![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
rte Yarınki 19 MAYIS Kutlamalarında yok
Evet Irkdaşlar rte bel ağrılarını gerekçe göstererek yarınki kutlamalara katılmayacağını belirtti ve gerçek yüzünü bir kez daha net bir şekilde gösterdi fettoş bayramlarını hiç kaçırmayan rte sıra TÜRK'ÜN ULU BAŞBUĞ'U ATATÜRK'LE ŞAHLANIŞ GÜNÜ OLAN 19 MAYIS'a gelince bel ağrılarına sığınıyor ve kaçacak yer arıyor tanrı bir gün bu ve bunun gibi tüm TÜRK düşmanlarının cezasını bizim sayemizde verecek unutulmamalıdırki bizler ATİLLA'nın torunlarıyız ve kırbacımızı gün gelecek namartlere indireceğiz... 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Olmaz tabi. Daha iki gün önce 19 Mayıs kutlamalarının günah olduğunu bildiren adamlar, bunun dünkü hocaları milli görüşçülerdi. "Kutlu Doğum Haftası" adını verdikleri etkinlikleri en şatafatlı ve görkemli bir şekilde kutluyorlar ama iş milli gün ve bayramlara geldiğinde mutlaka bir yerleri tutuluyor. Hatırlarsanız bir kere daha böyle uydurma bir sebeple, fıtık olduğunu söyleyip milli kutlamalarda yer almamıştı.
Milli gün ve bayramlarımız, cumhuiryetin müjdecisi olduğundan bunların ağırına gider. Bu yüzden bu tür kutlamalara katılmak istemezler. Onların gönlünde yatan, Türklerin değil arapların milli gün ve bayramlarıdır. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bugün (yani pazar) Eskişehir'deydi. Saatlerce konuşmalar yapıldı. Şenlikler yaptılar. Ayrıca gündüzde toki açılışında esip gürledi. O zaman bir ağrısı-sızısı yok muydu rte efendinin... |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Düşünsenize ırkdaşlar böylesine yüce bir günde başbakanlık makamında birisi nasıl olurda sırf bel ağrılarını manzeret gösterirde katılmaz, iki eli kanda dahi olsa gelip katılması lazım eğer gerçekten bu bel ağrıları ona acı verecek kadar çoksa ayakta durmasına dahi izin vermiyorsa huzurunuzda onu üzerinden atan Cihanı birkez daha saygı ile anıyor ve mekanının At uçmağı olmasını diliyotum. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Olsa idi şaşardım zaten.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk"ün bayramını gürcümü kutlayacak. İsabetli bir karar olmuş.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Madem kocadın beline ,başına ağrılar giriyor , bırak , memleketi pazarlama görevini , abdye fettoş amcanın yanına yerleş torununla oyna .
Bu Milleti bu kadar saf mı sanıyorlar . |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Daha geçenlerde kraliçe elizabetin davetine koşa koşa dingiliz çanağı yalamaya giden,fettoşun futbolcu uşağı hakan şükür ile kaleye şut çeken bu yobaz değil miydi!!!
Y.n: Otağ kurallarına uy! |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bel ağrısı bahane. Beyin tümörü ve sara hastalığı nedeniyle katılmıyordur.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu özel günü içinde hisseden bayramı kutlasın.
Ben rahatszlık duymuyorum. TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kraliçe bozuntusuna kulluk yaparken sapasağlamdı ama.Kutlu doğum haftası diye yapılan irtica törenlerinde bizzat yer alan RTE Milli bayramımızda ortadan kayboluyor... Ne kadar acı!!!
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Türk olmayan biri zaten 19 Mayısı kutlamaz kutlayamaz.İyi olmuş gelmesin, sanki çok büyük eksiklik.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Katılmaması gayet iyi olmuş zaten. Ben gürcüyüm diyen adamın ne işi var bu kutlu günün kutlamalarında.
TTK! |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zaten bir gürcü kırmasının;
Dünyanın en kutsal yeri olan ANITKABİRE gitmemesi daha uygun olur. Şahsen ben bugün orada o torba suratlı gürcüyü görmediğime sevindim. Çok güzel bir tören oldu onsuz. Her yerde şanlı ordumuzun rütbeli personeli vardı. Bence böyle daha iyi.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kendinden bekleneni yapmaya başladı,ruhunda Türklük olmayanlar milli günlere katılsa ne olurki?
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|