![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Olay çıkaran türbanlı liseli ödülünü aldı
Bu haberi biliyorsunuzdur. Imam hatipli liseli sıkma baş ile ödülünü almak için kürsüye çıktığında protokoldeki binbaşının isteği ile kürsüden indirilmişti. Solcu geçinen leman bile bu haberi kapak yapmıştı. Şehit yakınlarını aramayan tayyip efendi bu kızı arayıp teselli etmişti. Şimdi bu da yetmedi kız ödülünü umreye gönderilerek alıyor.
"Adana Köprü Yardımlaşma Grup Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım ve İkram Turizm, Adana'nın Kozan ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende, kompozisyon yarışmasındaki ödülünü almak için çıktığı kürsüden başörtülü olduğu gerekçesiyle indirilen İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tevhide Kütük ile beraberindeki bir yakınını Umre'ye gönderecek" kaynak :mynet haber |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
onun ödülü ancak bu kadar olur zaten!!
gidip bir arap gerzeğiyle nişanlanırsa, yahut evlenirse hiç şaşırmayın. o zaman asrı saadet saçmalığını yaymaya çalışanlarda nikah şahitliği için yarış ederler.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kız ve öğretmeni provokatördüler. AKP iktidarından aldıkları cesaretle şov yapmaya kalktılar fakat Binbaşı tarafından hâdleri bildirildi. Şimdi arap çöllerine gidip zırlayacaklar herhalde. Cehennemin dibine kadar yolları var.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yakında başbakan olabilir bu sıkmabaş.
Başörtüsü için ağlayan zırlayan islam için şiir okuyanlar başbakan oluyor ya.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
![]() İşte o müstakbel imam nikahlı çirkin sıkmabaş odalık adayı. Sıkmabaşların ve İslamcı erkeklerin ortak özelliği %90'ının şeklinin şemalinin bozuk olmasıdır. Bu İslamcı, ilkel, gerici, hurafeci, dogmacı ve Arapçı soysuzların kanlarının ve ruhlarının bozukluğu yüzlerine yansıyor. Onların anlayacağı deyişle, kaideyi bozmayan istinalar dışında yüzlerinin "rabbenası" silinmişcesine hepsinin de yüzünden melanet, şerefsizlik ve soysuzluk akıyor. Dış görünüşlerindeki bu çirkinlik ve bunun etkisiyle kimse tarafından beğenilmemek ve dışlanmak, bunların dünyadan umduklarını bulamamalarına ve umutlarını öte tarafa bağlamalarına neden olmaktadır. Mezcup olarak; vatan, millet, insanlık, asalet, hayvanat, nebatat kısaca kendileri hariç her şeye düşmanı olmalarının temelinde yatan gerçek budur. Toplum bilimciler ve ruh bilimciler araştırmalarında bu gerçeği ön planda tutmalıdırlar.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ertuğrul Özkök'ü hiç sevmem; Türk'ün aleyhine olan her türlü faaliyeti destekleyen teslimiyetçi, mandacı bir adamdır. Fakat Emin Çölaşan'ın kovulması yüzünden yara alan Hürriyet'i toparlayabilmek ve ulusalcı bir görünüme büründürebilmek için son zamanlarda kürtler ile islamcılar hakkında güzel yazılar yazıyor. Bu mevzu hakkındaki yazısı okunmaya değer.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...id=61&sz=83364 |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İnanın artık bu yaşananlar kanıma dokunmaya başladı. Cumhuriyeti kuran ruh yok edilip, Teal-i İslam Cemiyeti'nin ruhu yaşatılmaya çalışılıyor ve kahretsin ki yavaş yavaş da gerçekleştiriliyor. Tanrı aşkına şu bağnaz enbesilin tipine bakın. Sayın(!) Başbakan şehit düşen hangi Mehmetçiğimizin kederli ailesini aramış acaba? Ben daha birtekini aradığını duymadım. Ama söz konusu şeriatçılık olunca ta cehennemin dibindeki adamları bulup arıyor.
