![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Özel okulların idari bölümünde Atatürk köşesi şartı kalktı!!
Özel öğretim kurumlarının idari bölümlerinde Atatürk Köşesi, genel müdür odası, psikoloji odası gibi zorunluluklar kaldırıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği dünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğin yürürlüğe girmesi ile 23 Haziran 1985 tarihli Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği yürürlükten kalktı. Eski yönetmelikte yer alan özel öğretim kurumlarının yönetim bölümlerinde Atatürk köşesi, kurucu veya kurucu temsilcisi odası, genel müdür odası, genel müdür yardımcısı odası, müdür odası, öğretmenler odası, rehberlik servisi odası, psikolog odası, büro hizmetleri odası, arşiv, dosya odası, depo, ambar ve misafir odası olması zorunluluğu yeni yönetmelikte yer almadı. AZINLIK OKULLARI Yönetmelikte, daha önceki yönetmelikte "Lozan Antlaşmasına göre açılan okullar" olarak belirtilen okullara ilk defa "azınlık okulları" denildi. Rum, Ermeni ve Musevî azınlıklar tarafından kurulmuş, Lozan Antlaşması ile güvence altına alınmış ve kendi azınlığına mensup Türkiye Cumhuriyeti uyruklu öğrencilerin devam ettiği okul öncesi eğitim, ilköğretim ve ortaöğretim özel okullarını azınlık okulları statüsünde değerlendirilecek. Kaynak: Hürriyet Gazetesi
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İnternet yerleşkelerinden kopyala-yapıştır yapmak yasaktır.Örnek verdiğiniz konu hakkında yorum yapmalısınız.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Nelerin döndüğünü, kimlerin neler yaptığını, iktidarda olan insanların artık ayan beyan "Atatürk ilke ve inkılaplarına zarar vermek için her şeyi yaptığını", basın haberleri ile sizlerle paylaşmak istedim.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türk basınında olan gelişmeleri kendi yorumunuzla aktarınız.Bu konuda bir daha uyarılmayacaksınız.Ayrıca ortadoğu adlı gazeteden burada asla örnek vermeyiniz.
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu tayyip ve tayfası her kutsalımıza dil uzatmaya başladılar.Bugün azınlık okullarından Atamızın resmini kaldırtırlar, yarın bayrağımızı..Daha sonra bu azınlık olmaktan çıkar "çoğunluğa" yayılır.Şimdilik yargının kararını beklemeliyiz.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunların hedefi belli kandaşlarım şu çıkan kanunlara bak hep iç tehditleri güçlendirecek yasalar tanrı için bir tanesi memleket yararına olsa ya yok hep bölücü yıkıcı kanunlar tanrı hepsinin belasını versin. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bugün özel okullarin büyük bir bölümü cemaatlerin elinde, tabiyatiyle hepsi Atamiza düsman. Hükümetinde arkasinda bu cemaatlerin oldugunu düsünürsek normal karsiliyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Rayına oturmuşcasına dönüyor dünya!!
diyenlerlere tek sözüm KESER DÖNER SAP DÖNER!!! Yazık bu vatanın bu TÜRKLERİN emeklerine vergilerine!! müslümanmış bunu yapanlar!! bunları hiç bir din kabul etmez!! |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Herhalde artık Atatürk'ün resimlerini kaldırtıp yerine fettoş resimleri asarlar.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar hep psikolojik harptir. Psikolojik harpte en önemli şey göz aşinalığıdır. Hani yobazlar diyor ya "kardeşim devlet dairelerinde Atatürk resmi olunca ne olacak? Ne değişecek" diye, işte devlet dairelerinde Ulu Önder'in resmi olursa, Türk toplumu üzerinde bu göz aşinalığı yaratır. Yani toplum, devletin olduğunu hissettiği her yerde Atatürk'ü hatırlar ve onun varlığı zihinlerden asla kaybolmaz.
İşte bunların yaptığı, Atatürk'ü toplumun zihninden silmek. Bugün okullarda yasaklayacaklar, yarın başka yerde, böyle böyle Atatürk iyice silinmeye çalışılacak. Bu oyunlara gelmemek lazım. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Tanrı Yardımcımız olsun, TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Canlı bir balığı kızgın tavaya atarsanız hemen sıçrar ve tavadan yere düşer fakat ilk önce balığı koyup sonra yağı yavaş yavaş kızdırırsanız o balık orda pişer.
Şu anda hükümetin yaptığı aynı bu örnekte ki gibidir.Tek tek, adım adım ülkülerini yaymak için, bu ülkede Atatürk isimini unutturmak için çalışıyorlar. Ve bunları sessizce ve kılı kırk yararak yapıyorlar.İlk önce özel okullarda kaldıracaklar sonra diyecekler bakın bir şey olmadı devlet okullarındada kaldırırsak hiç bir şey olmaz ve plan tıkır tıkır işliyecek. Fakat; bunların düşünceleri böyle gitmeyecektir.Bunların yaptığı dikensiz gül bahçesinde bunlara yumruk atanlar elbet bulunmuştur,bulunuyordur ve bundan sonrada bulunacak. Yaşasın Türk Ordusu, Yaşasın Türk Yargısı !
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|