Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Doğal Yaşam > Doğal Yaşam > Türkçülerin Bitki Sevgisi > Türkçülerin Bitki Sevgisi > Salon Bitkileri
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 09.06.2008, 06:01   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 431
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Salon Bitkileri Üzerine

SEVDİĞİM SALON BİTKİLERİ
Ben bir çiçekseverim. Benim en zevkli uğraşılarımdan birisi de salon bitkileridir. Görsellik açısından eve ayrı bir hava katıyor. Bakımı elbet zahmetli iş ama kanımca insanın bir canlı yetiştirmesi kadar hoş bir hobi olamaz. Çiçek ilgi ve sevgi bekler. Eğer sizler de besliyorsanız bakımlarıyla ilgili teknik bilgileriniz varsa paylaşalım. Ya da sevdiğiniz salon bitkilerini. İşte benim en sevdiklerim arasında birkaç tanesi:

BEGONYA:Begonyalar salon bitkileri içinde vazgeçilmez olanıdır. Çiçek açar ama yaprakları arasında kendisini pek göstermez. Yapraklarından kolayca türeyebilir. Aşırı su ve güneşten uzak tutulmalıdır. Yapraklarına su püskürtülmelidir.

İsim:  BEGONYA.jpg
Görüntüleme: 104
Büyüklük:  18.2 KB (Kilobyte)
EV SARMAŞIĞI:Bu da güneşe karşı hassas. Bakımına özen gösterilmeli. Büyüdükçe bakımı da zorlaşıyor elbet. Ama tartışılmaz eve zenginlik katıyor.

İsim:  sarmasik.jpg
Görüntüleme: 104
Büyüklük:  18.9 KB (Kilobyte)

AFRİKA MENEKŞESİ:En popüler salon bitkileri arasındadır. Narin bir çiçek türüdür. Güneşi seviyor fakat öğlen güneşiyle arası pek iyi değil.

İsim:  AFRİKA MENEKŞESİ.jpg
Görüntüleme: 105
Büyüklük:  19.6 KB (Kilobyte)
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler