Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.03.2006, 02:59   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Cx URUNGU Cx - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 14
Cx URUNGU Cx Rss Beslemesi
PIS YARATIK KIROLAR BIZIM EVI SOYMUSLAR

Dergerli kandaslar inaninki nasil baslayacagimi bilmiyom sinirlerim cok gergin.Bu forumda az olsada bazi kandaslar bei biraz tanir almanyada yasiyorum...isede olay vöyle basladi dü öglen ise gidicekdim ve tam kapiyi actim cikacaktim tel caldi aldim telefonu Türkiyeden polis ariyor ve akrabaglar haberde cok kötü bizim evi soymuslar evdeki mazemeleri ve degerli esalari calmislar soguncular polisden ve etrafda aldigimiz bilgilere göre bunu yapanlar kürt ceteleri asagalik yaratiklar hem benim vatanima göz dikdiniz hemde evimize kadar geldiniz Gök girsin kizil ciksinki sizlerden bunun hesabini soracagim.
Cx URUNGU Cx adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2006, 03:09   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
BatiTrakyaliTürkmen Rss Beslemesi
ADI KÜRTLER NE OLCAK HAYVANAT BAHCESINDEN CIKTILAR HERYERINE ELE GECIRMEYE BAKIYORLAR.
IRKDASIM GECMIS OLSUN....
BatiTrakyaliTürkmen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2006, 04:52   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Cx GOKTURK Cx - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.079
Cx GOKTURK Cx Rss Beslemesi
ESENLIKLER! DEYERI Cx URUNGU Cx COK GECMIS OLSUN KANDASIM BU KOPEK KIROLARDAN BUTUN GISAS YAKINDA ALINACAKN BY KOPEKLER BUNAN BASKA BIR SEY BILMEZLERKI,ZATEN ISMI USTINDE PIC KIRO

NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!
Alt 25.03.2006, 13:30   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 213
ÇİKİ_ŞAD Rss Beslemesi
Kandaşım; geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.Yahu nedir bizim bu kürt piçlerinden çektiğimiz.

Bu gün evimizi ,yarın dükkanımızı,başka bir gün her şeyimizi çalar bu aşağılık it enikleri.

Sana tekrar geçmiş olsun kandaşım.

Esenlikler
ÇİKİ_ŞAD adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2006, 13:59   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 739
TürkOğuz Rss Beslemesi
URUNGU soydaşım geçmiş olsun. Bizler hep böyle durumlarda ''şükür canımıza bir şey olmadı'' demekle yetiniyoruz. Kahrolası ceza yasaları ve bunları yasa haline getirenler bunun vebalini üzerlerinde taşıyorlar.

Eve giren köpek kadar, kıroların bu ceza yasalarının uygun boşluklarından faydalanmasını sağlayacak kadar uyuşukça yasa getiren insanlar da suçludur.

Suç yumağı çığ gibi büyümektedir. Polisin canla başla yakalayıp mahkemeye çıkardığı suçlu, Polislerden önce mahkeme binasından çıkmaktadır.

Lanet olsun!
TürkOğuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2006, 02:32   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Özge Terken - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 228
Özge Terken Rss Beslemesi
Sayın Urungu, geçmiş olsun.
Ama geçmiş olmuyor.Sizi çok iyi anlıyorum..Güvenlikli bir sitede üstelik güya İstanbul'un iyi semtlerinden birinde oturduğumu sandığım bir anda güpegündüz benim evimi de soydular...İnsanın evine bilmediği birilerinin girmesinin ne kötü bir duygu olduğunu biliyorum.
Ayrıca son aylarda İstanbul'da alış-veriş merkezlerine, tiyatro veya sinemalara bile gitmekte çekiniyoruz..Otomobilinizi park edeceğiniz an en az beş kürt çocuğu etrafınızı sarıyor ve para istiyor.Bunu geçseniz de gittiğiniz yerde rahat olamıyorsunuz.çünkü peşinizi bırakmıyorlar..Yetkilileri uyardığımda her gün polisin gelip bunları topladığını ama sonra yenilerinin geldiğini, ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylüyorlar.Ben kırk yıldır gittiğim yerlere gidemez oldum..Bu örgütlü bir iştir....
Saygılar.
Özge Terken adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2006, 02:46   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 22
Safkan_Türk_Kizi Rss Beslemesi
GECMIS OLSUN KANDAS.......... NE BEKLYIORSUNKI kirolardan BUNLARIN ÖMÜRLERI CALMAKLA GECIYOR........ GECMIS OLSUN TEKRARDAN !!
Safkan_Türk_Kizi adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2006, 04:16   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
BatiTrakyaliTürkmen Rss Beslemesi
En iyisi evin icine fare zehiri koymak..

Kürt nasil olsan ac birisi ve ne görürse yemeye bakiyor, onun pis kanina fare zehiri cok iyi gelir, aslinda ismini degistirmek lazim, kürt zehiri demek daha iyi.
Yav bu yamyamlardan Türkiye nezaman kurtulcak, Allah hepsinin belasini versin.
BatiTrakyaliTürkmen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2006, 23:25   #9 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 75
demokan Rss Beslemesi
Bu köpeklerin mağdur ettiği kardeşlerime geçmiş olsun diyorum.
Bunların arkasında; hükümet, tayyip, tayyipin karısı ve içişleri bakanı var, deymeyin keyiflerine.
Sakın şikayetçi olmak gibi bir hata yapmayın, sizi hırsızlık etmişten beter ederler.
A.B ci, A.B.D ci, ümmetçi ve kürtçü hükümetle, bu işler böyle oluyor.
demokan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler