![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Osmanlı!
Daglarin denizlerin, yerin gögün, bildiginiz ve taptiginiz tüm tanrilarin Selami Sizin üzerinize olsun EY IRKCILAR!
gecen gün paltalkda odaniza girdigimde o yüceler yücesin, yeryüzünün süper gücü olan biricik ecdadimiz Osmanliya hakaretler edildi, ben buna kizdigimda ise odanizdan atildim! neden benim ecdadima küfür ediyorsunuz bre nankörler! sizler hangi kani tasiyorsunuz? sizin ananiz babaniz kim? insan nasil oluyorda kendi dedesine küfür ediyor? bunu yapanlar insanmidir yoksa insan seklini almis ve hayvanca bir hayat süren mahluklarmidir? EY IRKCILAR! birdaha benim atama, ecdadima küfür etmeyin! sütü bozuk kani bozuk pkk cilar gibi haddinizi asmayin! dilerim yazimi silmessiniz, tesekkürler efendim.. esenkalin (paltalk daki nickimi söylemek istemiyorum umarim anlayis gösterirsiniz) |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Paltalk'da "Asker1985" rumuzlu kisi oldugun tespit edilmistir. Adi köpek seni!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senin ecdadın yüzünden senin gibilerin bacıları kürtler gibi etniklerin altına girdi.
Senin ecdanın yüzünden Türk çocuklarına arapça adlar verildi. Senin ecdadın yüzünden Türk dili aşağılık arapların ve farsların dillerinin boyunduruğu altına girdi. Senin ecdadın yüzünden arabın ölçü birimleri, arabın hafta sonu tatili, kültürü, felsefesi, yaşam tarzı, giyim kuşamı vs. araba dair ne varsa alınıp; Türk kültürü, yaşam tarzı, giyim kuşamı, Türklük ruhu vs. Türk'ü Türk yapan tüm değerler yokedildi. Senin ataların yüzünden, Türkler'in yurdunda sırf müslümanlar diye kürde, laza, çerkeze, boşnağa, arnavuta, farsa, araba bilimum tüm etniklere yaşam şansı verildi. Senin ecdadın yüzünden Türkler, edrak-ı biidrak yani aptal Türk ilan edilip, kürtlere özerklik verilip,ermeniler millet-i sadıka,araplar ise kavm-i necip ilan edildi. Senin ecdadın yüzünden senin gibi devşirme torunları türeyip, katıksız Türk evlatlarına, Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini öğretir oldular. Bizler yeni Hunlar'ız, Bizler yeni Göktürkler'iz, Bizler Genç Kuvay-i Milliyecileriz, Bizler Başbuğları Ulu Türk Atatürk olan, Türkçülük sevdasinda ve ülküleminde Nihal Atsız'ı kayıtsız, şartsız önder olarak benimseyen gercek Türkçüleriz! Türklük ve Türkiye düşmanları ile Osmanlı'nın 21'inci yüzyıl sürümü olan devşirme yobaz ülkücüler, bizlerden korkun ve bizleri bekleyin! Osmanlı'yı inkar eden Türk, hatalarını görmeyen ve söylemeyen de Türk milliyetçisi olamaz. Bizler, sizlerden farklıyız. Çünkü bizlerin beyni, sizlerinki gibi arabın ideolojisiyle iğfal edilmediği için, aynı hatalara tekrar düşülmemesi adına geçmişte yapılmış olan hataları görür ve söyleriz. Osmanlı dediğin, Türk tarihi denen engin denize dökülmüş olan nehirlerden sadece biridir . Osmanlı nehrini savunduğunuz gibi, acaba diğer nehirleri neden savunmazsınız? Oysa ki Osmanlı denen nehir, Türk tarihi denen engin denize dökülmüş etnik atıklar içeren bir nehirdi. Sadece Osmanlı'yı savunan senin gibi çapulcular, Osmanlı'dan ve Selçüklüler'den önceki 13 bin yıllık Kamcıl Türk tarihini de savunsunlar!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Be hey angut! Osmanlı bir ırkın adı değildi. Osmanlı siyasi bir isimdi. Sen ne ecdadından bahsediyorsun?
