![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Baş ağrısı için hangi hapı kullanıyorsunuz? | |||
| Aspirin |
|
17 | 39,53% |
| Gripin |
|
2 | 4,65% |
| Novalgin |
|
5 | 11,63% |
| Panalgin |
|
0 | 0% |
| Diğer |
|
19 | 44,19% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Vermidon gribal özelliği olan bir ilaçtır.Ağrı kesici özelliği diğer ilaçlara göre daha azdır. 5 dakikada geçmesi ise gerilim tipi baş ağrısını düşündürdü.Çünkü ağızdan alınan ilaçlar, yarım saatte etkili olur.Bir hekime görünmenizde fayda vardır.Saygılar.
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben sekiz yazşımda beri hiç hap kullanmadım. Hiç hastahaneye gitmedim. Sınav zamanları illede finallerde 14 sınava birden girince biraz başım ağrır. O zaman da kafamı soğuk suyun altına sokarım geçer. Eğer hala geçmediyse, bir diş sarmısak yutarım. Grip olsam dahi bir günde geçer. Grip olduğum zamanlarda nane,limon ve az karabiberi 2 su bardağı kadar suda kaynatırım. Sıcaklığı geçmeden içerim sonrada hemen uyurum. Kalktığımda da bir duş alır, sonrada yemek yerim bu kadar. Hastalığım geçmiş olur. Sekiz yaşımdan beri hiç antibiyotik kullanmadım. İlaçlardan nefret etmemi sağlayan şey ise antibiyotiklerin beynir küfünden yapıldığını okuduğum andı ve o zaman midem bulanmıştı. O gün bugündür kullanmam. Dişçiye gittiğimde uyuşturmak için iğne bile vurdurmam. Allah kullandırtmasın...
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Elbette ki ilaçların faydası büyüktür. Ama misal bir ilacı içiyorsun ve ağrı, sızı veya yaranı geçiriyor. Ama yan etkilerine baktın mı etkilemediği yer yok. Etkilediği yerleri düzeltmek için başka bir ilaç içiyorsun, bu sefer de başka yerlerini etkiliyor. Allah düşürmesin ama ne hastahaneyi, ne de oranın kokusunu hiç sevmem. Tanıdıklarımı hastaneye götürme veya tanıdıklarımı hastahanede ziyaret etmeyecek olsam önünden bile geçmem. Ama yine Allah başımızdan eksik etmesin doktorları.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bende de sinüzit var.Bu yüzden hastalıkları daha ağır geçiriyorum.Benim için farketmez ne olursa içerim yeter ki bir ağrı kesici buluyum evde.Ama genelde vermidonu kullanırım.
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Parol kullanırım genelde. Hekimlerimiz onu verir genelde.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben Apranax kullanıyorum.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Baş ağrısı,bende sıklıkla görülür.Ben,majezik kullanıyorum.Gerçekten de kısa bir sürede geçiriyor.
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Panalgin ve novalgin bende kızarıklık ve kaşıntıya sebep oluyor. Her ne kadar mideye zararlı dense de Apranax Fort kullanıyorum. 2-3 ayda bir migrenim tutuyor. İlaç içmezsem sabaha kadar uyutmuyor.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türk Irkçısı
|
Alıntı:
Özellikle baş değil fakat diş ağrılarında bir çok ilaçtan daha çok etkili
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Arasında dağlar kadar fark varda... |
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Küçükken burnumu kırmıştım ve kırılmış olabileceğini düşünmemiştim.Onun üzerinden birkaç ay geçtikten sonra önce sürekli burnum tıkanmaya başladı.Ardından başım ağrımaya başladı ve sonunda da ağır bir sinüzit geçirdim.O gün bugündür çok az bir zorlama olduğunda, aşırı sıcak ve güneşli/nemli havalarda başım ağrır. Tüm bunların nedeni ise burun kemiğinin kayması sonucu oluşan burun eti büyümesi ve zaten genetik olarak bana miras kalan sinüziti tetiklemesiymiş. Kullandığım Vermidon, ise sinüslerim iltihaplandığında ve burnum tıkandığında bunu basit bir grip sanmışlardı.O nedenle grip tedavisi için uygun olan şurupları denetmişlerdi.Ardından da haplar...Kimi zamansa başım ağrıyor gibi geliyordu ve Vermidon alıyordum.Kısa zamanda geçmesinin nedeni psikolojik sanırım. Bu arada güneşli havalarda gözlük kullanmadan dışarı çıktığımda alnımda keskin bir ağrı hissediyorum.Bunun nedeni ne olabilir?Tedavisi var mıdır? |
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
A-ferin veya Aspirin kullanırım genellikle.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Aleve' de kullandığım olur.
Ayrıca sanalevren(internet)' de bir haber buldum bakın. Alıntı:
"Hiçbir millet aynen diğer bir milletin taklitçisi olmamalıdır. Çünkü bir millet, ne taklit ettiği milletin aynı olabilir, ne de kendi milliyetçiliği içinde kalabilir." Başbuğ Mustafa Kemâl ATATÜRK " Küçük meselerle büyük dâvâlar engellenemez, Türkçülük yürüyecek ve Türk Irkı muzaffer olacaktır. Tanrı Türk' ü Korusun. " H. Nihâl ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Başağrısına en iyi gelecek ilaç majezik,en son çıkan en etkili ilaç o
|