![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Resimlerle kürt terörünün vardığı noktalar
aziz ırkdaşlarım inşalah bu resimler halen kürtlere müsamaha gösterilmesinden hemde kardeşlik narası atanlarının aklını başına getirir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Gök Yeleli Bozkurt tarafından (24.03.2008 Saat 05:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hersey acik,memleket iki ayakli it istilasi altinda,birde bunlari suni olarak,devlete karsi kiskirtiyorlar,ilerde siyasi ihanetin alt yapisini hazirlamak icin bunlara göz yumuluyor,iste bakin görüyorsunuz,artik birseyler yapin,mesela eyalet otonomi,veya herhangi bir imtiyaz,TTK
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Resmen ayaklanma !
Daha ne bekleniyor ohal olmaması için anlamıyorum. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
1992 yılında da OHAL vardı.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yanlış hatırlamıyorsam OHAL varolan sorunları daha da büyütmüş , askerlerimiz bu halden bir hayli şikayet etmişti.Tavsiye edilen daha önceki gibi sıkıyönetim olmasıydı.
Bu kudurmuş itlere en güzel çözüm bölgede sıkıyönetim olmasıdır.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İşte görsünler... Bu devletin polisine ulu orta saldırılıyor ve devleti yönetenler, hâlâ birilerini topluma kardeş olarak göstermekle meşguller. Bu kardeşliğini hiç görmediğimiz kardeşlerimiz her gün çoğalıyorlar ve artık büyükşehirlerimizi de neredeyse ele geçirdiler. Acaba ne zaman anlayacağız kardeş olmadığımızı? Bizi diri diri yakmaya başladıkları zaman mı?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yapılan bu tür şerefsizlikler olağan bir durum haline gelmiştir. Esas dikkat etmemiz gereken umut verici nokta artık terör örgütünün kalkan olarak kullanmaya çalıştığı kadınlara polis'in sert tutumudur. Bu tip gösterilerin yarıdan çoğu gösteriyi neden yaptığını bilmemekte, ya da gösterinin amacına hizmet etmemektedir. Ve hatta bu gösterilerde polise taş atan, yeşil-sarı-kırmızı fular giyen cahil Türkler de vardır. Polis geçen gösterilerde öne sürülen ve polisi taşlayan orta yaş üstü bayan gruba gösterdiği kararlılığı bu tür olaylar genelinde göstermeye devam ederse, olaylara "cahil" veya "ilgisi olmayan" kişilerin katılımının düşeceğini umut ediyorum.
TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bugün haberler de izlediğim bir detayı, ne kadar kahpece yöntemler uyguladıklarının basit bir örneği olarak paylaşmak istiyorum;
Kendisine ölü süsü vererek yerde yatan iki hain, polisler etraftan çekildikten sonra anında "dirilerek" yandaşları ile beraber taş atmaya devam ettiler. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
...............................................
Y.N:ESİP GÜRLEYECEĞİNE İLK ÖNCE SESLİ SOHBETE GELDE SENİ TANIYALIM.YASA DIŞI ŞEYLER YAZARAK OTAĞI ZOR DURUMA DÜŞÜRME.EKLEDİĞİN İLETİNİN ALTINA ADINI,SOYADINI,ADRESİNİ YAZ Kİ BİZ ZOR DURUMA DÜŞMEYELİM. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
Bu gün acemi birliginden ayrilip dagitim iznimi kullanmaya basladim,dün bir uzman cavusumla sohbet ederken nevruzda yine ortalik karismis diye konuyu actim,yine kudurmus itler falan derken nasil bir tepki alacagimi bilmiyordum
ardindan söze söyle basladi alacaksin Mg-3 ü tarayacaksin alayini dedi ve ekledi dün gazetede bir resim gördüm 2 yasinda bir cocugun basinda malum renkli bayrak arkasina imrali picinin resmi var falan diyerek devam etti 15-16 yil sonra oda terörist olur cikar dedi ve ben o sirada ekledim komutanim bunlara kandirilmis falan diyorlarda hic alakasi yok büyügünden kücügünehepsi bilincli yapiyor dedim evet dedi aslinda hepsini öldürüp köklerini kazimak lazim dedi. Yemin törenimiz 21 mart cuma günü yapilacakken Nevruz da birtaskinlik cikabilir diye 22 mart cumartesiye alinmisti,bu srfsizlerin zararini her ortamda görmekten biktim |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Sentezciler görsünler k*rt kardeşlerini,..................................... ..........................Tüketici mahluklar
y.n: Adını soyadını adresini ver iletinin sildiğimiz bölümleri yeniden ekle! |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benim çözemediğim nokta bu kansızlar her gün her yerde anırıp duruyolar. Fakat güvenlik güçlerinin tek yaptığı anons ve su fışkırtmak! Neden bir darbe vurulmaz? Neden kolu bacağı kafası kopartılıp diğer kansızların önüne atılmaz!! Artık bunu bekliyoruz. Yoksa biz yapacağız! Yeter bu topraklar Aziz Atalarımızın kanlarıyla kazanıldı bir avuç şerefsizin kuru gürültüsüyle oyalanmasın artık devletimiz !!
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ab tarafından sipariş edilen yasalardan sebep polisimiz kıroları ağız tadıyla dövemiyor diye üzülmeyin.Daha sonra kamera kaydından kıroların büyük çoğunluğunu topluyor.İçeri tıkıyor.İçerde bir şey yapıyormu derseniz o konuda bilgim yok.
Esenlikler.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|