Bugün ortalıkta ''Osmanlıyız'', ''Osmanlı'da osmanlı'' diye nara atanlar kimdir biliyor musunuz? ''Türk'' kelimesinden utanan, sıkılan rahatsız olan kullanmak istemeyen kimselerdir. Sebep açıkça bellidir. Soyca Türk olmadıklarını gizlemek, Atatürk sevgisinden ve bilgisinden yoksun o karanlık beyinlerini Türkçülüğe kapatmak, Başbuğ Atatürk'ün saçtığı Türk bilgeliğini reddetmektendir. Türk tarihini 1071'den başlatan adam soysuzdur, çapulcudur. Cumhuriyet öncesi Türk tarihinde, ben islam bayraktarlığı yapan osmanlı yerine, avrupalılara it muamelesi yapıp diz çöktüren Şamanist Attila'yı kendime daha yakın buluyorum. Var mı ötesi? |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Gök Yeleli Bozkurt
Yazdıklarınıza tamamen katıldığımı bildirir saygılar sunarım.. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Daglarin denizlerin, yerin gögün, bildiginiz ve taptiginiz tüm tanrilarin Selami Sizin üzerinize olsun EY IRKCILAR!
Tipik bir capulcu zihniyetinin en iyi seklini göstermekten utanmayan,acizane bir sekilde sürüngen hayvanlar,gibi sürünmesini cok iyi becere bilen,capulcu zihniyetinin bir düsünürü olarak senden ancak böyle kalleslik beklenirdi. Bre deyyuz,senin Osmanli zihniyetinde irkcilik varmida,Ey IRKCILAR demesini biliyorsun.Bukelamun gibisiniz, isinize geleni kabul edip,isinize gelmeyeni kabullenemiyorsun,birde paltalkdaki nickimi söylemiyorum yazmissin.Bizi kendin gibimi sandin. Son söz olarak,Osmanli zihniyetinde batirilan koskocaman bir imparatorluk,sizin zihniyetinizde Türkiye Cumhuriyetinin egemenlik haklari yok olmaya kafiidir.Ama bizler, sizin gibilere milliyetciligin tekelini birakmamaya andliyiz. Saygida yok Sevgide yok Merhamet ve sevkat asla yok. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yahu hala osmanlı'dan bahsedenler var. TÜRKLEŞİN arkadaş biraz. TÜRK demekten çekinmeyin. Türk soyundan iseniz TÜRK'üm deyin. Ne osmanlısı ?
İşte size Osmanlı olmak ile Türk olmak arasındaki açık fark '' İngilizlerle aramız bozulursa mahvolur gideriz'' Çerkez kökenli Mason Mithat Paşa ''Geldikleri gibi giderler'' Türk soylu bozkurt Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunlar Arapçılığa bayılıyorlar. Osmanlı Türk ve Türkçü olsaydı o zaman Osmanlının en büyük düşmanları da bunlar olurdu. Ne de olsa devşirmeler.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İki de bir Osmanlı'dan dem vuranların hepsi öncelikle Başbuğ Atatürk'ten rahatsız olan devşirmelerdir. Çünkü özledikleri şeriat devletidir. Araplaşmaktır, aptallaşmaktır.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Osmanlı, kadınlara da önem vermezdi. Türk kadını osmanlı döneminde hiç bir zaman "Türk kadını" diye anılmadı. Seçme, seçilme, dernek kurma, sosyal faaliyet yürütme, Devlet memuru olma gibi hakları yoktu. O yüzden bir Türk kadını Başbuğ Atatürk'e ve Cumhuriyete sadakatle bağlı kalmalı onun izinden gitmeli, osmanlıcılığa ve şeriatçiliğe prim vermemelidir.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben merak ediyorum Osmanlı'yı ecdadı olarak görenler tarihte kurulmuş diğer devletleri niye ecdatları olarak görmüyorlar. osmanlıyı ecdatları olarak görmelerine diğerlerini nerede ise yok saymalarının sebebi nedir?
Osmanlı zamandada ondan öncede tarihte Türk milleti vardı.Dolayısı ile bizler Türk oğlu Türküz.Ecdadımızda TÜRKTÜR. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TÜRK SOYUNDAN GELEN KAÇ TANE OSMANLI PADİŞAHI VAR?KAÇ TANE SAYABİLİRSİNİZ?TAMAM KAN BABADAN GELİR AMA O KANIN ÜZERİNE İNŞAA EDECEĞİNİZ KÜLTÜR DE ANADAN GELİR.ADI ÜSTÜNDE ANADİLİ DİYORUZ,BABADİLİ DEĞİL!
KAÇ OSMANLI PADİŞAHININ ANASI TÜRK'TÜ?KAÇ OSMANLI PADİŞAHI TÜRKLÜK İÇİN HERHANGİ BİRŞEY YAPTI?KAÇ FETİH TÜRK IRKI İÇİN YAPILDI? OSMANLIYI SEVEN YA CAHİLDİR YA DA KANI KIRIK,DEVŞİRME İÇOĞLANIDIR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkdaslarim bu capulcu ulkucu otaga provakatorluk yapmak icin gelmis lutfen bu kisinin tuzagina dusmeyelim.
saygilar |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|