![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
QOCA BIR TURKUN VESIYYETI!!!!
QOCA BIR TURKUN VESIYYETI
YAVRULARIM! EY OMRUMU SENLENDIREN, GULDUREN, ALNI ACIQ OGULLARIM,GOZEL,YOSMA KIZLARIM, BIR QAYESIZ UCURUM VAR,AYRILMIYOR ONUMDEN, OMRUM VEFA ETMEZ BANA,BELKI PEK AZ YASARIM. ARTIQ BANA DAR GELIYOR HER SU ENGIN UFUQLER, SANKI RUHUM QANATLANIB SIMDI PERRAN OLACAQ. QARSIMIZDA YANGIN KIBI GORUNEN AL SEFEKLER, EHTIMAL KI,BENI SONMUS BULACAQ. ECEL GUCLU, BEN GUCSUZUM , KIMSE ONDAN QURTULMAZ, TOPLASINIZ, VARDIR SIZE BIR KAC SOZUM,DINLEYIN. GETMEYELIM,VESIYYETSIZ OLSEM RUHUM SAD OLMAZ, QULAQ VERIN SOZLERIME,BIRER-BIRER BELLEYIN. ILK ISTEYIM HICBIR ZAMAN SEVGIDEN EL CEKMEYIN, INSAN OGLU SEVGI ICIN YARATILMIS,DOGMUSDUR. YER UZUNU QARDAS BILIN,INSAN KANI DOKMEYIN, BU DUNYADA BIR KASIK SU COK ZALIMLAR BOGMUSDUR. BIR MILLETIN TARIXIDIR KOKU,YURDU,YUVASI TARIXIMIZ BAS UCUNDAN HERGIZ ESKIK OLMASIN. "ALTAY DAGI","MAKAN" COLU,HEM DE "YASIN" OVASI, BIRER AYDIN SEHIFEDIR,HER TURK GEREK ANLASIN. SUDU TEMIZ,ESIL OGUL BILMEZMI KI,ECDADI HASIL DOGUB YASAMISLAR,NE ERLIKLER ETMISLER. BILMELI KI,TEZ MEHV EDER ZAMAN NANKOR EVLADI, OZ NESLINI UNUTANLAR COKDAN SONUB GETMISLER. BIR MILLET OZ KOKU USTE BITER,BOYUR YUKSELIR, KOKSUZ AGAC CABUQ QURUR,CICEK ACMAZ BAR VERMEZ. BAKIN,GORUN TARIXINIZ SIZE NELER GOSTERIR, HEP SEREF,HEP BUYUKLUKDU,ANCAQ SASILAR GORMEZ. MERD ATALAR YIGITLIKDE NAM ALMAMIS YALNIZ, TA ESKIDEN ONLARDA VAR ELM,HIKMET HEVESI. GUNES KIBI TARIXLERI PARLATIYOR,BAKSANIZ, SEMERQENDIN DARLFUNLERI,RESEDXANASI. EVET ARSLAN YAVRULARIM!TURK ELI HEP SANLIDIR, ELMAS KIMI LEKESIZDIR,SAQIN,QAFIL OLMAYIN. ESR,IYIRMINCI ESRDIR!VEZIFESIPEK AGIR... ARS ILERI! QOMSULAR YOL ALDI GERI KALMAYIN! HUSEYN CAVID NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TURK ORDUSUNA
EY SANLI OLKENIN SANLI ORDUSU UNUTMA QAFQAZA GIRDIYIN GUNU! GELIRKEN QOVMAGA TURANDAN RUSU AYAGINI QARA DENIZ OPDUMU?! ILK ATARKEN ESKI BURCE ADDIMI, QARS QALASI SELAM TOPU ATDIMI? SEN YAPARKEN ORDA ZEFER SENLIYI, MEGLUB DUSMEN QASLARINI CATDIMI? GELDIYIN GUN KURUN AXAR BAXARI ESKI GUNAHLARDAN SILKINDI,CIXDI! ESIDIB GUMRUDE TEKBIR SESINI ARAZ SEVINCINDEN DUNYANI YIXDI! EHMED CAVAD NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BOZ KURDA OYGU
