![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Or. çocuğu teröristler; 1 yarbay, 1 binbaşı ile 1 erimizi daha şehit ettiler
![]() Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde karayoluna terör örgütü PKK üyelerince döşenen uzaktan kumandalı patlayıcının patlatılması sonucu 1 yarbay ile 1 binbaşı ve 1 er şehit oldu. Akçay Tugay Komutanlığı'na bağlı askeri konvoyun Güçlükonak ilçesine hareketi sırasında, karayolunun 10'uncu kilometresinde terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen uzaktan kumandalı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada, askeri araçta bulunan 1 yarbay, 1 binbaşı ile 1 er şehit olurken, 4 asker de yaralandı. ------------------------------------------------------- Oy ve koltuk peşinde gezen kuşbeyinli siyasetçiler! Bu terörü meclis kararıyla bitirmezseniz Türk milleti sizi de terörü de kendi bitirecek! Şehidim intikamın namusum olsun! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu kürt teröristler, uzaktan kumandalı mayın tuzaklarına iyi alıştılar. Bu kahpece, kancıkça, şerefsizce ve korkakça yöntem de ancak kürtlere yakışırdı. Ama bütün bunlar, güzel günler görebilmek ve hedefe varabilmek için yaşanması gereken üzücü olaylardır. Kökten bir temizlik yapmak için bu yaşanan üzüntüler, uzun vadede büyük sevinçlere dönüşecektir.
Tüm siyasetçi köpekler, kürtlere kardeş deyip Türk milletini uyutmaktadır. Esas sıkıntı da buradadır. Pis kürt kanıyla kanları ve şerefleri kirlenenler yüzünden, millet olarak hala sivrisineklerle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Ama bataklığın kurutulması Türkçülerin işi olacaktır.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir millet için en büyük tehlikelerden birisi, barış ve dostluk afyonu yutarak uyumaktır. Büyümek istemeyen millet küçülmeye mahkumdur. Saldırmıyan millete saldırırlar.H.N.ATSIZ
Gün geçmiyorki şehit haberiyle üzümeyelim. Bu hükümeti şeref tartısına koyup tartsak kesin "SIFIR" çeker. Tayyip bugün Burdur'da bazı açıklamalarda bulunup, hükümetimiz çok şeyleri başarmıştır diyerek koyun misali dinleyip alkışlayan ellerede lanet olsun. Gün geçmiyorki hıyanet etmesinler. Peki el tayyip, askerin o yollara asfalt döşeyin isteğini hangi akla mantığa dayanarak ödeğenimiz yok demiştin. Bu şehitlerin hesabını elbet bir gün vereceksin. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir yandan herşeyinden vazgeçerek uçmağa varan gerçek Türkler, diğer yanda ise zevk içinde yaşayan şerefsizler. Bir ermeni öldü diye, dünyayı ayağa kaldıran insan yığınları.
Hayvan dan farksız bir hayat sürenler, vurdumduzmalığı devam etsinler. Nede olsa onlar insanlık kavramını çıkar ve ego olarak görüyor. Cephede bozkurtlarım şehit olurken bu insan yığınlarının eğlenceye tam gaz vermesi beni kahrediyor, birde onun üştüne bize silah çekenlerin siyasete atılması ile çıldırma noktasına ulaşıyorum. Ben bu siyasetçilerden tek bir şey istiyorum Tüm ülkede Türklere kendini savunma hakkı verilsin, Türklerin kendini koruma hakkı vardır ve bu insanlık hakkımızdır. |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|