![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ÖZAL VE TAYYEP
benim yarım kürt diyen özal ile ben Türküm demeyen tayyep arasında o kadar benzerlikler var ki.bu sadece biri.özal zamanında amerika nın ırak a müdahalesinde ırak ın toprak bütünlügünü savundu bundan biz zararlı çıktık.şimdi tayyep aynı şeyi yaptı terör belasına binlerce şehit verdik.2 side bu vatana ihanet edip halkımızın zararına çalıştı.faturası gene bize kesildi.zamanında amerika nın müdehalisinde ırak ta kürt barınmayacak dediler şimdi kuzey ırakta kürdistan kurmaya çalışıyorlar.verilen sözler nerde?bize bu sözleri veren amerika değil mi?peki neden hala amerika nın en önemli müttefikiyiz?
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Uyduruktan başlıklar açmaktan vazgeç.
Açtığın başlık bir şeyler anlatsın.Dilbilgisi kurallarına dikkat et. Unutma bir Türkçü 'Arınmış Türkçeci' dir. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İşin ilginç tarafı, tayyip, özal ve menderes tüm yaptıklarına rağmen 'laf söyletilmeyen', sevilen, sayılan insanlar. Gerçekten anlaşılmaz bir durum. Üçü de bana göre abedeye tapan, kürtçü, arapçı politikalar gütmüştür ve çok zarar vermiştir Türklüğe...
Hatta seçim döneminde ilan panolarında 'demokrasi yıldızları' diye üçünün birlikte resminin olduğu afişler asılmıştı! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| tayyep , ve , Özal |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|