![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
PKK, Guinness'e başvuruyor!
PKK, Öcalan için toplanan imzalarla rekor başvurusu yapacak. Prof. Kural, "Bunun kabul edilmesi zor" dedi
PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan, "Abdullah Öcalan'ı siyasi iradem olarak kabul ediyorum" kampanyasında 3.5 milyon imzaya ulaştıklarını ve Guinness'e başvuracaklarını söylemesi tartışma yarattı. Karayılan, Toplumsal Demokrasi gazetesinde yer alan açıklamasında, toplanan 3.5 milyon imzanın rekor olduğunu öne sürdü. Böyle bir kategori yok Guinness Türkiye Temsilciliği görevini bırakarak bireysel başvurular için danışmanlık yapan Prof. Kural da bunun mümkün olmadığını iddia etti. Kural şunları kaydetti: "Öncelikle Guinness'te 'imza' kategorisi olup olmadığına bakılması gerekir. Bildiğim kadarıyla böyle bir kategori yok. Kategori açılması için müracaat etmeleri gerekiyor, ancak orjinalitesi olan bir şey olmadığı için bunun kabul edilmesi zor. Kabul edilirse bile imzaların Guinness'ten gelecek şartnameye göre toplanması gerekiyor. İmzaların ayrı ayrı kişilerce atıldığının ispat edilmesi gerekiyor. İmza süreci jüriler tarafından denetlenmeli. Ayrıca imza toplama işi açık bir alanda yapılmalı ve süreç kameraya alınmalıdır." Kaynak: Milliyet |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
EVET GİNESE GİRSİNLER. GİRMELERİ DE GEREKİR. ÇÜNKÜ HAK EDİYORLAR. NEDEN ONLARINDA DÜNYACA ONAYLANMIŞ BİR REKORLARI, BİR ÖDÜLLERİ OLMASIN Kİ. ZATEN YAMUK ÖDÜL MERASİMİNİN KURDELASINI KESTİ SIRA DİĞER YAMUKLARDA.
MESELA EN İĞRENÇ, EN PİS, EN KÖTÜ KOKAN, EN SALAK, EN AŞAĞILIK, EN MİDE BULANDIRICI, EN ...., EN ...., EN ...., VE DAHA NİCE ONLARA AİT EN İĞRENÇ ÖZELLİKLERE ÖDÜLDE VERİLEBİLİR, REKORDA DENEBİLİR. BUNU ONLARDAN ESİRGEMEYELİM. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Piç Kürtler Kulübü nün böyle biryol bularak gündeme gelmek istediklerini anlıyorum zaman medyatik olanların zamanı eee kara yılan da bunu düşünmüş olacak ki böyle bir yol bularak dünyanın gündemine gelmeyi umuyor olmalı tepkikler kara yılan adına yakışmıssın hazır zaman sizlerinken çıkın ortayada bizler orhan pamuk ve sizlerin nasılda şebekleştiklerinizi görmeye devam eddelim.ulan salak ulan mal desem kürtsün zaten en büyük hakareti yaratan yapmış bana bir şey bırakmamış olsun ben yine adabımı koruyarak senin ne oldunu anlatayım.sizler ginesse siyasi iradem apo yoluyla deyil evrimi tersine çeviren insan maymun olarak girmelisiniz.veya nankör canlıların en sosyalleri olarak girebilirsiniz veya dünyanın en önemsiz yaratıkları olarak girebilirsiniz maymun yannış talepte bulunmuşsunuz ginesse bunlar için baş vurun
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
evet trakyali irkdasim sana katiliyorum bu asagilik mahluklar her yolu deniyorlar dünyada seslerini duyurabilmeleri icin, denesinler bakalim nereye kadar...
Bunlarin köklerini kurutmadan rahat yok bize! Zaman gelicek oda olucak bundan kimsenin süphesi olmasin!!! |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
400 milyon Türk de apo piçtir imzası mı toplasın yani.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sevindirici bir gelişme. Böylece k.rt = pkk olduğunu Türkçü olmayan ırktaşlarımıza anlatmak için saatlerimizi vermek zorunda kalmayız.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Burada 60 milyon Türk Pkk terör örgütü diye yırtınıyor, hala PKK terör örğütü degildir diyenler var.Türklerin güclü olmasını istemiyorlar.İŞte böyla sacma sapan işler yaparak gündeme geliyorlar.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|