![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Öcalan köpeğini ziyaret edenler
Adalet Bakanı Cemil Çiçek,Anavatan Partili Süleyman Sarıbaş'ın soru önergesine verdiği cevabında, 1 Nisan 2006 tarihinden bu yana Abdullah Öcalan'ı ziyaret edenlerin sayısının 21 olduğunu açıkladı. Cevap yazısında Abdullah Öcalan'ın ismi yerine 'adı geçenin' ifadesi kullanılırken, ziyaretçilerin isimleri şöyle sıralandı:
"Kardeşleri: Mehmet Öcalan, Fatma Öcalan ve Havva Keser. Avukatları: Asya Ülker, Baran Doğan, Fuat Coşacak, Hakan Bozayka, Hüseyin Çalışçı, İbrahim Bilmez, İnan Akmeşe, M. Deniz Büyük, Mahmut Taşçı, Mark Oliver Benjamin Muller, Mehmet Bayraktar, Mehmet Erbil, Muharrem Erbey, Mustafa Eraslan, Osman Çelik, Ömer Güneş, Server Özen ve Siracettin Irmak". |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yolgeçen hanı olmuş,hapisane değil sanki dinlenme tesisi.İpini koparan gelmiş.Nasıl bu kadar rahat görüşme izni veriliyor anlamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Niye anlamıyorsun ırkdaşım ben seni anlamadım.Unuttunmu burası teröristlerin sokaklarda özgürce dolaştığı.Millete en ağır iftira atma yarışının yapıldığı başbakanlarının milletini aşşaladığı bir yer.
Neden anlamıyorsun ırkdaşım sanki sen türklüğüyle özgürce yaşama şansı verilmiş vatandaşmısın. Irkdaşım bu ülkede köpeklerin haklarını korumaları için imkan ve olanak bulabilirsin.veya köpek soyundan olanların Hatta suç işleye bilir milletine söverek olayı medyatik yapıp suçtan bile yırta bilirsin. Çünkü bizler hepimiz dindon un ahrında yaşıyoruz. Bu güzel yurdu bu hale getirenleri minnetle anıyoruzda ondan Çünkü bu ortaya çıkan türkiye herkesle gurur duyuyo Çünkü böyle çağdaş olunuyo ileri milletler seviyesine çıkılıyo Çünkü aksini söyleyince bölücü olunuyo.söylersen hain olunuyo Bu ülke ANAM BABAM GARDAŞIM GÜZEL YURDUM TÜRKİYEM AMPULLERİN ARILARIN ATLARIN KUŞLARIN avuçlarında duruyo |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|