Artık elifi görse mertek sanan bu yobaz kız da başımıza adam olup çıkar. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
BUGRA ŞAD ın dedigi gibi bu yaşananlar benimde kanıma dokunuyor.bu ümmetçi çapulcular artık çok olmaya başladı.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
![]() şu tipe bir bakın gözlerinden melanet fışkırıyor!!! bunları görmek çok canımı sıkıyor ama birgün hepsini o türbanlarıya boğacağız!!! Şehit ailelerini arayıp teselli etmeye vakit ayırmayan sayın başbakanımız sıkmabaş kardeşini nasıl da hemen arayıp teselli ediyor.işte arap dayanışması!!! |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
O haberi ben de izledim. Açıkçası gösteri amaçlı olduğunu düşünüyorum. İyi hazırlanmış bir senaryo. Bu tarz tören ya da toplantılarda ödülün verileceği yere değil salonda bile başı kapalı bulunmanız yasaktır. İzleyici koltuğunda oturuyo olsanız bile (öğrenci-öğretmen) başınız kapalı olmanız kurallara aykırıdır. Soruyorum şimdi orda bulunan idareciler ödül alınacak olan yerde o kişinin başının kapalı olmasının yasak olduğunu bilmiyorlar mıydı? Utanmadan bir de müdürün yanına gidip neden diye soruyor Cevap basit YÖNETMELİĞE aykırı olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu türbanlıları anlamak için özel bir kurs açmak lazım...
Ne kadar türbanlı öğrenci gördüysem, hepsi eğitimde türbanlıların ikinci plana atıldıklarını söylüyorlardı. Neymiş? Üniversitelere türbanlıların girmesi engelleniyor, türbanlıların okumasına izin verilmiyormuş. Biraz kafası çalışan ve düşünme yeteneğinden mahrum bulunmayan bir insan rahatlıkla anlar ki türban denen nesne bugün gericiliğin sembolü olduğundan, ülkenin ihtiyaç duyduğu aydınları yetiştirmek üzere kurulan üniversitelere ve ayrıca şeriatı da simgelediği için cumhuriyetin resmi kurumlarına sokulmuyor. Yani burada hedef alınan türban. Bir türbanlı, türbanını çıkardığı zaman rahatlıkla okuluna girebiliyor. Ama türbanı okulundan önemliyse yapacak bir şey yok; o zaman da okulu bırakıyor. Anlamadığım şu; o türban için okullarını bırakıyorlar da sonra da suçu devlete atıyorlar. Yahu seni okuldan devlet mi attı? Hayır! Sen çıktın! Okulunu o kadar seviyorsan çıkmasaydın. Ama yok! Gericiliği ve irticayı sokmadıktan sonra ne gereği var okulun? |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gözlerinden melanet ile cehaletin şaşkınlığı da okunuyor zaten.Bu gibilerini anlamak için buğra şad beğin dediği gibi kurs lazım.Türbanlı ,lisede okumak için değil Cumhuriyetimize düşman olarak ağlamak zırlamak için var zaten.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Laik bir ülkede din okulları olmaz ama Türkiyede yüzlerce imam hatip lisesi ve ilahiyat fakültesi var, tüm bunların kapatılması gerekir. Ülke kendi elleriyle dinci yetiştiriyor bütün irticacılar oralarda toplanıyor.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İZMİR'DE BEDEN EĞİTİM ÖĞRETMENİNE ÖĞRENCİLERİNE BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN TİŞÖRTLERİNİ GİYDİRDİĞİ İÇİN PARA CEZASI VEREN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞİMDİ NE OLDU TAYYOŞ NERDE HANİ O TİPSİZ TÜRBANLI CAHİLİ ARIYOR DA GEREKEN YAPILACAKTIR DİYOR DA ATATÜRKÇÜ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZİ NEDEN ARAMIYOR NEDEN SAHİP ÇIKMIYOR AMA BİRGÜN GELECEK Kİ O TÜRBANLI DİNCİ ARAP BEYİNSİZ HURAFECİLERİN HEPSİNİ YOK EDECEĞİZ
İŞTE OLAY BU |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben bekliyordum, bu kızın ve başbakanın bu kızı araması ve beleş umre seyahati diğerlerine örnek olacak diye. Buyrun işte..
Bu arada siz bakmayın Çelik'in kızdığına, başbakan nasıl olsa arar kızın gönlünü alır. ---------------- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bugün TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim Olimpiyatları’nın ödül töreninde, Özel Şefkat Koleji'ne kayıtlı bir öğrencinin, okula başı açık gittiği halde törene kapalı olarak çıktığı belirtildi. Okula başı açık devam eden, ilköğretim 8. sınıfta iken yaptığı bir proje ile ödüle layık görülen ve şu anda lise 1. sınıfta olan öğrencinin başı kapalı olarak sahneye çıkarılmasının mevzuata aykırılıkla birlikte “iyi niyetle de bağdaştırılamadığı" kaydedildi. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in talimatıyla söz konusu öğrencinin refakatindeki öğretmen ve idareciler hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|