Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Kültür & Sanat > Kültür & Sanat > Resim & Fotoğraf > Kendi Resim Çalışmalarınız ve Çektiğiniz Fotoğraflar
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 26.02.2007, 23:16   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
SAFKANTÜRK Rss Beslemesi
[RESİM] 'GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN,GELECEĞİNE SAHİP OLAMAZ'

Zaman öyle bir hal almışki,Gençlerimiz Türk olmanın grurunu taşıyamaz olmuşlar...
Onun için bi titreyip kendimize gelelim,Kim olduğumuzu hatırlayalım...
SAFKANTÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 01:10   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 433
İsenbike Rss Beslemesi
SAFKANTÜRK, koymuş olduğunuz resimde bugün Türk milliyetçiliğini yanlış yöne çekmiş kişiler bulunmaktadır. "Çiçek bahçesi" deyimiyle Türk olmayan unsurları da Türklüğün içine dahil etmiş şahıslarla ilgili herhangi bir konuyu otağımızda işlemiyoruz. Sizinde bundan sonraki iletilerinizde daha hassas davranacağınızı ümit ediyorum.

Saygılarımla
.
İsenbike adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 01:58   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Safkantürk, bizi tahrik etmek amacıyla mı o resmi ekledin? Akıllı ve tutarlı ol. Kendine ırkçıyım diyorsun sonra kalkıp buraya ırkçılığı reddeden kişilerin resimlerini koyuyorsun. Ya o kişileri tercih edeceksin veya ırkçılığı.
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 10:44   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
SAFKANTÜRK Rss Beslemesi
Kandaşlarımı tahrik etmek gibi adice bir davranışta bulunmadığımı belirteyim,

Öncelikle tavrınızı anlayışla karşılıyorum,
Ancak kendi içerisinde bölünmüş bir Türk Gençliği bizlere hiç bir fayda getirmez.
Ben Türk'üm,Ülkücüyüm,''Turan'' en büyük gayemdir.
Bende herkes gibi kendi Irkımı herşeyden üstün tutarım,
YOLLARMIZ FARKLIDA OLSA KANIMIZ,ATAMIZ,AMACIMIZ AYNI....
YOLUNUZDA SİZ DEĞERLİ TÜRKÇÜ KANDAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM...

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!

[/b]
SAFKANTÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 12:24   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 433
İsenbike Rss Beslemesi
SAFKANTÜRK, kendi içinde bölünmüş bir Türk gençliğinden kastın ülkücü camia içinde şuursuzca gezinen, kürde Türk deyip, Türklük namına zerre kadar değer barındırmayanlardan bahsediyorsan o zaman bu otağda işiniz yok demektir. Türk milliyetçiliğini kirletenler hakkında yüzlerce kez yazıp, çizdiğimiz halde hala inatla körüne körüne ben arkasından koyun gibi giderim demesine getiyorsanız yolunuz açık olsun. Bu sizinde yıllarca kandırıp ve beyni arap tarihiyle doldurulmuş onlardan bir farkınız olmadığını gösteriyor..

Siz eğer ben soyumu herşeyden üstün tutuyorum diyorsanız o zaman ülkücü sıfatını kendine yakıştırmamanız gerekir. Görülüyor ki ülkücülükle Türklük arasına sıkışmış ve alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz.

Ayrıca burda neyin fayda getirip neyin getirmediğini sizden öğrenecek değiliz. Oturduğunuz yerden vaaz vermeyi bırakında otağda işlenen konulara biraz göz gezidirin. Ülkücülerin marifetlerini okuyupta hala Fetoşa övgüler yağdıran ve kendi kendine başbuğluğunu ilan etmiş birine inanyorum ya da bundan başka bir alternatif yok diyorsanız sizin gibi düşünen ve kıronun yanında olmaktan rahatsızlık duymayan hatta ona kardeş diyen kişilerin bulunduğu yerlere gidin. İktidar sevdasına ve koltuk hırsına kapılıp kırodan oy isteme davranışını göstermiş sözde millyetçi bir düşünce ile işimiz olmadığı her yönüyle bellidir. Burada onu savunucu ya da destekleyici bir tavıra girdiğiniz için size en basitinden diyorum ki burası sizin gibi düşünenlere ağır gelir.

Bunu izlemedin galiba
Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.
İsenbike adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2007, 13:26   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 490
BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
Alıntı:
SAFKANTÜRK´adlı üyeden Alıntı
Kandaşlarımı tahrik etmek gibi adice bir davranışta bulunmadığımı belirteyim,

Öncelikle tavrınızı anlayışla karşılıyorum,
Ancak kendi içerisinde bölünmüş bir Türk Gençliği bizlere hiç bir fayda getirmez.
Ben Türk'üm,Ülkücüyüm,''Turan'' en büyük gayemdir.
Bende herkes gibi kendi Irkımı herşeyden üstün tutarım,
YOLLARMIZ FARKLIDA OLSA KANIMIZ,ATAMIZ,AMACIMIZ AYNI....
YOLUNUZDA SİZ DEĞERLİ TÜRKÇÜ KANDAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM...

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!

[/b]
HADİ ORADAN LAPACI SENİ!ÜLKÜCÜYMÜŞ!SENİN TURANDAN DAHA ÜSTÜN TUTTUĞUN BİR DAVAN VAR NİZAM-I ALEM?SENİN KANIN AKSA DA ZAFER İSLAMIN BİZİM KANIMIZ AKSA DA ZAFER TÜRKLÜĞÜN.
SENİN BAŞBUĞUN ALBAY EMEKLİSİ BİR SENTEZCİ,BİZİM BAŞBUĞUMUZ BÜTÜN DÜNYAYA DİZ ÇÖKTÜRMÜŞ,TANRININ KILICI YÜCE BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
SENİN YOL GÖSTERİCİN ARVASİ,FETHULLAH GÜLEN,KİBAR FEYZO BİZİM YOL GÖSTERİCİMİZ TANRIKUT NİHAL ATSIZ.
SENİN İÇİN BOZKURT PUTTUR,BİZİM İÇİN TÜRKLÜĞÜN ONGUNUDUR.
SENİN İÇİN TÜRK TARİHİ 1299 İLE BAŞLAR BİZİM İÇİN İSE MİLATTAN ÖNCE 4000 İLE.
SENDEN OLSA OLSA ANCAK AT UŞAĞI OLUR,O DA AYAZDA KALMIŞINDAN,BİZ İSE ANCAK VE ANCAK BAŞÇI OLURUZ.
İŞTE BU YÜZDEN SEN VE SENİN GİBİLER ARKAMIZDAN KUYRUK SALLAYARAK HAVLAR BİZ İSE ULURUZ.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler