![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
otağımızın daha çok tanınması için
esenlikler ırktaşlarım otağımızın daha çok kişiler taraından bilinmesi ve öğrenilmesi için üye olduğum diğer sitelerde otağımızın linkini veriyorum şöyle bir örnek http://forum.donanimhaber.com/m_13984259/tm.htm
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Çoğu forum, imzadaki linkleri yasaklıyor. Ben Atsız Beğin şiirlerini kullanıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu forumda öyle yasak yok ayrıca içeriği bakımından TÜRKİYE nin en çok ziyeret edilen forum sitelerinden bir tanesi
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim fikrime gore,Yoneticilerimiz bu yorumda yazilan tum bilgileri bir araya toplayip kitap haline getirebilir.Hem ekonomik yonden olsun ,hem bilgilendirme yonunden olsun Turkculuge buyuk bir yarar sagliyacagi kanisindayim.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yönetici notu: Maçan sıkıyorsa adresini telini verip öyle ileti ekle korkak sanal kansız.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
sana değil yörük e bak orada yönetici notu yazıyor.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
reklama ihtiyacımız yok bence
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
SEO varmi bu otagda?
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bence reklamla alkası yok ben bu siteyi googlede başka bir şey araştırıken buldum yeni arkadaşların çoğuda öyle aslında TÜRK lüğe bağlı ama nereye sığınacağını kendine kimlerin yol göstereceğini bilmeyen o kadar çok kişi varki bu vesileyle bir kişi bile otağa katılsa ne mutlu |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bozkurt_33, Akın ırkdaş Türkçülükten habersiz Türk çocuklarına nasıl ulaşırız diye düşünüp başlık açmış, bugün koskoca holdingler bile bizim reklama ihtiyacımız yok demeyip reklam veriyorlar. Ki bizim yapacağımız otağımızın tanıtımıdır.
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bütün soydaşlar üye oldukları sitelerde imza kısmına sitemizin linkini vermesi iyi olur.Eğer yasak ise Atsız atamızın bir dörtlüğü yada Başbuğumuzun bir sözünü yazabilir...
inanın faydası olacaktır
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İyi bir uygulama olur tanıtım açısından,üye sayısının fazla olduğu sitelerde imzanızda Otağ'ın adresinin verilmesi,Üç kişi beş kişi görse ve gelse ardından gittikleri ya da gitmedikleri düşüncelerinden gerçeği görmelerine fırsat olur ...
Tanıtmaktan ziyede tanışmak ve birlik olmak da önemli fırsat bulundukça imkanda varsa, Sesli Sohbet odasına gelmeli soydaşlar ... Esenlikler Herkese... |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|