![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Özbek forumunda kürt kaynıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.forum.uz (Özbekistan online forum ) adlı adreste birçok kürt üye olup Turana Türklüğe hakaret ediyorlar hatta bu forumda açık açık pkk ve kürtlük propagandası yapabiliyorlar butun kandaşlarımı foruma katılıp bu itlerle mücadele etmeye çağırıyorum
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Oraya gitsek bizi atarlar nerede soysuz var turan info sitesiyle oraya toplanmış.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Evet, özellikle bu iki forumda fettoscu (nurcu) motifler hemen göze carpiyor.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ben bi suredir forumday1m gordugum kadar1yla özbekistanda internet cok yayg1n olmad1g1 için forumda ozbekler az1nl1kta bile denebilir forumda turkiyeden kat1lan cok kisi var bunu yanisira foruma katilan ozbeklerden baz1lar1 dediginiz gibi fethullah1n okulundan cikmis insanlar yada rusyada calisan insanlar bunlar materyalist paraci insanlar bi kaciyla konustum onlar asla ozbekistani temsil etmiyor sitede iran turkleri ozgurluk istiyor diye bir bashlik acmistim bana verilen cevap o iranin ic isidir karismamaliyiz ustelik bunu diyenler turkiyeden katilanlar burdaki bazi insanlar sirf muhalefet olsun diye cok sacma seyler yaziyorlar forumda bircok kürt var hatta forumda kürt müzigi diye bir sayfa bile acilmish girip bunlara karsi cikmaliyiz
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , forumunda , kaynıyor , KÜRT , Özbek |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|