![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
PKK'ya terörist denilmesini kendisine küfür saydı
PKK’ya terörist denilmesini kendisine küfür saydı
Terör örgütü PKK’nın yayın organı Roj TV’de programa katılan DTP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, Erdoğan’ın “PKK’yı terörist örgüt ilan edin” çağrısına “Biz kendimize küfretmeyiz” diye cevap verdi. PKK’ya ‘terörist’ demeyi küfür sayıyormuş DTP’li Yıldız, “PKK’yı terörist ilan etmemizi istiyorlar.Halkımıza hakaret edemeyiz” dedi. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: PKK'ya terörist denilmesini kendisine küfür saydı
Haberin doğruluğu hakkında bir malumatımın olmamasına rağmen diyorum ki ;yeniçağ'ın kaynak gösterilmesi yanlıştır.Ümmetçi,osmanlıcı çapulcuların oluşturduğu bir yayın kuruluşudur.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
böyle bir şey nasıl oluyor aklım sırrım almıyor, adam bu sözü ile kendisininde terörist olduğunu ayan beyan açıklıyor. ve milletvekili bu adam. Dünyada böyle bir örnek varmı?..İngilterede İra nın yasal kolu Sin n Fein 'in lideri Gery Adams'! aday olup milletvekili seçildi şahısı meclise sokmadılar, gazetelere röportaj yasağı koydular, resminin yayınlanmasını ve hatta sesinin yayınlanmasınıda kanunla yasakladılar....biz ne yapıyoruz bu nasıl bir gaflet uykusudur....
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yıllardır kürtleri savunan, orduyu eleştiren, ümmetçi soysuzlar mı pkk dan yakınmış, sen de çapulcuların gazetesinin reklamını mı yapıyorsun?
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Amacin nedir?Baslik acarken biraz daha dikkatli olalim! Burada PKK'nin ve siyasi kolu DTP'nin ne mal oldugunu bilmeyen var mi?
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Beni yanlış anladınız hiçbir gazetenin reklamını yapmıyorum. Sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..!
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yaptıkları teröristlik değilse nasıl tanımlıyorlar kendilerini? Merak ettim...
Adamlardaki yüzsüzlüğe bakın, mesajlarında ben şunu anlıyorum: pkk biziz Kendileride kabul ediyorlar... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
dtp'ye gore pkk coluk cocuk olduren kalles bir terrorist grubu degil, bagimsizlik savascilaridir. onu kastetmis.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|