Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.11.2007, 23:47   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Prof Erol Manisalı

Manisalı benim IU iktisat fakultesinde hocamdı. 1994de girdim fakulteye, 1999da mezun oldum. Fakat diplomamı almamıştım hala, çıkış belgesiyle idare ediyordum. Bugun fakulteye gittim diploma için başvurmak için.
Fakültede çay ocağına uğradım, çaycıyla sohbet ediyorduk.Hangi hoca nerde napıyor gibi. Manisalı Hoca'dan açıldı konu.
Manisalı Hocam'a soruyormuş bu çaycı hocam siz özel universiteden teklif almıyor musunuz diye. Manisalı da " ben gitsem kim öğretecek bu çocuklara, zaten herkes özel universitelere gitti" demiş.
Manisalı Bize dersde o zamanlar girmek üzere olduğumuz Gümrük birliği hakkında konusurdu ders araları. Gümrğk birliğinin Türkiye'yi ABnin bir sömürgesi yapacağı konusund uyarırdı hep.
Erol Manisalı Hoca perinceke yakın , ulusalcı diye eleştirebilirsiniz ama benimErol Manisalı'nın vatanseverliliğinden şüphem yok.
Kubilay Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2007, 00:06   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 143
evet vatansver. ama sadece o kadar.
kutmete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2007, 01:14   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 514
Alıntı:
Kubilay Kagan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Manisalı benim IU iktisat fakultesinde hocamdı. 1994de girdim fakulteye, 1999da mezun oldum. Fakat diplomamı almamıştım hala, çıkış belgesiyle idare ediyordum. Bugun fakulteye gittim diploma için başvurmak için.
Fakültede çay ocağına uğradım, çaycıyla sohbet ediyorduk.Hangi hoca nerde napıyor gibi. Manisalı Hoca'dan açıldı konu.
Manisalı Hocam'a soruyormuş bu çaycı hocam siz özel universiteden teklif almıyor musunuz diye. Manisalı da " ben gitsem kim öğretecek bu çocuklara, zaten herkes özel universitelere gitti" demiş.
Manisalı Bize dersde o zamanlar girmek üzere olduğumuz Gümrük birliği hakkında konusurdu ders araları. Gümrğk birliğinin Türkiye'yi ABnin bir sömürgesi yapacağı konusund uyarırdı hep.
Erol Manisalı Hoca perinceke yakın , ulusalcı diye eleştirebilirsiniz ama benimErol Manisalı'nın vatanseverliliğinden şüphem yok.

Kusura bakma ama, perinçek'in saflarında yer alıyorsa zaten bize uzaktır. Çünkü biz ırkların kardeşliğini savunmuyoruz, biz adamın soyuna sopuna bakarız. Hem nedense, eski kızıl komunistlerin hepsi şimdi ulusalcı, Atatürkçü geçiniyor (!) Düne kadar neredeydiniz? Ayrıca vikipedi'de yazanlara bakılırsa okan üniversitesi'nde (özel üniversite olsa gerek) çalışıyormuş. http://tr.wikipedia.org/wiki/Erol_Manisal%C4%B1

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2007, 01:41   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Kımız adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kusura bakma ama, perinçek'in saflarında yer alıyorsa zaten bize uzaktır. Çünkü biz ırkların kardeşliğini savunmuyoruz, biz adamın soyuna sopuna bakarız. Hem nedense, eski kızıl komunistlerin hepsi şimdi ulusalcı, Atatürkçü geçiniyor (!) Düne kadar neredeydiniz? Ayrıca vikipedi'de yazanlara bakılırsa okan üniversitesi'nde (özel üniversite olsa gerek) çalışıyormuş. http://tr.wikipedia.org/wiki/Erol_Manisal%C4%B1
Erol Manisalı'nın kökenini bilmiyorum açıkcası. Ama soyadında olduğu gibi Manisalı olmalı. Perincekle yanyana görmedim hiç .Sadece ulusalcı olarak bilinir. Zaten böyle diyenler çıkabilir dedim.
Onun bir iktisatçı olarak gümrük birliğine inatla karşı çıkmasını takdir ediyorum. Gönderdigin linkte Erol Manisalı'nın IU Iktisat fakültesi ve Okan fakültesinde öğretim üyesi olduğu yazıyor. Okan üniversitesi diye bir üniversitenin varlığını ilk defa şimdi öğrendim.
Alt 28.11.2007, 01:56   #5 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

Kuvvacı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Herkesi eleştire eleştire 3-5 kişi kalıyoruz....
Kuvvacı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2007, 02:19   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,347
Alıntı:
Kuvvacı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Kürtlere övgüler yağdıranlarla ancak senin gibilerin işi olur. Biz üç kişi de kalırız ama dik dururuz. Meshebimiz sizinkisi gibi geniş de değildir. Bu arada imzan da pek güzelmiş! Onu sil.
Alt 28.11.2007, 02:26   #7 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

Kuvvacı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Şahsi fikrim, Türk soylu olanlara Türkçü olmasalar bile biraz daha yakın alaka gösterilmelidir. Türk soylu biri, fikren bize uymasa da onun değeri Türk milliyetçiliği yapan bir kürtten daha fazladır. Ulusalcı veya vatansever olan Türk soylu kişileri eleştirmek bize birşey kazandırmaz...
Kuvvacı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2007, 02:31   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,347
Alıntı:
Şahsi fikrim, Türk soylu olanlara Türkçü olmasalar bile biraz daha yakın alaka gösterilmelidir. Türk soylu biri, fikren bize uymasa da onun değeri Türk milliyetçiliği yapan bir kürtten daha fazladır. Ulusalcı veya vatansever olan Türk soylu kişileri eleştirmek bize birşey kazandırmaz...

Vatanseverlik yarım yamalak ve yalnızca Ab'ye karşıt olmakla olmaz. İç düşmanları görmeyen kişi sözde vatanseverdir. Her Türk soyluyu salt Türk diye kabul edeceksek, o zaman vatanını seven ama kürtlere hayran olan şeriatçıları ve ülkücüleri de bağrımıza basalım ne dersin?

Sen git ulusalcı geçinen kozmopolit soysuzların otağına.
Üyeliğin iptal edilmiştir.
Alt 28.11.2007, 02:37   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 514
Bu gibi Türkçülüğü kullanmaya ve içini boşaltmaya çalışan komünist ve çapulcu devşirmelere geçit vermeyeceğiz.

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2007, 17:07   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 30
Alıntı:
kanı bizden deyilse biz herkesi eleştiririz..TÜRK olmak o kanı taşımak bunu gerektirir..
Tabay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2007, 18:08   #11 (İleti Bağlantısı)

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
Şahsı tanımıyorum ama perinçeğe yakınsa o adamdan hayır gelmez.
Bir ırkdaş perinçekle ilgili bir söz söylemişti onu tekrarlıyım.
"80'lerin koministti, doksanlarin kürtcüsü, ikibinlerin ulusalcisi"
Alt 28.11.2007, 18:51   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
miryakefolon adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Şahsı tanımıyorum ama perinçeğe yakınsa o adamdan hayır gelmez.
Bir ırkdaş perinçekle ilgili bir söz söylemişti onu tekrarlıyım.
"80'lerin koministti, doksanlarin kürtcüsü, ikibinlerin ulusalcisi"
Erol Manisalı'yı youtube'dan TVlerde ki konuşmalarını dinleyebilirsin. Fikirleri mutlaka gözardı edilmemeli.Erol Manisalı Ulusalcı cephede olarak bilinir yoksa IP yada Perincekle bir organik bağı yoktur, eskinin komunisti de değildir.
Alt 28.11.2007, 19:52   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,350
Alıntı:
Kubilay Kagan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Erol Manisalı'yı youtube'dan TVlerde ki konuşmalarını dinleyebilirsin. Fikirleri mutlaka gözardı edilmemeli.Erol Manisalı Ulusalcı cephede olarak bilinir yoksa IP yada Perincekle bir organik bağı yoktur, eskinin komunisti de değildir.
Senin hocan diye savunmaya kalkma. Size güzel konuşuyor gibi gelebilir ama çok zararlı fikirleri var. Kürtlerle kaynaşmışız safatasını savunan rezillerdendir.
Alt 28.11.2007, 20:25   #14 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 788
Ne fark eder kominist veya herhangi diğer bir illet.
Biz bu ırkın güzel günler görebilmesi için daimi ülküsü ve ideali olan Turan ı kurabilmesi için Türkçülüğü seçmiş bu yolu benimsemiş insanlarız.
Beynini diğer Gayrı Türk fikirlere dölletmiş kim olursa olsun o adamı örnek almamız beğenmemiz söz konusu olamaz.
Türkçü olmayan herkez belli bir noktada ırkına zarar verir.Kominist veya ülkücü yahut ulusalcı.
Halil Yıldırım (Altar) Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.12.2007, 22:05   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Khazarbay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 60
Erol Manisalı rus ajanıdır. Yıllar önce Hikmetof'un bizim radyo da yaptığı propagandaları süsleyerek piyasaya süren birisi. Bunların içyüzünü zamanında en iyi Atsız bilirdi çünkü ömrü onun gibilerle mücadele içinde geçmiştir. Bugün yeni birşey daha öğrendim: Rusya doğu sibirya halklarının onyıllarca altınını, elmasını, petrolünü sömürdüğü gibi onları yokedecek son imha planını hazırlıyor. Doğu sibirya çinli firmalara ihale edilecek orasının doğa zenginliklerini çinliler yerüstüne çıkaracaklar, tabi onbinlerce karınca işçi gelecek yurdumuza,bu şekilde bölgede kalan son Türklerin yaşam sahaları fiilen ellerinden alınacak. Yakutistan'da (uzak oldukları halde inanılmaz derecede anlaşılır Türkçe konuşurlar) rus'un biri altından villa yaptırmış! Diğer yanda yerlilerin ömrü ruslardan ortalama 10 yıl daha az, çünkü ayakta yaşamda kalmaya uğraşıyorlar. Putin safkan rus gençleri 'naşi' (nazilerle isim benzerliği var!) adı altında örgütlüyor ve bunlar gayriruslara karşı kin biliyorlar. Erol Manisalı biraz bunlardan da bahsetsin biraz, ama bahsedemez.
Khazarbay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
erol , manisalı , prof

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler