![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
PKK İle İşbirliği Yapıp Kaçan Hain Kürt Askerler!
![]() ![]() ![]() ![]() Resimlerin hepsini koymadım, tiplerinden kürt oldukları gün gibi ortada olan bu hainler, PKK bayrağı önünde gülümseyerek resim çektirmişler ve kendi aralarında kürtçe konuşuyorlar, gülümseyerek sıcak çaylarını yudumluyorlar! Bu hain sürüsü, aşağıda bağlantı verdiğim haberlerden anlaşılacağı üzere köstebeklik yapmış ve pusunun kurulmasında yardımcı olmuşlardır! http://www.sabah.com.tr/haber,2D0940...330068903.html http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=275791 http://www9.gazetevatan.com/haberdet...&Newsid=143320 |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Yazacak bir şey bulamadım! Ordumuzun içine kadar sızdılar. Umarım bundan sonra Ordumuz gereken önlemi alır.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK için,TÜRK'e göre
|
Haberleri takip edince ve yaralı bir askerimizin köstebek olabilir yorumunu okuyunca "acaba" demiştim, şimdi bu fotoğraflardaki asker(!)lerin hiç yaralı olmadan gülerek poz verişlerini görünce bu "acaba" larım iyice arttı.
Böyle bir duruma beynimin bir tarafı inanmak istemesede gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Umarım bu tarzda ki personel tez zamanda yüce TSK'nın şerefini kirletmeden hak ettikleri yere giderler. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk, Türkçü, Atatürkçü!
|
Bu devletin ekmeğini yiyipte ihanet eden, ekmek yediği elden mermiyi yer!
Tengri Türk'ü Korusun ve Yüceltsin! Esenlikler... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk esarete direnir, hiçbir şey yapamazsa kahrından ölür. İnsanın fotoğraflara inanası gelmiyor. Ama bu olay sonuçlanana kadar yorum yapmaktan kaçınmak sanırım en mantıklısı.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Olaylar tam açıklanana kadar yorum yapmak doğru olmaz.Orda ne olduğunu onlardan başka kimse bilemez ama eğer gerçekten böyleyse yazıklar olsun diyecek başka şey yok.....
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Buraya bu akşam gelmeden önce başka bir siteden flaş haber adı altında bu resimleri gördüm.Ne bilim bi acayibime gitti adamlar gayet rahat,mutlu...Var bi iş bunun altında dedim...Gazetelerde o yaralı askerin anlattıklarınıda okuyunca durum ortaya çıkmış oldu.Hala inanmak istemiyorum ancak bu haberler umarım doğrudur.Görsünler yıllardır kardeş diye koyunlarında besledikleri yılanları.Dediğiniz gibi biri hariç hepsinde kürt tipi var.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Atatürk bize ölmeyi emretti teslim olup çay içmeyi değil.
Tiplere bakar mısınız hepsinin kürt olduğu belli nasılda keyifle yudumluyorlar çaylarını.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu pusunun altinda köstebeklik yattigi belliydi, TSK'nin içinde olan fakat kanlarinin bozuklugu nedeniyle Askerlerimizi satan hain kürt Diyebilecek fazla bir sey yok,,Sehit düsen yüce Türk yigitlerimizin hesabina sormak için siniri asmali.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunlar çapulcu ülkücülerin kardeşleri. Ermeniyi sevdirmeyipte bacılarınız kürde dölletmeye sıcak baktıran inancınıza kanınıza tüküreyim soysuz alçaklar.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRKÇÜ GÜÇ
|
Alıntı:
Onlar varsın kardeş bilsinler.İşin tuhaf yanı kardeşlerine saldırırken katıldılar nedense. Polisler de plastik mermi sıkmasaydı kardeşlerini öldüreceklerdi. İçlerindeki ümmetçi korkusunu yenip Türkçülüğü ortaya çıkaramayacak kadar acizler. Yaptıklarını yorumlasalar da sonuç aynı ama gel de anlat.
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Bunların hepsinin kürt olduğu ortaya çıktı fotoğraflarda hepsi gülüyor hainler aralarında anlaşıp bize ihanet ettiler. Eğer aralarında bir tane Türk olsaydı buna katlanamazdı. O kadar arkadaşları şehit olucak ondan sonra gülüp çay içicekler poz vericekler.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İbret verici fotoğraflar...
Fotoğrafları milliyet sitesinde de gördüm, milliyet okuyucu yorumları daha da ibret verici... Bu gece bakmak ile görmek arasındaki farkı daha iyi anladım. Belki de bu konuda daha açık ve kesin yorumlar yapmak için gelişmeleri beklemek, ordumuzdan bu konu ile ilgili yeni bir açıklamalar gelene dek ihtiyatlı yazmak daha doğru olur. TTK |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir hatırlatma olsun urukdaşım ;k..tler hain değildir onlar sadece k..tdür.
Anatolia toprağını Türk ,''Anadolu'' yaparken,k..t ermeni,gürcü,laz,çerkez çil yavrusu gibi kaçıyor,pek eski düşmanı olan rus köpeğine bile Türk'ü şikayet ediyordu.. Bazen konu başlık cümlelerinde dahi hata oluyor,hainlik başka şey k..t başka ,laz başka ,ermeni ,gürcü başka şey. Hain diyerek bahsedilen k..t ......... bu toprakları son 400 yılda ancak tanıma imkanı bulmuş mağara kaçkınlarından başka hiçbirşeydir. Yanılıyor muyum? Fikrimdir, k..t hain değildir,işgalci bir avuç mağara kaçkını iken yıllarca Türk'ün başına bir diğer buğ gelmediği için söz hakkı edebilmek cüretini gösteren yaratıklardır. Türk'e Türk ihanet ederse o bilindik çengelli merdiven işkencesi uygulanır herhalde. Çengelli merdiven işkencesi Türk'lerin caşıt,kırık olanlarına uyguladığı TEK işkencedir. Fikrimdir. Ezen Bolsın. TTK.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|