![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Önemli virüs uyarısıdır
MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLiKELi BiRViRUS KESFETTiLER . SiMDiLiK ONU ZARARSIZ HALE GETiREBiLECEK BiR PROGRAM YOK. BU ViRUS 'MATRiX 'E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . ACTIGINIZ TAKDiRDE , 10SANiYELiK BiR CiZGi FiLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZICIKIYOR VE ARTIK COK GEC !..... HARD DiSKiNiZ COKTUGU GiBi , ADRES DEFTERiNiZ DE YOLLAYANIN ELiNE GECiYOR , VE SiZiN iSMiNiZLE VIRUS YAYILMAYADEVAM EDiYOR . BUNU ENGELLEMEK iCiN ' LUTFEN ' BU E-POSTAYI TANIDIGINIZ HERKESE YOLLAYIN .
BUViRUSUN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,matrixe hoş geldiniz yazan postaları açmayın!!!!!!!!!! adres listenizi bir yere kaydedin.
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
bilgiler için teşekkürler ırkdaşım...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Degerli kandaslarim,
Dün gece e-mail adresime gelen bir linke tikladim hay tiklamaz olsaydim bilgisayarimin dengesi bozuldu.Kapatip actigimda ilk önce normal sayfa cikiyor bir kac saniye icinde benim bilgisayarimin ayarini bozan sayfa cikiyor.Karanlik bir ekranda kücük bir yazi cikiyor "fix bilmem ne diye.O karanligin ortasindaki yaziya tikladigimda ise kene sembolu olan"Security Center"yazili sayfa cikiyor !Orda yazilar var kod numaralari falan var bunu veriniz diye ingilizce yaziyor.Tabiiki vermiyorum.Benim bilgisayar yönünden bilgim cok zayif acaba bu link yolu ile virusmu girdi bilgisayarima? Bu kene resminin oldugu sayfanin yaninda acilan ufak "google penceresinden Otag girebiliyorum,fakat ileri geri tuslari falan hic birisi yok.Bilgisayar servislerinin hic birisi yok kapatirken pc,yi tamamen kapatip aciyorum ancak öyle girebiliyorum..Bu durum nedir kandaslarim?Yardimci olursaniz sevinirim.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| uyarısıdır , virüs , önemli |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|