cunki film'dekiler Turkce konusuyor (niye kelimesi filan kullaniliyor), ve Turk olmiyarak gosteriliyor.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Orta asya Türklerini eleştirmek bize düşmez. Kazaklar çok mert, sağlam karekterli kişilerdir. Bunlar ve bölgede ki diğer Türk toplulukları orta asya'ya tamamen Türkistan derler. Hatta Türkistan üzerine yazılmış bir çok şiirleri vardır. Atatürk Türkçü devrimi gerçekleştirmemiş olsaydı eğer ki;bugün bizde kendimize Türk dermiydik merak ediyorum. Eğer ortada bir devşirmelik, soy bozukluğu aranıyorsa; bunu orta asya da değil anadolu topraklarında arayın. Sanki üzerimize düşeni çok yaptık ta, yetmiş yıl esaret altındakilere kabahat buluyoruz.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Filmin Başrolünde latin kökenli bir oyuncunun olması ilginç
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Andalar elinde bu filmin torrent köprüsü(link) olan var mı??
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|