![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
otag yöneticilerine ve siz türkcülere tesekkür ederim
öncelikle bütün Türkcü kardeslerimi en icten gelen duygularimla selamlarim
bu otaga yeni üye oldum, yurtdisinda dogdugum icin türkceyi sizin gibi düzgün ve dogru yazamiyorum. kendime bir türk gramatigi kitabi aldim ve zamanim oldukca okuyorum ortaokul yillarindan belli milliyetcilige ve soyculuga cok soguk bakan bir insandim. milliyetci deyince aklima ülkücüler (mhp) yani kafalarini birbirine tokusturan,mafya tipli,bes on kisi toplanip karsi görüslü birini döven,yobaz,atatürk düsmani gibi seyler geliyordu. bu tipteki insanlar yüzünden milliyetciligi geri kafalilik olarak görüyordum yaklasik iki ay önce youtube ta video izliyordum ülkemden uzak oldugum icin arama motoruna Türk ,Türkcü yazdim ve karsima o isim cikti. büyükTürkcü Nihal Atsiz.videolarini izledikten ve onun söyledikleri sözleri okuduktan sonra internette onunla ilgili olan sayfalari aradim ve karsima bu otag cikti. otagtaki bozkurdu görünce sizleride mhpli ülkücülerden zannettim ama düsündügüm gibi cikmadi.yillarca arayis icindeydim yazilarinizi okudukca milliyetciligin ve türkcülgün ne demek oldugunu ögrendim. siz türkcü kardeslerime tesekkür ederim |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kardeşim Türkçe'yi düzgün kullanmaya "TÜRK" kelimesini yazarken büyük harfle başlamaya dikkat ederek başlayabilirsin. Bunu bilmek için Türkiye'de doğup büyümene gerek var mı bilmiyorum tabi...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aramıza hoşgeldin değerli ırkdaşım.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hoşgeldiniz aramıza.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
hoşgeldin ırkdaşım...
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
aramıza hoşgeldin ırkdaşım
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hoşgeldin ırkdaşım.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk
|
Hoşgeldin ırkdaş.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Oguzboylu otağımıza hoşgeldiniz.
Yeni gelen soydaşlarımıza öncelikle hoşgeldiniz dedikten sonra, yazısı ya da düşüncesi hakkında eleştirilerimizi yapalım. Bu daha yapıcı olacaktır. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Arkadaşa önce bir hoş geldin deyin sonra uyarın. Durduk yerde ve gelir gelmez insan azarlanmaz. |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Bozkurt
|
Oguzboylu Irkdasim Ulu Türkçü Nihâl Atsiz Otagi'na Hosgeldin.
Aramiza Yurt Disi'ndan da Bozkurt'larin katilmasi cok sevindirici. TTK
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aramiza hosgeldiniz andam..!
|
|
|