![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ÇevirmenV1.9.1.9
![]() Irkdaşlarım Programları açıklamaya gerek görmedim, Nogay Müziği eşliğinde güle güle kullanın... Not Programlar Kurlum Gerektirmez...... Aşağıdaki Linki Kullanarak Programı İndirebilirsiniz.... http://rapidshare.com/files/50591671...9.1.9.rar.html |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım istersen programı tamamen Türkçeleştir ondan sonra Türkçü kandaşlarıma sun. Görebildiğim kadarıyla resimde bir kaç ingilizce sözcük bulunuyor. Bunları düzeltebilecek yazılıma sahipsen ingilizce kısımları değiştirmeni öneririm.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Program için sağ ol kandaşım.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı'nın Kırbacı
|
Lazım olan bir programdı, teşekkürler soydaşım.
soydaşım yalnız Pro Çeviri de :Geçerli sistem numarası üretilemedi. Lütfen program üreticisine başvurun. Magic Çeviri de: 15 günlük süreli/sınırlı kullanılması söz konusu Bunlara bakarsan sevinirim.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün savascisi
|
Kandas paylasim icin saol. Calan Nogay muzigi cok hosuma gitti, onuda paylasabilir misin?
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
O parça bu adreste var . |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ellerine sağlık ırkdaşım çok yararlı bir program olmuş 4-5 program aynı yerde........
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
benimde şu nogay müziği hoşuma gitti nerden bulabilirim acaba
|