![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Otağ Tasarımı
Selamlar, nihalatsız.org tan gelenlerdenim.
Yöneticilerimizin hoşgörüsüne sıgınarak bir rica da bulunacağım. Site tasarımı ve kullanımı biraz karmaşık ve yüz ifadeleri ve gif resimleri ciddiyeti bozuyor gibi. Ayrıca başlıklarda tek kelimelik iletiler çok kullanlıyor,evet hayır gibi. Belki de nihalatsız.org a alıştık,onu özlüyoruz, fakat acaba tasarımda bir yenilemeye gidilebilir mi? Hoşgörünüze sığınıyorum.Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Re: Otağ Tasarımı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tasarimda en kisa zamanda yenilenmeye gidilecektir.
Otag yönetimi olarak bu yöndeki calismalarimiz sürmektedir
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Atsız Otağı temasının mümkün olduğunca Türk Otağı'na yakın hale getirilebilmesi-benzetilebilmesi için yapılan çalışmalar boşuna gitmeyecektir. |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Evet biraz daha düzenleme lazım en önemlisi diğer otağımızdaki veri tabnının özellikle soru-cevap kısmının gitmesi çok kötü oldu buraya aktarılması mümkün değilmidir? eminimki bir çok kandamışız Türkçülüğü ordan öğrenmiştir...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
1- Turkcu.net'in veri tabanı Atsızcılar.com a taşınmayacak
2- Tasarım konusunda değişiklik yapma yoluna gidilecek
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Grafik düzenleme ve tasarlama konusunda belki bir yardımım dokunabilir, eğer benim de Türkçülük'e bir faydam olursa çok mutlu olurum.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
konular 4-5 başlık altında toplanırsa çok güzel olur aradıgımız şeyi çabuk buluruz aynı turkcu.netteki gibi.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bence vbulletin' e gecis yapilsa iyi olur. turania.com'unki gibi
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Sayın yöneticimiz biz türkçü.net in veri tabanına ve grafiğine alıştığımız için bu siteye tam alışamadık, ama artık yurdumuz burası ve alışacağız. tasarım konusunda en iyisini yapacağınızdan şüpemiz yok esenlikler |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Katılıyorum. Eğer böyle bir imkan varsa ve yapılırsa çok iyi olur. Çünkü orada sadece Türkçülük ve siyaset yoktu, kanarya kuşunun nasıl besleneceğine kadar hayata dair her şey vardı. Tam bir bilgi deposuydu.
İyi günler... |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
SAYGILAR |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
smf ve phpbb sistemleri ücretsiz. ayrıca her konuda destek siteleri var. Bu sistemlere ek olarak benim bildiğim güvenli ve biraz ucuz olan Invision PowerBoard var. Nihatatsiz.com otağı bu sistemi kullanıyordu.
Eğer nihalatsiz.com otağının veritabanı atsizcilar.com a aktarılması gibi bir durum söz konusu olursa (en azından konu ve mesajlar) bu girişim Türkçülük adına kazanç olacaktır. Üstüme vazife olmadan yazdım fakat sayın yöneticilerimizin affına sığınıyorum.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|