![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
pazarlardaki kürdolar
Irkdaş ağabeylerim, ben dikkat ettim bizim buralardaki pazarlarda sadece kürt var diyebilirim.İzmir'de yaşamama rağmen resmen yayılmışlar.Kendime soruyorum da neden hiç Türk göremiyorum, bu pazarcılık k.rtlere ait bir meslekmi?
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
hayır ne alakası var Türkler pazarcılıkta yapıyorlar ancak her zaman her dalda olduğu gibi bu sektöre de el atmışlardır
sen bana bir sektör göster kürtün el atmadığı ...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Evet haklısın bu kanı bozuklar yer işe bulaşıyorlar
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Börekçilik, kadın satıcılığı, uyuşturucu satıcılığı, ayakkabı boyacılığı, hırsızlık, simitçilik, işportacılık, gasp, hanutçuluk, amelelik, ırgatlık, tecavüz, yankesicilik, vatan hainliği ve pazarcılık kürtlerin en çok rağbet ettiği mesleklerin başında geliyor.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
teröristlik,hırsızlık,kadın pazarlama,homoseksüellik,ihaleye fesat karıştırma,kaçakçılık,cemaat ve tarikat uydurup din tacirliği;
ayrıca bunlar eskiden ayak işleri yaparken mesela SİMİTÇİLİK ayakkabı boyacılığı amelelik..vb şimdi simit fabrikası ,lokantacılık,ayakkabı fabrikası,nakliyat firması,GEMİCİLİK ..v.b. işleri büyüttüler.(Türkleri ayırıyor ve meslekleri küçümsemiyorum küçümsediklerim bellidir. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir de bu kıroların pazarda ki TÜRK soylu katunlara bir bakışı var. Kusmamak imkansız hale geliyor.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
yemin ederim forumumuzu takip ettikçe memleketimin kıymetini anlıyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
not: yabanci bir ulkede oldugumdan Turkce karakterlerle yazamiyorum. kandaslarimin mazur gormesini dilerim. esenlikler. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kürdolar , pazarlardaki |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|