![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
- PROPAGANDA - ?
KANDAŞLAR,
SİZ BİR TÜRKÇÜ PROPAGANDA YAPMAK İSTESENİZ NEYİ NEREDE NASIL NİÇİN VE KİMİ SEÇERDİNİZ? DUVAR MI BOYARDINIZ? AFİŞ Mİ ASARDINIZ? KAHVEHANELERDE,OKUL ÖNLERİNDE BİLDİRİ Mİ DAĞITIRDINIZ? TÜRKÇÜ BULMAK İÇİN NASIL BİR YOL İZLERDİNİZ YANİ ONU SORUYORUM? ARAMIZDA BU İŞLERİ YAPAN VAR MI?ÜYE OLABİLECEĞİM BİR DERNEK VAR MI ANKARADA?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ASLINDA OTAĞ YÖNETİCİSİNİN BU PROPAGANDA İŞİNİ BAYA BİR TAKMASI LAZIM.TÜRKÇÜLER OLARAK İNSAN PSİKOLOJİSİNİ ETKİLEYEBİLECEK "SAĞLAM" BİR PROPAGANDANIZ VARSA LÜTFEN PAYLAŞIN... "Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister! Büyük devlet kurmak için büyük kan ister." ŞEHİDLERİMİZE RAHMET DİLERİM... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yani şimdi Ankarada bir Türkçü dernek olsa hemen üye olacakmısın?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Tam da gelip akıl verecek adamları buldun. Sizler Türkçülüğün "T"sinden habersiz iken biz yaptığımız propagandalarla basını meşgul ediyorduk. İnternet'te yaptığımız propaganda cabası. Bu yüzden yerinizi ve kimlere akıl verdiğinizi öğrenin. Ayrıca senin bir diğer rumuzun Kutlu Töre değil mi?
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
DERNEK,ODA,MEKAN?
Evet Çağatay başkan.Ankara'da gidipte kapılarını çalabileceğim bir mekan,oda,dernek var mı diyorum?
İnspeakta bir rumuzum "kutlu töre'ydi" ama programa birşeyler oldu silinme olayları falan "peçenek kurdu" rumuzunu aldım daha sonra... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|