Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.01.2006, 11:10   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 739
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
PKK tarafından kaçırılan polis memuru Hakan Açıl serbest

PKK'lı teröristlerin 9 Ekim 2005 günü İdil- Midyat karayolunda kız arkadaşıyla bindiği taksiyi durdurup kaçırdığı polis memuru Hakan Açıl, bugün Kuzey Irak'ta serbest bırakıldı.

Teröristlerin elinde 3.5 ay geçiren polis Hakan Açıl'ın serbest bırakılacağına ilişkin örgüt yöneticilerinin yaptığı açıklamalardan sonra Mazlum- Der ve İnsan Hakları Derneği'nden oluşturulan ve aralarında polisin babası Muammer
Açıl'ın da bulunduğu 8 kişilik heyet bölgeye gelerek girişimde bulundu.

Diyabakır'dan sonra Cizre'ye geçen heyetten Mazlum- Der Genel Başkan Yardımcısı Şeyhmus Ülek, İnsan Hakları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kiraz Biçici ve polisin babası Muammer Açıl dün Irak'a geçti.

Kuzey Irak'ın Zaho Kasabası kırsalında PKK'lı teröristlerden polis Hakan Açıl'ı teslim alan grubun, bugün öğleden sonra Habur'dan Türkiye'ye giriş yapması bekleniyor.

ANNE AÇIL: “OĞLUM BENİ ARADI, AĞLAMAKTAN BİR ŞEY KONUŞAMADIK”

Bir grup terörist tarafından kaçırılan polis memuru Hakan Açıl'ın annesi Aysel Açıl, “Oğlum cep telefonuyla beni aradı, ağlamaktan bir şey konuşamadık” dedi.

Açıl, eşi Muammer Açıl'ın İnsan Hakları Derneği (İHD) ve İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (Mazlum-Der) üyelerinden oluşan heyetle 7 gündür Cizre'de bulunduğunu belirterek, yapılan görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini ve oğlu Hakan'ın bugün teslim alındığını kaydetti.

Gözyaşları içinde konuşan anne Açıl, şöyle konuştu:

“Oğlum cep telefonuyla beni aradı, ağlamaktan bir şey konuşamadık. Çok mutluyuz. Oğlumu Eskişehir'de bayram havasında karşılayacağız. Asıl bayramı şimdi yaşadık.”

Polis memuru Hakan Açıl, 9 Ekim 2005 tarihinde Şırnak yakınlarında teröristlerce kaçırılmıştı.

----------------------------------------------------------------------

Çok şükür kurtuldu...

Ama bu Türk düşmanı İHD ve diğer İnsan hakları (! parentez içinde terörist hakları) örgütlerini aklamaz! Belkide danışıklı döğüş! Yani Polisimizi çıkıp kurtarması gereken kurum ve kuruluşlar bellidir. Devlet neden bu kadar aciz kaldı ben bunu çok iyi biliyorum... Yazıklar olsun... Bir de her sene ''Cumhuriyet Şehidi Kubilay'' diye tören düzenleyip duygu sömürüsü yaparlar! Vatanını, Milletini, Milletine hizmet edenleri gerçekten seven insan bugünün Kubilay'larına da sahip çıkar! İlla bir olayın üzerinden 80 sene geçmesi mi gerekiyor!!!
TürkOğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler