Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Sanal Acun > Sanal Acun > Sanal Acuna Dair Her şey

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.12.2007, 16:14   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 46
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
BAĞLANTI SORUNU

can kandaşlarım bir haftadır bağlantı konusunda büyük sıkıntı yaşıyorum.anlık olarak gidip geliyo bağlantı o yüzden son bir haftadır sohbet odamıza ve forumumuza pek uğrayamadım:)modemi değiştirdim kabloları komple değiştirdim değişen bişey olmadı yani bende sorun yok acaba aynı sorunu yaşayan ırkdaşlarım varmı özelliklede Afyonkarahisar'dan bağlanan ırkdaşlarımızdan yardımcı olursanız sevinirim TTKY amin...
KıtayTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.12.2007, 21:45   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,973
Kıtay Türk kardeşim,

Adsl Arıza Bildirimi için 444 0 375 nulu telefonu aradın mı?

1- Öncelikle, telekomdan kaynaklanan bir sorun olup olmadığını doğrula

2- Ondan sonra telefon hattını gözden geçir. Telefonla konuşurken arka planda bir cızırtı duyuyorsan, telefon kablosunu değiştirmen gerekir. Çünkü telefon kablosunda var olan küçük bir zedelenme de bağlantının aralıklarla kesilmesine neden olmaktadır.

3- Xp işletim sisteminde "Bağlantı Sorun Gidericisi" vardır.

Aşağıda kırmızı renk ile çerçevelenmiş yerlere girip, bağlantını sınayabilirsin. Ben örneğin, senin karşılaştığın sorunla birkaç kez karşılaştığımda bağlantı sorununu bu yolla giderdim.

4- Bu ilk üç işlemi yapmana rağmen bağlantı sorunu hala devam ediyorsa, o zaman Denetim Masası >> Performans ve Bakım >> Sistem >> Donanım >> Aygıt Yöneticisi yolunu izleyerek, modemin sürücünü kaldırıp Bs'ni yeniden başlatacaksın. Bilgisayar yeniden başladığında modem sürücüsü yeniden yüklenmiş olacaktır. Bu işlem sırasında modem sürücüsünün Cd'si gerekebilir.

Tüm bu işlemleri yapmana rağmen bağlantı sorunun hala düzelmediyse hemen Bs'ni kucaklayıp evinin önünden geçen ilk kürdün kafasına balkondan veya pencereden aşağı atıyorsun ki bari Bs bir işe yaramış olsun.

Şaka bir yana, bu işlemleri yapmana rağmen sorun düzelmiyorsa o zaman da telekomdan veya modemini aldığın yerden bir teknisyen çağırman gerekecektir.
Alt 24.12.2007, 23:35   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
Kandaşım bu sabahtan itibaren Güney Marmarada bir santral sorunu yaşanıyor saat 22.00 itibariyle bağlantılar normale döndü.Sanırım ülkemizin birçok yerinde bugün bağlantılarda bir sorun yaşandı.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.12.2007, 14:33   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 46
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Kıtay Türk kardeşim,

Adsl Arıza Bildirimi için 444 0 375 nulu telefonu aradın mı?

1- Öncelikle, telekomdan kaynaklanan bir sorun olup olmadığını doğrula

2- Ondan sonra telefon hattını gözden geçir. Telefonla konuşurken arka planda bir cızırtı duyuyorsan, telefon kablosunu değiştirmen gerekir. Çünkü telefon kablosunda var olan küçük bir zedelenme de bağlantının aralıklarla kesilmesine neden olmaktadır.

3- Xp işletim sisteminde "Bağlantı Sorun Gidericisi" vardır.

Aşağıda kırmızı renk ile çerçevelenmiş yerlere girip, bağlantını sınayabilirsin. Ben örneğin, senin karşılaştığın sorunla birkaç kez karşılaştığımda bağlantı sorununu bu yolla giderdim.

4- Bu ilk üç işlemi yapmana rağmen bağlantı sorunu hala devam ediyorsa, o zaman Denetim Masası >> Performans ve Bakım >> Sistem >> Donanım >> Aygıt Yöneticisi yolunu izleyerek, modemin sürücünü kaldırıp Bs'ni yeniden başlatacaksın. Bilgisayar yeniden başladığında modem sürücüsü yeniden yüklenmiş olacaktır. Bu işlem sırasında modem sürücüsünün Cd'si gerekebilir.

Tüm bu işlemleri yapmana rağmen bağlantı sorunun hala düzelmediyse hemen Bs'ni kucaklayıp evinin önünden geçen ilk kürdün kafasına balkondan veya pencereden aşağı atıyorsun ki bari Bs bir işe yaramış olsun.

Şaka bir yana, bu işlemleri yapmana rağmen sorun düzelmiyorsa o zaman da telekomdan veya modemini aldığın yerden bir teknisyen çağırman gerekecektir.
çok sağol çağatay abi.sorunu hallettim telekomdan kaynaklanıyomuş.ayrıcada tavsiyeni uygulayamam çünkü Afyon'da kürt bulunmazyinede sağol abi
KıtayTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler