![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
O birrrrr modacııı, o birrrr İ........
Evet o bir modacı, o bir homo seksüel ve o Türkiyenin en ünlü sebatayist ailesinden gelme biri....ve şimdide karanlık geleceğe alkış tutuyor...Demişki "Türban serbest bırakılana kadar defile yapmayacağım"...breh brehbrehhh...ne üzüldüm ne üzüldümmmm...ardındanda demişki "Ben kadın olsaydım türban takardım" vayyyy beeeeee.....şimdi ne demek lazım ne yazmak lazım....Fazlı Say'a karşı olan cephede yer aldı bu modacı aykırı kişilik, ülkesinin geliceğinden endişe duyan fazıl Say'ı anlayamadı, ama türbanlıların haklarını savunuyor....bu erkek aşkı ile birlikte yaşayan palabıyıklı homoseksüel modacı...aklını ve mantığını o kadar ötelemişki, "keşke malezya olabilsek" bile diyebilecek kadar şaşırabiliyor...
Aslında neden böyle konuştuğu ortada geçmişe bakalım..2005 yılında Atatürk havalimanında bir defile düzenliyor bu zat...(zart) da diyebilirim
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O bir erkekliğin yüz karası; ailesinin yumuşak kıvanç kaynağı. Oğlancı olmalarından dolayı Osmanlı'ya karşı derin sevgi ve özlem besleyen devşirilmiş bir ailenin 21'inci yüzyıldaki uzantısı olan bir iç oğlanı. O, zıttırıktan terziliğiyle modacı geçinen ağdalı parlak ve yumoş bir erkek(!) O bir topitop. Kısaca o bir müptezel. Türbanı savunanların kalitesi, sosyo-kültürel ve ahlaksal yapılarına bakınca ağdalı topitopun bu çıkışı yapmasını doğal karşıladık.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Gay Cemil'e AKP sayesinde götürdüğü THY ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işleri yetmedi herhâlde... Türban serbest bırakılsın tâlebinden hemen sonrasında "gaylara özgürlük" nidâları da atacaktır muhtemelen. Nedir bu AKP dalkavukuğu mu? Benim daha iyi bir teklifim var; taksın başına bir türban gitsin üniversite önüne diğerleriyle birlikte zırlasın.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben ramazan ayinda iftarda toplanilan büyük aileleri gelenekleri seviyorum diyordu Cemil Ipekci. Düsünsenize Ipekcinin dedeniz oldugunu. Iftardan sonra erkek arkadasiyla odasina cekiliyor :))) Nasil oluyorsa böyle muhafazakarlik cözemedim.
Su cikar kaygisi seni bile AKP li yapti. Bu yalakalikla yakinda devlet demiryollarini da giydirir. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O bir bizim etekli sanal Maria Tokmakçı sahte adlı Rum devşirmesinin medyatik sürümü.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Düşündüğü diğer bir nokta ise; türban defileleri düzenleyip bu kesimden de gelir elde etmek.
Şu resime bakar mısınız, midem bulandı. http://img.blogcu.com/uploads/magazinde_cemilabi.jpg
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bir yanda ne olduğu belli olmayan,vatana Türklüğe,sosyal düzene bir faydası olmayan bir kişi.Diğer yanda siyasi,ümmetçi simge.
Ne kötü bir zamanda yaşıyoruz.Kimim eli kimin cebinde belli değil.Türkçüler her zamankinden uyanık ve defter tutar olmalı.Gün gelecek ve defterler açılacak işte o zaman Bozkurtların sözü geçerli olacak.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Iste cinsi belli olmayan sapik zihniyetli devsirme terzi cemil hanim efendinin agzina sakiz ettigi pez parcasini savunmasi, kendisinin ne kadar zavalli bir kisilige sahip oldugunun gostergesidir.Bu hanimcik kilikli muptelayi irana gondereceksin ki yaptigi kisiliksiz hareketler yuzunden defalarca kirbac cezasina carptirilmasi onun belkide cinseligini duzelte bilir.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türbanli Homoseksüel
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Soysuz kendin de bulunan kusulacak duruma bakmadan ne cürretle böyle yorumlar yapabiliyorsun. Daha düne kadar,utanmaz adam düşüp kalktığı diğer utanmazla evlenebilmenin yollarını arıyordu. Devlete aiti birçok işi alan birinden gelen bu sözler, karşılıklı çıkar ilişkisinin kanıtıdır.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Erkek olsaymis ne takarmis hanim abla onu da bir aciklasaymis ya. Yarin akp de i..elere özgürlük diye bir acilim yapar iste size bir al gülüm ver gülüm filmi daha ama burada kim kime veriyor cözemedim.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İki gün sonra bakın daha önce bu homo için küfürlü konuşan ülkücüler ve dinciler onu destekleyen demeçler vereceklerdir.Artık el-tayyep bu homoyu haremine alarak ödüllendirir.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Milliyetçisi
|
bu zatın eski dilde adı efeminedir(kadınsı tavırlı olan erkek) bunlardan bol miktarda görebiliriz.yalnız bunun gibilere abimi ablamı demekte zorlanan arkadaşlarımız varsa ben söyleyim beyabla denir böylelerine.birşeyi farketmek çok zor değil.nedense bu ve buna benzer top tüfek takımı akp tarzı siyasi söylemlerde bulunuyorlar.aralarında höttöröföt bir bağ olsa gerek.yakın zamanda fatoş ürkek ablada bu konuya ortak olacaktır.sonra istanbulun kuşçusu salyalı aydın.bu zincir bir biri ardına devam edecek ve bunlardan bir iki tanesi akp milletvekili olup top tüfek çeşitlerini koruma bakanı olacaklardır.bir diğer hususta kendini TÜRKÇÜ zanneden bir zatın sözleridir.bir yerde kendi kulaklarımla duymuştum.'gayet tabi eşcinsellerde milliyetçi olabilir! diyordu zevat bey.onlarında milli hislerinin olması çok doğaldır ve kazanılmalıdır diyordu.büyüklerimiz bunu diyeni tahmin ederler.ne diyelim bu kadar yalloş insanları sevenler varki onlarında dilleri baya bir uzuyor.
esenlikler. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Cemil İpekçi, kısa bir süre önce ölen dışişleri eski bakanlarından İsmail Cem İpekçi'nin amcasının oğludur. Adam bu akrabalıktan duyduğu utanç yüzünden soyadını kullanmıyor, sadece İsmail Cem olarak tanınıyordu.
Cemil hanımın derdi AKP'ye yaranmak değil... Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni üniformalarını tasarlama işinin kendisine verileceğini zannetmiş ve bazı televizyon kanallarına çıkarak "Ben çok büyük modacıyım, TSK'nın üniformalarını bile ben tasarlayacağım" gibisinden lâflar etmişti fakat Genelkurmay bu iş için Arzu Kaprol adlı genç bir modacıyı uygun gördü, yalancı durumuna düşen Cemil hanım da fena bozuldu tabii... Şimdi o kuş kadar beyniyle türbana destek vererek aklısıra TSK'dan intikam almaya çalışıyor. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu Türk kimligi altinda hayatini sürdürerek Türkiyedeki oksijeni zerre kadar haklari olmadigi halde ziyan eden azinlik gaylari olan basta ister cemil gayi olsun ister bülent yosmasi olsun ister fatih ürek olsun bunlari yabani kürt maymunlarin yanina postalayip bu maymunlarla ciftlesmelerini zevkle seyretmek lazim...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birrrr , birrrrr , modacııı , İ........ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|