SEN MENIM ECDADIMIN NEFESINDEN YARANDIN, DOYUS GUNU MERDLERIN NERESINDEN YARANDIN. AUUU... AUUU... AUUU.... TANRI GOYDE QORUSUN,SEN YERDE TURKU QORU! HAYDIR...HAYQIRISINDAN RUH ALIR ANA YURDUM, YASA,MENIM BOZQURDUM, VAR OL,MENIM BOZ QURDUM. QELEBELER REMZISEN BU YURDUN,BU ULUSUN. EVERESTDEN ALPADEK MENIM QURDUM ULASIN. AUUU... AUUU... AUUU.... TANRI GOYDE QORUSUN,SEN YERDE TURKU QORU! HARDA BIR TURK YASARSA,HAYDIR ONU HARAYLA, UC QITEYE SIGMAYAN BIR ORDUNU HARAYLA. HARAYLA TURKUSTANI,HINDISTANI IRANI, VAHID YUMRUGA DONDER VETENIMIZ TURANI! AUUU... AUUU... AUUU.... TANRI GOYDE QORUSUN,SEN YERDE TURKU QORU! XELIL RZA ULUTURK NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Qarabağ getse eger
Meni udsun qara torpağ, Qarabağ getse eger, Yoxdur haqqım men olum sağ, Qarabağ getse eger. Ne qeder qız-gelinim düşdü esir göz göresi, Yaz menim qebrime alçaq, Qarabağ getse eger. Derd veten derdidi, bağ derdi çekenler alacaq, Özge bir yerde gözel bağ, Qarabağ getse eger. Qorxudar bir gece vallah seni xalqın qezebi, Yetmez imdadına çildağ, Qarabağ getse eger. Oxuyub tarixi bir gün nevelermiz deyecek, Bize min ten ile qorxaq, Qarabağ getse eger. Oynasaq ermeninin işve-nazıynan yene biz, Qoyacaq çox yere barmaq, Qarabağ getse eger. Girecek tayqulağın qebrine tuş çaldıracaq, Deyecek bizdedi Arsağ, Qarabağ getse eger. Qatılır gah vehabiyle xristian bu işe, Atmaq üçün teze qarmaq, Qarabağ getse eger. Bele sirli ve müemmalı gedişnen, Pünhan, Ümid Tanridir ancaq, Qarabağ getse eger. BABA PUNHAN NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ey dan ulduzu
Karanlık gecede seni gözleyib Durmakdan yoruldum, ey dan ulduzu! Uzak üfüklere göz gezdirmekden Az kala kor oldum, ey dan ulduzu! Öksüz taleyim tek gec kaldın, neden, Karvankıran doğdu, görünmedin sen. Benzetdim, yanıldım, könül verdim ben Bilmeden vuruldum, ey dan ulduzu! Arkanca koşdum sonsuz bir yola Her adımda tuş gelince bir kola Karanlıkda çok bakındım sağ-sola, Her yana buruldum, ey dan ulduzu! Büsbütün yorulub gücden gülerken Bir ulduz parladı uzak üfükden. Bu görünen sendin, artık geldin sen, Akır seni buldum, ey dan ulduzu! CEFER CABBARLI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şarkı
Tarihlerde öksüz gibi göründük, Yıllar boyu karalara büründük. Yeter artık ayaklarda süründük, Kalk, kalk, kalk, düşkün dünya! Tarih cellad, kan içmekdenyorulmaz. Terpenişsiz kara zencir kırılmaz. Yazık, artık bu derde durulmaz, Kalk, kalk, kalk, düşkün dünya! Koy kırılsın artık cellad bıçağı, Koy uçurulsun .lüm ve kan ocağı. Dünya olsun azad ana kucağı, Kalk, kalk, kalk, düşkün dünya! Her bir kanun azadlığa bir yağı, İnsan oğlu olmuş insan tapdağı. Silkin, uçsun köleliğin toprağı, Kalk, kalk, kalk, düşkün dünya! CEFER CABBARLI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|