![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
PALTALK SESLİ SOHBET ODAMIZA TÜM TÜRKÇÜLERİ BEKLİYORUZ
BAZI ANKARALI TÜRKÇÜ GEÇİNEN ÜLKÜCÜLERİN VE KÜRTLERİN RAHATSIZ OLDUĞU TEK SESLİ SOHBET ODASI OLAN ODAMIZA TÜM TÜRKÇÜLERİ BEKLİYORUZ. ORADA TÜRKLÜĞE VE TÜRKÇÜLÜĞE İHANET EDENLER KİMLERMİŞ TANITILIR. SOYSUZLAR SOPSUZLAR KİMLERMİŞ ANLATILIR.
Paltalk Sesli sohbet Programını indirmek için TIKLAYIN ODAMIZIN ADI: "C* Turk'uz Turkcuyuz Ataturkcuyuz C* " GERÇEK IRKÇILARIN YANINA TÜM IRKÇILARI BEKLİYORUZ. GERÇEK BAŞBUĞ OLARAK ATATÜRK'Ü, YOL GÖSTERİCİ OLARAK ATSIZ ATA'YI GÖRENLER GERÇEK TÜRKÇÜDÜR. BU TÜRKÇÜLÜĞÜN ÖLÇÜTÜDÜR. AŞAĞIDAKİ SÖZLERİ SÖYLEYEN ADAMLARA BAŞBUĞ DİYENLER, KENDİLERİNE TÜRKÇÜYÜM DİYORLARSA ONLARIN SAHTE BİRER TÜRKÇÜ OLDUĞUNU ANLAYIN. PALTALK'TAKİ ODAMIZI NASIL BULACAKSINIZ? RESİMLİ AÇIKLAMASI AŞAĞIDADIR. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bazı Ankaralı Türkeşçi .... devamlı Paltalk odamızdan şikayetlerini ona buna dile getiriyorlarmış. Havlayın ulan çakallar ilahınız bizi durduramaz!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yüce Türk Milleti;
Artık uyan ve büyük oyunu gör. Sadece onu değil, aktör ve provokatörleri de gör. Bu senin yaşam anındır. Kimseden çekinme; senden güçlü ve özlü olan yoktur. Sen MOZAİK olmayı kabullenmedikçe sana kimsenin gücü yetmez. Sen vatandaş değil bir ulussun, hem de köklü bir milletsin. Senin güvencen altında yaşayan herkeste senin evladındır. Onları hem sev hem de koru. Koru ki; onları çakallar parçalamasınlar. Anlaşılan onlar henüz bilinçli hale gelmemişler. MOZAİK olan varsa, bunlar beyinleri mozaik olanlardır İZZETTİN İYİGÜN |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRK LE kürt KARDES DIYOR SENTEZCI MOZAIKCI HEZEYAN !!!
EGER BU DOGRUYSA (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) BENI TEK BIR SIFATLA ANIN YETER:!!!! "MÜSTAKBEL KARDES KATiLi " !!!!! |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BiR iKi KERE GIRDIM AMA SiMDi ODAYI BULAMIYORUM!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğun Tugayı ırkdaşım ile aynı sorunu yaşıyorum. Daha önceden girmiştim
kanala fakat son birkaç gündür bulamıyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan bir kandaşım yardımcı olursa sevinirim. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
yukarıdaki açıklama için teşekkürler. umarım bugün bu sorunu halledip katılırım aranıza.
Saygılar... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bütün kandaslarimizi bekliyoruz...
Biz meydani soysuzlara, ümmetcilere ve hainlere birakmiyoruz. Sizde birakmayin ve bizimle beraber mücadele edin! |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|