![]() |
|
|||||||
| Genel Resim ve Fotoğraflar Türklük, Türk Elleri ve Türk Uluları İle İlgili Resimler & Fotoğraflar |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Oyuncak Hun Askerleri
Hun Soyluları ve Süvarileri ![]() Hafif Süvariler ![]()
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Oyuncaklar çok güzel. Çocuklarımızı Ninja kaplumbağalarla, Spidermanlerle yahut Barbie, Batman, Bratz gibi yabancı ürünü hayal kahramanlarının hikayeleri ve oyuncaklarıyla büyüteceğimize; kendi tarihimizi, kültürümüzü, kanımızın özelliklerini yansıtan, gerçeğin birer parçası olan oyuncaklarla yetiştirmek çok daha iyidir.
Bu tarz oyuncaklara hiç rastlamamıştım, ilk defa gördüm ve çok ilgimi çekti. Ebatlarını merak ediyorum. Birde Türkiye'de satışa sunulmuştur sanıyorum. Nereden bulabileceğimize dair bir bilginiz var mı sayın Aydın Çeri? |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu işin ticareti yapılıyor mu bilmiyorum. Ancak bu resimleri aldığım sitede bir Minyatür Müzesinin bahsi geçiyordu . Aşağıdaki adrese bir de siz bakın . Hunnic light covalry ve hunnic cavalry and generals Hunlarla ilgili olan resimlerdir.
-NOT FRENCH?-
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|