Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.11.2007, 17:34   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 96
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Oktay Vural, yeni Mehmet Gul!

Oktay Vural isimli MHP Genel Başkan Yardımcısı bugün çıktığı 'Her Açıdan' isimli tartışma programında kükredi ve kızgın bir şekilde: Siz Güneydoğu'da katliam yapanları kürt mü sanıyorsunuz gibisinden şeyler söyledi. (Kürtlerin iç hesaplaşmalarından bahsediyor) Artık PKK ermenidir diye söyleyecek yüzleri yok ama benzer şeyler söylemeye devam ediyorlar. Kürtleri korumaya alan bu refleks nereden geliyor merak ediyorum. Bu kişinin soyu kesinlikle Türk değildir. Mehmet Gül geçen bir tartışma programında yine kürtlerin Türk soyundan geldiğini iddia etti. Mehmet Gül'ün az sayıda bulunan Yozgat kürtleri ile akrabalığı olduğunu söyleyebiliriz. Onun için tüm Türkiye'yi kendisi gibi melez yapmak için uğraşıyor olsa gerek. Nedir bu melezlerden çektiğimiz? MHP, Türk bayrağı ve dili altında da olsa tüm Türkiye'yi kürtlere peşkeş çekmeye çok kararlı görünüyor. Bir de milliyetçi olduklarını söylemezler mi, işte bir Türk'ü çileden çıkaran bu tutarsızlık. Türk milletinin sözde Türk milliyetçiliği adına yokedilme çabası.
Avşar Girayhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 17:43   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ogan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 81
12 Eylül yarım ihtilal oldu. Bunların topunu asmak gerekirdi. Bunlar Türkiye'de yaşayan etnik döküntüler.
Ogan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 17:47   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 69
Bahçeli'yi bilmem ama bahsi geçen adam da dahil, Bahçeli'nin kurmay kadrosu Fettoşçudur!
Akrep Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.11.2007, 09:44   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 143
Oktay Vural'ın bir tarafı Diyarbakırlı. Yani büyük olasılıkla melez kürt.

Mehmet Gül Yozgatlı. Soyunu bilmem ama Yozgatta yığınla ermeni dönmesinin ve kürdün var olduğunu biliyorum.
kutmete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.11.2007, 12:33   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

UrunguTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
KUTMETE sevgili kardesim YOZGAT ta sadece AKDAGMADENI ilcesinde kiro olabilir. zira zamaninda ERZURUM dan gocmenlerin geldigini biliyoruz. onun harici BOZOK da soysuz bulamazsin. hele hele ermeni bozmasi ya da donmesi hic bulamazsin . esenlikler
UrunguTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.11.2007, 13:32   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 339
Fettoşcu laf eylemiş.Kızıl tamu bekler böylesini.
Ümmetçinin ne ettiğini görüyoruz.Şanlı bayrağımız onlar için sadece bir süsdür.Neden?
Türk değiller de ondan.
Alt 12.11.2007, 13:38   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
urunguturk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
KUTMETE sevgili kardesim YOZGAT ta sadece AKDAGMADENI ilcesinde kiro olabilir. zira zamaninda ERZURUM dan gocmenlerin geldigini biliyoruz. onun harici BOZOK da soysuz bulamazsin. hele hele ermeni bozmasi ya da donmesi hic bulamazsin . esenlikler

YIL 2007.
Yozgatın her ilçe ve beldesinde kürt var maalesef. Ermeni dönmelerinin ise en yoğun bulunduğu şehirlerimizden birisi Yozgattır.

Türkiye'de bir tane bile kürdün yaşamadığı bir ilçe gösterirmisiniz bana? Oraya yerleşeceğim.
Alt 12.11.2007, 15:39   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

UrunguTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
ulkenin her kosesinde kiro gormek normal bir durum haline geldi bu konuda haklisiniz. YOZGAT i ne kadar taniyorsunuz bilemiyorum, ben YOZGAT liyim ve sunu iyi biliyorum. yuzyilin basinda yozgat ta yerlesik halde bulunan ermeniler tumuyle temizlenmistir. kalan olduysa bilemiyorum bu gune kadar da hic duymadim.
UrunguTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.11.2007, 15:54   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 793
Alıntı:
kutmete adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
YIL 2007.
Yozgatın her ilçe ve beldesinde kürt var maalesef. Ermeni dönmelerinin ise en yoğun bulunduğu şehirlerimizden birisi Yozgattır.

Türkiye'de bir tane bile kürdün yaşamadığı bir ilçe gösterirmisiniz bana? Oraya yerleşeceğim.
Bu kanıya nerden vardın.
Yozgatta ermeni olduğu kanısına.Yozgat kandaşımın da dediği gibi çoğunluğu Türk bir ilimizdir.
Etnik özürlüler olabildiğince azdır.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.11.2007, 04:17   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 333
Müslüman olup kimliğini gizleyen ermenilerin varlığına mı dikkat çekmek istedi Kutmete soydaşım?
Temir Tav Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.11.2007, 09:48   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ermeni dönmesi, müslüman olan ermenilere denir. Ülkemizde bir kaç yüzbin kadar ermeni dönmesi vardır. Bunların çoğu kökenini saklar. Yozgatta ermeni dönmeleri vardır. Türkler çoğunluktur, fakat ermeni dönmeleri ve kürtlerde vardır. Bazı Yozgatlı kürtler ise tıpkı ermeniler gibi kökenini inkar açıklamazlar. Çoğu Türkleşmek sevdasındadır.
Alt 13.11.2007, 11:39   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 96
Ülkemizde maalesef 200-300 bin civarında müslüman ermeni vardır. Ermeni kelimesinin büyük hakaret sayıldığı ülkemizde müslüman diye bazı ermenilere müsamaha gösterilmesi çok gariptir doğrusu. Mehmet Gül'de belki bunlardan olabilir diyecektim ama, bu kişi kürtlerin Türk milletine verdiği her zararı ermenilerin hanesine yazan bir kişi, şimdi buna ermeni dense inandırıcı olmaz. Belki kürtleşmiş ermeni de denebilir. Aslında ha kürt ha ermeni fark etmiyor. İkiside Ortadoğu'nun fiziksel ve kültürel iki alt tabaka yaratıkları, dünyada yegane idealleri, Türk'ün ülkesine, soyuna kastedmek.
Avşar Girayhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.11.2007, 07:22   #13 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 5
Al birini çarp diğerine,yolla cehennemin dibine!!
Yörük Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler