Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.02.2006, 07:29   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.716
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
RAUF TAMER'İN KÜRTLER HAKKINDAKİ YAZISI..

Rauf Tamer'in aşağıdaki yazısı, bundan yaklaşık 5 ay kadar önce yazmış olduğu eski bir yazısıdır. Okumayan ırkdaşlar için eklemeyi uygun gördüm. Rauf Tamer, bu yazısında, "olay"ın adını koymuştu. Pkk başka, kürt başka değil, kürt=pkk dır!..

Sorun nedir?

Önce zannettik ki...
Açlık ve sefalet yüzünden terör var.
Ama baktık, "aç ve sefil olduğum için silâhlanıp dağa çıktım" diyen tek terorist yok.
Sonra zannettik ki...
Anadil ve temel haklar yüzünden terör var.
Ama baktık, "Kürtçe eğitim göremediğim için, Kürtçe şarkı söyleyemediğim için silâhlanıp dağa çıktım" diyen tek terorist yok.

Şunlar da yok: Müteahhitlik yapamıyorum.
Fabrika kuramıyorum, otel işletemiyorum, siyasi partide görev alamıyorum, seçemiyorum ve seçilemiyorum... vs.
Bunları söyleyen tek Kürt de yok.
''Kürt başka PKK başka'' demeye bilmem ki ihtiyaç var mı?

Kürt kimliği''ni tanıyınız diyen olmadığı halde, biz tuttuk, kendiliğimizden Kürt kimliği''ni tanıdık.
Terör durmadı.
İdamı kaldırdık, eve dönüş ve pişmanlık yasaları çıkarttık. Terör yine durmadı.
Şimdi uçsuz bucaksız bir demokrasi vaadediyoruz. Ama terör yine durmuyor, durmuyor.
Hepsini affetsek, hatta onlara bağımsız bir devlet kurdursak, terör yine durmayacakmış gibi gözüküyor.
Öyleyse sorun nedir?
- Kürt sorunu.
Anladık da, nedir bu?

Sırf kan dursun diye, hayâli kavramlar icat edip milltâvizler veriyoruz.
Ziyanı yok, verelim.
Ama kan durmuyor.
Eşkıya''nın Kürt sorunu diye bir derdi de yok ki.
Onun sorunu Türk'' tür.
Geliniz, biz Türkler Ortaasya''ya dönelim. Bu topraklar eşkıya''ya kalsın.
Alt 01.02.2006, 13:06   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 178
Attila_C* Rss Beslemesi
Guzel yazmis ama bakalim insanlarimizdan kac tanesi bu yaziyi okuyup gozlerini acabildi. Rauf Tamer Beg'in eline saglik, guzel yazmis.
Attila_C* adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2006, 13:15   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 489
BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
GÖK YELELİ BOZKURT IRKTAŞIM,
GEÇ TE OLSA UYANANLAR KERVANINA RAUF TAMER GİBİ BİR İSİMİN KATILDIĞINI GÖRMEK SEVİNDİRİCİ.AMA SAYIN TAMER'İN 5 AY ÖNCE GÖRDÜĞÜNÜ ATSIZ ATA BUNDAN TAM 39 YIL ÖNCE GÖRMÜŞTÜ.BURADA UZUN UZUN MAKALESİNDEN BAHSETMEYECEĞİM.MERAK EDENLER 19 AĞUSTOS 1967 YILINDA YAZIP ÖTÜKEN DERGİSİNİN EYLÜL 1967 SAYISINDAN BULABİLİRLER.
SONUÇ OLARAK ŞU AN İÇİN SORUNUN GÖRÜNÜRDEKİ KISMI OLAN KÜRTLERİN(ZAMANINDA ERMENİLER,SAĞ-SOL,ALEVİ-SÜNNİ)KARŞISINDAKİ TEK PANZEHİR,TEK ÇÖZÜM TÜRKÇÜ TOPLUMCU-IRKÇI TÜRK DURUŞUDUR.RESİMİN BÜTÜNÜNÜ GÖRMEK İÇİN BİRAZ DAHA YÜKSEK BİR YERE ÇIKMAMIZ GEREKİR.AMA DAHA HENÜZ BİZİM RAKIMIMIZA BİLE ULAŞAMAMIŞ VE HALEN MEMLEKETİ YÖNETEN BAZI ALT-ÜST,YANDAN KİMLİKÇİLER VAR.
NE DİYEYİM,İNŞALLAH ENKAZ ALTINDA KALIRLAR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2006, 15:24   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 430
İsenbike Rss Beslemesi
Tanrı’nın insan oğluna görüp de ibret alması için yarattığı kürt denen mahlukat sürüsüne hala kardeşlik nutku atıp, Pkk ayrıdır, kürt ayrıdır diyenlere,son zamanlarda verilen en iyi cevap sanırım Rauf Tamer den gelmiştir.

Ey, kardeşlik nutku atanlar!
Ey, körü körüne bir fikre kapılıp, düşüncelerinin doğruluğu konusunda diretenler!

Gaflet uykusundan uyanın artık!

Direttiğiniz fikirler artık çürüdü. Geri adım atmanızın zamanı geldi de geçiyor.

Korkmayın size sahip çıktığını düşündüğünüz kitleleri kaybetmekten.
Değişmekten korkmayın!

Arkanızda olduğunu sandığınız,sırtınızı yasladığınız zahiri kalabalıklar sizi kalleşçe vurmadan doğru yolu görün artık!
Hayat böylesine değişirken, zaman böylesine akıp giderken, beyninizin ve alışkanlıklarınızın yerinde saymasına izin vermeyin artık!
Gerçek yolun Atatürk Milliyetçiliğinden geçtiğini kabullenip, tarihten ders çıkarmasını öğrenin artık!
Milli benliğimizi baltalamaya çalışan aslı astarı olmayan ideolojilerin din kisvesine bürünerek içinize sızmasını engelleyin artık!

Utanmayın kimse size dönek demeyecektir!
İsenbike adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2006, 17:37   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 739
TürkOğuz Rss Beslemesi
Teröristler için yazılmış oldukça dengeli bir yazı. Güncel bir dille milyonlara ulaşabilecek bir anlatım... Yazar beğin ellerine sağlık.

Artık Kanı Türk, beyin fiziği sağlam, hayata atılmış her birey terör gerçeğini görmek ve önlem almak zorundadır...

Yarınlar ''Keşke''lerle değil, ''İyiki''lerle başlasın diye!

Tanrı Türk'ü Korusun!
TürkOğuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2006, 17:48   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Şafak Yıldızı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 21
Şafak Yıldızı Rss Beslemesi
Umarım yavaş yavaş bu sesler çoğalır ve beyni iğdiş edilmiş lümpen aydınlarda sırf Ab uğruna kedilerini satmaktan vaz geçerler (aslında vazgeçeceklerini hiç sanmıyorum başka birşey bulurlar onlar) Kürtler onlar için hazır gündem hep at gözlüğü ile seyrettikleri için Sayın Tamer'in yazısına da sessiz kalmayı tercih etmişler. Aslında cevap verecekleri birşey de yok okadar net anlatmış ki karşı çıkılacak tek bir kelimesi yok. Ellerine sağlık umarım hedef kitlesine ulaşabilmitir.
Şafak Yıldızı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2006, 00:01   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
BatiTrakyaliTürkmen Rss Beslemesi
Iste böyle yazarlar lazim...

Kürtün ne mal oldugunu anlamis yazarlarin yazilari okunmasi lazim, fotomacta hincal dangalaginin yazdigi yazilar lazim degil...
Kürt = PKK bu cok dogru....
Kürtlerin ne yapmak istedikleri ortadadir...
BatiTrakyaliTürkmen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2006, 02:09   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Süyünbike - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 158
Süyünbike Rss Beslemesi
KARDEŞLİK SAFSATASI ADI ALTINDA ÜLKEMİZİN İSTİKRARINI BOZMAYA İNSANIMIZI KANDIRMAYA ÇALIŞANLAR !

Batının ve özellikle ABD’nin içerideki işbirlikçileri olan , ülke istikrarını bozmak amacıyla var güçleriyle çalışan sözde aydınlar, medya,partiler,sivil toplumcular vs,vs...:
kendilerini ve asıl maksatlarını gizlemek için ; Paradoksal bir şekilde, kirli emellerini ve planlı bölücülük eylemlerini “ kardeş kardeşi vuruyor’’ ,“Bölünüyoruz”, “Vatan elden gidiyor” ve “Vatan, Millet, Sakarya” naralarıyla geçekleştirme amacıyla yola çıkarak, bir takiyye metodu seçmişlerdir : adını da ‘’ Türk –kürd kardeşliği’’! koymuşlardır...

Avrupa ve ABD’nin kürtlere duyduğu yakınlık, nasıl temelde Türk düşmanlığından kaynaklanıyorsa; bu işbirlikçilerin birbirlerine duydukları dostluk ve yakınlık, temelde Ulu Önder Atatürk’e, Bayrağımıza, Milletimize ve Türklüğümüze duydukları düşmanlıklarından kaynaklanmaktadır.

Atatürkçü gözükerek kazandıkları primi, bölücülerle el sıkışarak ve röportajlar yaparak harcayan bu hainlerinin düne kadar Türk Milletine ne kadar faydaları olmuşsa, bugün de, yarın da, daha fazla fayda sağlayamayacakları açıktır. Yıllardır ABD’nin ve batının bağımlısı olanlar, her şeyi ile Batıya benzemeye çalışanlar, bu kişilik kayması olan benzemeyi marifet olarak değerlendirenler, hatta buna karşı duruş gerçekleştiren Turk milliyetcilerini ise “faşist ve ırkçı’’ olarak karalayanlar!...
Geçte olsa aranızda uyanan bir isim Rauf Tamer, sizlerinde beyninizde bir uyanışa sebep olması dilegiyle.....

TANRI TÜRKÜ KORUSUN!

Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır;
Türk ülküsü candan da aziz bayrağımızdır...
Süyünbike adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2006, 18:27   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Mengü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 156
Mengü Rss Beslemesi
Çok önemli bir yazı.Rauf Tamer gibi yazarlarında uyandığını görmek bizlere ilerisi için ümit vermektedir.
Mengü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2006, 00:50   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
BatiTrakyaliTürkmen Rss Beslemesi
BU BAHCIVANDA UYANSA...

Gözleri uykuya bakan Bahcivan Kekosuda uyansa ne iyi olur, oy ugruna durmadan kürtlerden dilenen su zavalli insan kendi benligine dönmek icin yardim edelim...
BatiTrakyaliTürkmen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2006, 00:59   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkmen İhtilali - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 158
Türkmen İhtilali Rss Beslemesi
Medya genelde Batı medeniyeti (!) hayranı demokratik (!) beyinlerden oluşmaktadır. Rauf Tamer'in yazısı yeni bir arayış amacı gütmüyorsa gayet başarılı ve isabetli. Umarım her zaman bu duruşunu korur.
Türkmen İhtilali adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler