![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrıkut
|
Operasyon Var Bu Gece
Yakın zamanda Bir Komando Asteğmenin Güneydoğu Hatıraları olarak böyle bir kitap çıkmıştı.Televizyonda kitabın tanıtımı yapılırken askerlerimizin azından operasyon var bu gece kükreyişleri çıkıyordu.Marşmış öğrendiğim kadarıyla.Epey aradım ama bulamadım bir kandaşımız yardımcı olursam sevinirim.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu marş askerde söyledigimiz anonim oldugunu sandıgım bir marştır tam olarak metni elinde olanda yazabilir:
Bir kar yağar ince ince Jandarma'nın hali nice Bir operasyon var bu gece Vur Vur Vur dağcı komando Vur Vur Vur dagcı komando. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrıkut
|
bir kar yağar ince ince (x2)
komandonun hali nice (x2) bir operasyon var bu gece (x2) ey paraşütçü komando (x2) vur vur dağcı komando (x2) Marşı duyduğum filmin adı Nefes imiş. Nefes fragmanından marşı dinleyebilirsiniz.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben fragmanı ".mp3"e çevirdim.Bilgisayarımda böyle dinliyorum işine yarayan olursa diye internete yükledim.
Köprü: http://rapidshare.com/files/13112443...agman.mp3.html Not:Ben tarattım virüs bulmadı programım.Sizde tarattıktan sonra kullanın. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Kürt ve çaşıt bir piçtir
|
Kitap Ahmet Özcan'a aittir.Kendisi Ankara'da bayındır sokakta Gezgin Kitabevi'nin sahibi ve aynı zamanda tarihçidir.
Ahmet Özcan 1993 senesinde komando asteğmen olarak görev yapmıştır.Tim komutanı olarak güneydoğunun bir çok ilinde operasyonlarda görev almıştır. Hasan Kundakçı'dan özel takdir belgesi ve madalyası almıştır. Bence her Türk gencinin okuması gereken bir kitaptır.İçeriğinde salt çatışma anıları değil bölgenin o günkü içinde bulunduğu durum hakkında müthiş tespitler vardır. Sağlıcakla |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|