Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Kültür & Sanat > Kültür & Sanat > Resim & Fotoğraf > Genel Resim ve Fotoğraflar
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Genel Resim ve Fotoğraflar Türklük, Türk Elleri ve Türk Uluları İle İlgili Resimler & Fotoğraflar

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.05.2008, 16:45   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 500
Aydın Çeri Rss Beslemesi
Oyuncak Hun Askerleri

Hun Soyluları ve Süvarileri

Hafif Süvariler

"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."

Çİ-Çİ YABGU
Aydın Çeri adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008, 18:17   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Oyuncaklar çok güzel. Çocuklarımızı Ninja kaplumbağalarla, Spidermanlerle yahut Barbie, Batman, Bratz gibi yabancı ürünü hayal kahramanlarının hikayeleri ve oyuncaklarıyla büyüteceğimize; kendi tarihimizi, kültürümüzü, kanımızın özelliklerini yansıtan, gerçeğin birer parçası olan oyuncaklarla yetiştirmek çok daha iyidir.
Bu tarz oyuncaklara hiç rastlamamıştım, ilk defa gördüm ve çok ilgimi çekti. Ebatlarını merak ediyorum. Birde Türkiye'de satışa sunulmuştur sanıyorum. Nereden bulabileceğimize dair bir bilginiz var mı sayın Aydın Çeri?
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008, 18:43   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 500
Aydın Çeri Rss Beslemesi
Bu işin ticareti yapılıyor mu bilmiyorum. Ancak bu resimleri aldığım sitede bir Minyatür Müzesinin bahsi geçiyordu . Aşağıdaki adrese bir de siz bakın . Hunnic light covalry ve hunnic cavalry and generals Hunlarla ilgili olan resimlerdir.

-NOT FRENCH?-
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."

Çİ-Çİ YABGU
Aydın Çeri adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler