![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
PKK'NIN NET MiLiTANLARI (ÖNEMLi!!!)
PALTALK ADLI INTERNET'IN SIYASI PROPAGANDA ACISINDAN EN ÖNEMLI VE KAPSAMLI ORTAMINI KÜCÜMSEYEN VE BU YÜZDEN PALTALK GIBI ETKILI BIR SESLI PROPAGANDA ARACINDAN UZAK KALARAK, MEYDANI BOŞ BIRAKANLARA DUYURULUR
************************************************** *** PKK, Paltalk'la internet üzerinden militan yetiştiriyor. İşte herkesin dikkatinden kaçan korkunç gerçek! PKK'nın Net militanları Terör örgütü PKK İnternet üzerinden örgüte militan yetiştiriyor. Türkiye’deki İnternet kullanıcıların pek ilgi göstermediği Paltalk adlı program üzerinden yapılan eğitimlerde örgütün önde gelen militanları tarafından eğitim veriliyor. 18 ayrı salonda eğitim Örgütün silahlı kanadı olarak tanımlanan HPG, İnternet üzerinden bugüne kadar 26 eğitim semineri ve konferans düzenledi. “Denge Gerila” başlığında yayınlanan konferanslar için Paltalk’ın “Denge Gerila” adlı iki ayrı chat salonu kullanılıyor. Herkesin rahatlıkla dinleyebileceği bu konferanslarda Türkiye Cumhuriyet’ine yönelik ağır eleştirilerin yanı sıra örgüt lideri Öcalan’ın avukatları aracılığıyla gönderdiği mesajlar okunuyor. Öte yandan örgüt, aynı chat programında sadece şifreyle girilebilen ve farklı adları bulunan 18 ayrı salonda eğitim veriyor. Bu eğitimlerde örgütle ilgili bilgiler verilirken yurtdışı ve yurt içindeki bir çok üyeye denetimsiz olarak bu şekilde eylem planları aktarıldığı ve emirlerin verildiği belirtiliyor. Sözde anakarargah eylemi üstlenmedi! Öte yandan örgütün sözde anagararkahı yaptığı açıklamayla Van'daki olayları PKK'nın gerçekleştirmedini savundu. Yapılan açıklamada Van'da 3 kişinin ölümü ve 13 kişinin yaralanmasına neden olan olay nakkında herangi bilgilerinin bulunmadığı iddia edilerek örgütün bu tür eylem biçiklerine yönelik örgütlü bir faaliyetlerin söz konusu olmadığını savundu. Terör uzmanları ise, açıklamada yer alan "örgütlü faaliyet" ifadesinin açıklamada eylemin PKK adına yapıldığı ancak bireysel faaliyet olarak yapıldığı izlenimi verdiği belirtiliyor. Haber Merkezi (internethaber) http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=4754[img][/img][img][/img] |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|