![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ŞAMAN AYİNİNE NEREDE KATILABİLİRİZ?
Ben istanbul beşiktaş'da oturuyorum. Şaman ayinine katılmak istiyorum. cevap verirseniz çok sevinirim.
Eğer yoksa İstanbul'da biz niye taplanıp yapmıyoruz.Çünkü bildiğim kadarıyla İzmirde yapılılıyor |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı'nın Kırbacı
|
Cevap: ŞAMAN AYİNİNE NEREDE KATILABİLİRİZ?
Yine bu konuyla bağlantılı;
Şamanizm ile ilgili bilgiler alabileceğimiz bir kitap mevcut mudur? Daha doğrusu varsa sizin tavsiye edebileceğiniz bir kitap.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRKÇÜ
|
Alıntı:
çok şark kurnazı gördüm ben seni ama hadi hayırlısı... bu öküzün altında aradığın buzağıyı bulamayacaksın sanki...
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Şamanizm eski Atalarımızın inandığı özellikle Hinduizm den çok etkilenmiş bir dindi.Yani sakın olaki bu dini Türklere özgü bir din olarak algılamayın. Şimdiki yobazlar müslüman diye İslamdan soğumayın.Müslüman olmak için arap olmaya ve onlar gibi giyinip onlar gibi konuşmaya,düşünmeye gerek yoktur. Hatta en güzel İslamı Türkler yaşar.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Başbuğ Atatürk, İnönü'ye: "İsmet, bana öyle bir din göster ki, ibadetinde ağaç dikmek olsun" diye neden sormuş? Veya Abdülkadir İnan, Atatürk'ün kendisine: "Abdülkadir, senden, Türklerin ata dini olan Şamanizm hakkında bir çalışma yapıp kitap yazmanı istiyorum" dediğini ve bunun sonucunda da, "Tarihde ve Günümüzde Şamanizm" adlı bir kitap yazdığını neden söylemiş? Olmadı, Ziya Gökalp, Fuad Köprülü ve Atsız Ata, Türklerin ata "din"inden bahderlerken niçin Şamanizm demişlerdir? Şamanizm'den bahsedilmesi, Müslüman olanların zoruna gitmediğinde din konularına girmeyi bırakırız. Arap'ın dinini kutsal sayıp, Türklerin ata dini olan Şamanizm'e laf edenler ve bu dini ilkel olarak görenler olduğu müddetçe, biz şuurlu ve zeki Türkler de, İslam'ın hurafelerinden bahsetmeye devam edeceğiz. Kendi dinine saygı gösterilmesini isteyen bir kişi, önce benim dinime saygı gösterecektir. Bu iş tek taraflı olmaz. http://www.atsizcilar.com/forum/samanizm-t7007.html Burayı oku da, Şamanizm mi başka dinlerden etkilenmiş yoksa, semavi dinler denen Hz.(!) İbrahim geleneğinin devamı ve İbrahim'in soyundan gelen Semitik (Yahudi ve Arap) kavimlerinin icadı olan dinler mi Şamanizm'den etkilenmiş, oku da öğren. Ayrıca en güzel İslam'ı Türkler yaşar demişsin. Ben de sana Türkler ondan mı melezleşiyor, bugün çoğumuzun adı neden Arapça veya sıkmabaşçılar ve takunyacılar bugün neden iktidarda? diye sorarım.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ayrıca eğer yoksa böyle birşey biz boşuna duruyoruz.Biz bazı şeyleri devam ettirmemiz gerekiyor
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İLETİM SİLİNMİŞ.SANIRIM YANLIŞ BİRŞEY YAZDIM PARDON.
LÜTFEN SORUMADA CEVAP VERİRİSENİZ SEVİNİRİM |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Telefon numarası yazmak doğru olmadığı için iletiniz silinmiştir.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
LÜTFEN SORUMA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yahu tamam konu kapandı senden birşey isteyen yok.
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|