![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN
![]() Tüm Emniyet Teşkilatı'nın Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, Aziz şehitlerimize Tanrıdan rahmet dilerim. İyi ki varsınız... POLİSİNİZİ TANIYINIZ ! DÜN SİZİN HALİ TAVRINIZDA MERTLİK VE ERKEKLİK, YÜRÜYÜŞÜNÜZDE İNTİZAM VE CİDDİYET, SİZE OLAN HAKLI İTİMADIMI KUVVETLENDİRDİ VE HERKESİ MEMNUN ETTİ. ÇÜNKÜ HERKES BİLİYOR Kİ VE BİLMELİDİR Kİ POLİS VE JANDARMA KUVVETLERİ VATANDAŞLARA HUZUR VE SÜKUN TEMİN EDEN CUMHURİYETİN KANUNLARINA VE MEDENİYET DÜŞMANLARINA KARŞI KULLANDIĞI BİR KALKANDIR. BİNAENALEYH, CUMHURİYET KANUNLARINA, MEMLEKETİN HUZUR VE ASAYİŞİNE KARŞI GELEBİLECEK VE VATANDAŞLARIN HÜRRİYETİNE TECAVÜZ EDECEK HER ŞERRİN KAFASI BEHEMAL BU KALKANA ÇARPMALI VE PARÇALANMALIDIR. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Polis haftasini kutlarim , sehit düsen polis ve askerlerimizin en kisa zamanda intikamlarinin alinmasi dilegi ile..
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kahraman Türk Polisinin haftası kutlu olsun.Şehit polislerimizin ruhları şad,mekanları uçmak olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Polis haftasi kutlu olsunda ama ben TÜRK POLISI nin böyle önemli bir gecesinde sanatci olarak Ibrahim Tatlises gibi Türk olmiyan birinin sahne almasinida siddetle kiniyorum, televizyonda görünce inanamadim yorum sizin irkdaslar
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ZOR KOŞULLARDA ÇALIŞMALARINA RAĞMEN YİNE DE HİZMETLERİNDE KUSUR ETMEYEN TÜM TÜRK POLİSLERİNİN POLİS HAFTALARINI KUTLARIM.
AB İLLETİ YÜZÜNDEN TÜRK POLİSİNİN ELİNDEN ALINAN TÜM YETKİLERİN ARTIK GERİ VERİLMESİ GEREKİR. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Güzel bir noktaya değinmişsin soydaşım...Polis haftası kutlu olsunda sadece ve sadece öz Türk evladı polislerimizin haftası kutlu olsun... Bu hükümet işbaşı yaptığından beri, polis teşkilatıyla çok içe içe olduğum için dikkatimi çekti bütün teşkilat fettoşçularla ve kürtlerle doldu... Yavaş yavaş memleketimizin heryeri çürüyor bizimde içimiz sızlıyor...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|