Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.10.2007, 00:21   #1 (İleti Bağlantısı)
BAŞBUĞ'UN ASKERİ

tanrıkut ilteriş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 87
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ordu aleyhine sözler

Son günlerde artan terör olaylarından sonra;halk arasında şu tarz konuşmalar artmaktadır:Abicim suç ordunun suçu paşalar,albaylar oturmuş çoluk çocuk ölüyor.Haklısın dayı gönderelim çocuklarımızı ölsünler onlar da parayı alıp yesinler.Yav abi anlamıyorum ki ben araştırsınlar bakalım hangi paşanın ailesinden şehit var.Haklısın kardeş ölen hep bizim evlatlarımız...
Bunları duydukça çok üzülüyorum.İşte akape başarıya emin adımlarla yürüyor.Cumhurbaşkanlığı,meclisbaşkanlığı,başbakan lık ellerinde;yakında çıkaracakları yeni anayasayla anayasa mahkemesi ve yargı kurumlarını da ellerine alacaklar.Geriye kalan tek şey yüce TSK; onu da kendi politikalarıyla azdırdıkları terörle halktan koparmayı,halkın sevgisinden,saygısından uzak tutmayı bir şekilde beceriyorlar.Acaba ordumuz halkımızı aydınlatıcı,konuşmaları daha sık yapsa da net bilgilerle gerçekleri birinci ağızdan duysa milletimiz diye düşünmeden edemiyorum.
Tanrı yüce Türk ırkına yardım etsin.
tanrıkut ilteriş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.10.2007, 00:38   #2 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 226
Göndermesin bu tip şerefsizler çocuklarını askere!
Bu tip düşünenler her zaman vardı zaten,bunların çocukları şehit olunca niyazi olduklarını düşünecekler demek...Yani şehit olduklarına kendi anası babası bile inanmayacak...Onlara göre herkez niyazi oluyor!
İşte TSK'ne her fırsatta kusulan kin ve iftiralar...Adamlar asker düşmanı.
Bunların çocuklarıda böyle düşünüyorsa şehit değildir zaten!
Vatan için savaşmayan sadece kendi canını kurtarmak için çatışan şehit değildir,inanmadığı, sevmediği bir gurup için savaşan şehit değildir!
Türk hiç değildir!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.10.2007, 00:54   #3 (İleti Bağlantısı)
BAŞBUĞ'UN ASKERİ

tanrıkut ilteriş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 87
Emin Deha Sönmezışık ırktaşım benim endişem şu yönde:akape iktidara gelene kadar yüce TSK eleştirilmek şöyle dursun övülmeden bahsedilmezdi.Şimdi aydını da cahili de sövecek duruma geldi.Anladığım kadarı bir kaç gazete haberinden etkilenen insanlarımız orduya bu tarz eleştiriler yöneltmekte bu bana üzüntü verdi.Beş yılda nereden nereye...
Alt 28.10.2007, 01:08   #4 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 226
Evet ırkdaşım,5 yılda gerekli çevre şartlarına yeterince sahip oldular ve çoğaldılar.Ortam bunların konuşmaları için çok elverişli ayrıca.İstedikleri gibi propaganda yapıyorlar,bütün medya ellerinde.
Benim merak ettiğin bu hükümet eninde sonunda düşecek ve bütün pislikleri açığa çıkacak,inanılmaz bir karşı provakasyon başlıyacak,o zaman bunlar nasıl konuşacaklar...Nasıl düşünecek?Ne yapacaklar?

Bunların sayılarının artması ve özgürce her fırsatta konuşabilmeleri bizim dişlerimizi bilemekte ve uyuyan binlerce Bozkurt'u uyandırmakta...Nasıl duracak bunlar önümüzde?
Bunların sonu çok kötü olacak!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler