![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Adobe Photoshop CS3 Lite v10 Türkçe yaması dahil
Virüs bulunduğu söyleniyor, o sebepten dolayı yükleme adresini silmek zorunda kaldım
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu dosyayı indirdim,dizine çıkart dedim daha sonra yaptırdığım virüs taraması sonucu 1 virüs buldu.
(Kullandığım program ise Norton) |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşım, CS3'ü indirdim. Teşekkür ederim.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yapma Irktaşım bizzat kendim yükledim bunu, 260 kişi yüklemiş hiç bi yerden şikayet almadım, sadece senden şikayet geldi, buda canımı sıktı şimdi.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşım yanlış anlama lütfen benim kullandığım programdan da olabilir sen daha iyi anlayabilirsin,ben de ilk kez karşılaştım önce dizene çıkartırken tarattım virüs yok dedi.Dizine çıkarttıktan sonra tarattım şu yazıyor aynen :
-scan complete.There are items requiring attention. -total risk detected 1 viris 1 bir kez daha basıldığında ise : -Risk :High-Title : Trojen Horse -cannot be removed from an unsported file... Paylaşım için çok teşekkürler gerçekten biliyorum virüs olmayacağına gönderdiğiniz bir dosyada fakat ben programın yaptığı bir tarama sonucu yazanı söyledim.Belki fazla hassas olduğundan olabilir mi bilmiyorum ,daha iyi yorumlayabilirsiniz diye ekledim yazan aynen bu.(Vista işletim sistemi-Norton taraması yaptırdım) |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşım şaşırdım sadece,
Bitdefender 10 pro kullanıyorum herhangi bir şeye raslamadım. Yinede yükleme adresini kaldırayım Adı kirlendi artık. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
yükledim gayet güzel.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Değerli Kandaşım bende çıkan yazıyı aynen o, pek anlamadığım için yazan yazıyı ekledim virüs taraması sonucu.Belki başka bir şey olabilir çünkü ilk dizine çıkartmadan ki taratmamda virüs bulmadı,dosyaları çıkartınca bir sefer daha taratmamda bulduğu sonuç o, bende ilk kez karşılaştım böyle farklı bir sonuç ile lütfen yanlış anlama o zaman benim kullandığım programda bir sorun var demektir o kadar kişide böyle bir sonuç çıkmadıysa bilgisayarımdan da kaynaklanıyor olabilir,pek bilgim dahilinde olmayan bir şey olduğu için yazanı aynen ekledim kafamdan bir şey üretmiş değilim bunu bilmeni isterim inan ki aradığım bir programdı trojen buldu maalesef program.
Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşım için rahat olsun seni suçladığım yok.
Bazı antivirüs programları, içeriği değişen tam sürüm yapılan yazılımları zararlı gibi görebiliyor. Antivirüs yazılımını değiştir istersen, norton yazılımı testlerde en alt sıralarda zaten. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| adobe , cs3 , dahil , lite , photoshop , Türkçe , v10 , yaması |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|