![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ruhun Şad, Mekânın Uçmak Olsun Kerem Aydınlar!
![]() Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Acıbadem Hastanesi'nin sahibi Mehmet Ali Aydınlar'ın oğlu Kerem Aydınlar, dün KKTC'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Aynı zamanda yıllar önce tanıdığımız Türkçü bir kandaşımız olan Kerem'in çok genç yaşta askerliğini yaparken geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu uçmağa varması bizleri de derin üzüntüye boğmuştur. Merhum kandaşımıza Atsızcılar olarak Ruhun şad, mekânın uçmak olsun kandaşım derken, kederli ailesine de başsağlığı ve sabır diliyoruz.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kerem ırktaşım eğer yaşasaydı bulunduğu konum itibariyle geleceği parlak olan ırktaşlarımızdan biri olacaktı ve Türkçülüğe büyük hizmetleri geçecekti belki de ama ne yazık ki uçmağa vardı.
Tanrı ailesine ve tüm Türk ırkına sabırlar versin.Kerem ırktaşım,mekanın Tanrı Dağı olsun. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tanrı, Kerem soydaşımızın ruhunu şad, mekanını cennet eylesin.
Türk Irkı sağolsun... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir Türkçüyü daha kaybetmenin üzüntüsüyle ailesine başsağlığı yakınları biz Türkçülere ise sabırlar diliyorum.Vatan bir evladını daha kaybetmiştir.Ruhu şad mekanı Tanrıdağı olsun.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Acımız büyüktür. Bir Türkçüyü kaybettiğimize mi üzülelim, yoksa bir askerimizi şehit verdiğimize mi? Kerem'in vefatı derin yaralar açmıştır.
Ruhu şad olsun. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçü bir kandaşımızı kaybettiğimiz için üzüldüm.Mekanı uçmağ olsun.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kim bilir Türkçülüğe ne hizmetleri geçecek, geleceği parlak bir Türkçü kandaşımız elim bir kaza sonucu, ne yazık ki aramızdan ayrıldı.
Ruhu şad, mekanı Tanrı Dağları olsun.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ ADAYI
|
Çok üzüldüm,ruhu şad mekanı Türk uçmağı olsun.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşımızın ruhu şad mekanı uçmağ olsun.Tanrı ailesine sabır versin.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kardeşimize Tanrı'dan rahmet diliyoruz. Ruhu şad mekanı cennet olsun.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir annenin ve babanın en büyük acısı çocuklarının ölüm haberini almasıdır. Tanrı ailesine sabır versin. Acınız acımızdır.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ruhu şad, mekanı uçmak olsun.
"Sızlasada gönüller düşenlerin yasından Koşar adım gitmeli onların arkasından."
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sevenleri ve yakinlarinin başi sag olsun...
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ruhu şad olsun..
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ruhu şad olsun...
Irktaşlar vefat eden kardeşi pek tanımıyorum.Bu konuda beni bilgilendirir misiniz?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|