![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Özel ileti isteği
Mümkünse özel ileti yetkimin açılmasını istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Irkdaşım, zaman içerisinde güvendiğimiz arkadaşlara özel ileti yetkisini vereceğiz. Şu anda yöneticiler hariç hiç kimsenin özel ileti yetkisi yok. İçimize sızmış olan çaşıtlara, bayan ırkdaşlarımızı rahatsız eden sapıklara ve kancıklara karşı bu tedbiri aldık.
Biz de tüm Türkçülerin aralarında iletişimin olmasını arzu ediyoruz ama daha önce özel ileti göndermek serbest iken hep zararını gördük. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benim de bu yönde bir talebim var.
Aynı zamanda açıklamalarınıza da hak vermekteyim. Bu yüzden beklemedeyim... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu konuda yöneticiler kesinlikle haklılar. Fakat yeri gelmişken bir şey söylemek istiyorum. Anasayfadaki "Görüşleriniz" bölümüne yazı bırakmıştım henüz cevap gelmiş değil, acaba mesajım ulaşmadı mı ?
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Özel ileti ile bayan arkadaşları rahatsız edecek kişilerin Türk olamayacağı kesindir..
Özel ileti ile diğer kandaşlarımla görüşmek ve en azından mail adresimi vermek isterim.. Güven sağlamak hepimiz için önemlidir, bu inkar edilemez..Ancak davamız için iletişim kurmamız gerekmekte ve aciliyete ihtiyacı vardır.. Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|